- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
Aaa canım hayirli olsun darisi hepimizin basina olsun İNSALLAAAAAHCanım çok yere yazdım valla inan heyecandan galiba unuttum :)
Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef
Dün test yaptım ve kan verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Eğer varsa ikinci gebeliğim olacak. ❤❤❤❤
İnşaAllah canım ❤❤Aaa canım hayirli olsun darisi hepimizin basina olsun İNSALLAAAAAH
teşekkür ederim canımmCertain test canım
Hayirli olsun canim cok sevindim bi hamisimiz daha oldu :) benim batta sali gunu dua et bide adet agrisi gibi agrin oldumu belirtilerini paylas bizimleAmin inşaAllah canım :)
Canım dün sabahtan beri regl ağrılarım var ama daha şiddetli dün sol taraftaydı bugün sağ tarafta birde ağrı belime vuruyor canım.Hayirli olsun canim cok sevindim bi hamisimiz daha oldu :) benim batta sali gunu dua et bide adet agrisi gibi agrin oldumu belirtilerini paylas bizimle
Var canım 3 Ocak benimdeBat 3 ocak aynı olan varmı
Aaa biride sol dedi ilk defa cok sevindim. Bende az zorlasam sol tarafa agri giriyor onceki gun bi ara saga gecmisti. Uc gundur falan sol kasigim feci agriyor bacagima vuruyor belim agriyor. Adet belirtisi gibi geliyor bana ama. Allahtan hayirlisi canim ya bu ay rahim filmi cekildim ben 3 ay yuksek sans dedi doktorum :)Canım dün sabahtan beri regl ağrılarım var ama daha şiddetli dün sol taraftaydı bugün sağ tarafta birde ağrı belime vuruyor canım.
İnş canim.bu sefer sadece hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun demekle yetiniyorum.Rabbim herkese sağlıklı bebekler versin.ah o boşluk o acı..seni çok iyi anlıyorum canım benim bebeğimin kalbi de hiç atamamış
şimdi Rabbim yeniden nasip eder inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ust bsldirds oldu csnim.aşagi inmedi.Bilmiyorum ki benim hep saga girdi sol fa belirti olabilir niye olmasın.
Tebrikler canim.Allah anali babali büyütsun.sağlıkla hayırla.Canım çok yere yazdım valla inan heyecandan galiba unuttum :)
Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef
Dün test yaptım ve kan verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Eğer varsa ikinci gebeliğim olacak. ❤❤❤❤
Ya nie öyle söylüyorsun.belki vardır.sıkma canıni.Ben 2.5 senedir evliyim canim 7 ay olucak iste bebek isteyeli. Cok gecmis olsun uzulme insallah tekrar olucak canim buralar ugurlu gelicek bize :) gerci benim adet agrilari basladi artik hic sanmiyorum bu ay
Maşallah diyelim.değerler cok iyi.E Efulimm41 koş koş sonuç geldi
Kızlar eşimin sonucu çıktı anlayanlar tecrübeli olanlar bi bakıverin yaaa :)
Hemşire arkadaşım baktı hiç bi sorun yok adam superman demiş
Sizin yorumları da alayım :)Eki Görüntüle 2085642 Eki Görüntüle 2085642
İnş canim.bu sefer sadece hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun demekle yetiniyorum.Rabbim herkese sağlıklı bebekler versin.
Ust bsldirds oldu csnim.aşagi inmedi.
Bu arada test aldın mı canim?
Tebrikler canim.Allah anali babali büyütsun.sağlıkla hayırla.
Ya nie öyle söylüyorsun.belki vardır.sıkma canıni.
Maşallah diyelim.değerler cok iyi.
Hadi bakalim ins tutar bebisleriniz.
hadiii benim hala umudum vardı ya neyse....Günaydınnaz 29 aralık syavrum adet oldum birgun erken oldum beni 24 ocak batina da ekle pes etmiyorum
yok canım almadımmmİnş canim.bu sefer sadece hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun demekle yetiniyorum.Rabbim herkese sağlıklı bebekler versin.
Ust bsldirds oldu csnim.aşagi inmedi.
Bu arada test aldın mı canim?
Tebrikler canim.Allah anali babali büyütsun.sağlıkla hayırla.
Ya nie öyle söylüyorsun.belki vardır.sıkma canıni.
Maşallah diyelim.değerler cok iyi.
Hadi bakalim ins tutar bebisleriniz.
ekledim canımmmGünaydınnaz 29 aralık syavrum adet oldum birgun erken oldum beni 24 ocak batina da ekle pes etmiyorum
Ayy inşallah canım kan sonucun da güzel gelir inşallah.
Şaka yaptım ben zaten
Allahım sağlıkla nasip etsin
Hatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤Hayirli olsun canim cok sevindim bi hamisimiz daha oldu :) benim batta sali gunu dua et bide adet agrisi gibi agrin oldumu belirtilerini paylas bizimle
Hadi bakalım gelsin yumuşlar :)Yok yok benim daha çok var kuzum 17 ocak benim ama hayatımda hiç adet zamanımı böle takip etmemiştim
Benim daha yumurtlama zamanım gelmedi ki :)
Bak dün akşamki ovü testim yavas yavas koyulaşıyo yaklaşıo demek kiEki Görüntüle 2085637
Gerçekten sonuçlar çok iyi. Maşallah diyelim nazar değmesin.E Efulimm41 koş koş sonuç geldi
Kızlar eşimin sonucu çıktı anlayanlar tecrübeli olanlar bi bakıverin yaaa :)
Hemşire arkadaşım baktı hiç bi sorun yok adam superman demiş
Sizin yorumları da alayım :)Eki Görüntüle 2085642 Eki Görüntüle 2085642