Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa canım hayirli olsun darisi hepimizin basina olsun İNSALLAAAAAH

İnşallah canım. Ne kadar kaldı bata. Test yapma vakti gelmedi mi :)
Yok yok benim daha çok var kuzum 17 ocak benim ama hayatımda hiç adet zamanımı böle takip etmemiştim
Benim daha yumurtlama zamanım gelmedi ki :)
Bak dün akşamki ovü testim yavas yavas koyulaşıyo yaklaşıo demek ki

E Efulimm41 koş koş sonuç geldi

Kızlar eşimin sonucu çıktı anlayanlar tecrübeli olanlar bi bakıverin yaaa :)
Hemşire arkadaşım baktı hiç bi sorun yok adam superman demiş
Sizin yorumları da alayım :)

Ay hamiş haberlerini alınca çok mutlu oluyorum.. rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin.. bize de sonraki aylarda bu mutluluğu yaşatsın :)))
Bu arada bende yarın ya da bu gece adet olmam lazım ama hala hiçbir belirti yok :/
Bakalım nolceekkk :))

Canım dün sabahtan beri regl ağrılarım var ama daha şiddetli dün sol taraftaydı bugün sağ tarafta birde ağrı belime vuruyor canım.
Aaa biride sol dedi ilk defa cok sevindim. Bende az zorlasam sol tarafa agri giriyor onceki gun bi ara saga gecmisti. Uc gundur falan sol kasigim feci agriyor bacagima vuruyor belim agriyor. Adet belirtisi gibi geliyor bana ama. Allahtan hayirlisi canim ya bu ay rahim filmi cekildim ben 3 ay yuksek sans dedi doktorum :)

ah o boşluk o acı..seni çok iyi anlıyorum canım benim bebeğimin kalbi de hiç atamamış
şimdi Rabbim yeniden nasip eder inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
İnş canim.bu sefer sadece hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun demekle yetiniyorum.Rabbim herkese sağlıklı bebekler versin.
Bilmiyorum ki benim hep saga girdi sol fa belirti olabilir niye olmasın.
Ust bsldirds oldu csnim.aşagi inmedi.
Bu arada test aldın mı canim?
Tebrikler canim.Allah anali babali büyütsun.sağlıkla hayırla.
Ben 2.5 senedir evliyim canim 7 ay olucak iste bebek isteyeli. Cok gecmis olsun uzulme insallah tekrar olucak canim buralar ugurlu gelicek bize :) gerci benim adet agrilari basladi artik hic sanmiyorum bu ay
Ya nie öyle söylüyorsun.belki vardır.sıkma canıni.

Maşallah diyelim.değerler cok iyi.
Hadi bakalim ins tutar bebisleriniz.

Aminnn ayy çok sağol canım Allah razı olsun hepimizin tutsun inşallah :)

yok canım almadımmm

Ayy inşallah canım kan sonucun da güzel gelir inşallah.
Şaka yaptım ben zaten
Allahım sağlıkla nasip etsin

Hayirli olsun canim cok sevindim bi hamisimiz daha oldu :) benim batta sali gunu dua et bide adet agrisi gibi agrin oldumu belirtilerini paylas bizimle
Hatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…