Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kaç yıllik evlisin canim?bende 4 aydir zannediyordum.
Benim bebek gitti canim.kalp atısını hic diyamadık.dr kalbi durmuş dedi.kürtaj oldum 9.haftada.
2 ay oluyor icim bomboş.yeniden bebek istiyorum.
Ben 2.5 senedir evliyim canim 7 ay olucak iste bebek isteyeli. Cok gecmis olsun uzulme insallah tekrar olucak canim buralar ugurlu gelicek bize :) gerci benim adet agrilari basladi artik hic sanmiyorum bu ay

Ocak 9 çok geç, sen buraya at önce biz bi yorumlayalım yarı doktorlar olarak :KK71:
Kız sabah sabah nasık güldürdün beni :KK70:
Allah da seni güldürsün emi :)
Arkadaşım çalışıyo hastanede normalde bize yarın dediler ama o ben bugün alırım dedi. Hemşire arkadaşım o da bebek için uğraşıyo bayağı bu konuda uzman o yüzden abna foto atarsa önce o sonra siz yorumlıcaksınız :KK70:
Doktora kadar zaten asla sabredemem bi de ben netteki bilgileri de yalar yutarım ohh misss doktora ne hacet dimi :KK70: :KK70:

Kız sabah sabah nasık güldürdün beni :KK70:
Allah da seni güldürsün emi :)
Arkadaşım çalışıyo hastanede normalde bize yarın dediler ama o ben bugün alırım dedi. Hemşire arkadaşım o da bebek için uğraşıyo bayağı bu konuda uzman o yüzden abna foto atarsa önce o sonra siz yorumlıcaksınız :KK70:
Doktora kadar zaten asla sabredemem bi de ben netteki bilgileri de yalar yutarım ohh misss doktora ne hacet dimi :KK70: :KK70:
Aynen beklemenin lüzumu yok. :KK70::super:

Canım çok yere yazdım valla inan heyecandan galiba unuttum :)

Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.

Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için :KK43:

Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef :KK43:

Dün test yaptım ve kan verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Eğer varsa ikinci gebeliğim olacak. ❤❤❤❤
Kız hamile misin ? Ayy çok sevindim ikinci hamişimiz. Tebrik ederim canım. Rabbim sağ Salim doğurmayı da nasip etsin inşallah.:KK200:
Hemen de imza oluşturmuş :)

Kız hamile misin ? Ayy çok sevindim ikinci hamişimiz. Tebrik ederim canım. Rabbim sağ Salim doğurmayı da nasip etsin inşallah.
Hemen de imza oluşturmuş :)
Ay sorma imza attım haha :KK70: yani idrar testi çıktı iki çizgi kırmızı ilk silikti sonra kurudukca koyulaştı. Dün kan tahlili verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim ❤❤❤ Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤❤

Ay sorma imza attım haha :KK70: yani idrar testi çıktı iki çizgi kırmızı ilk silikti sonra kurudukca koyulaştı. Dün kan tahlili verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim ❤❤❤ Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤❤
Amin canım inşallah.:dua:
Bizi de haberdar et

Senin bat 2 gün geçti dimi nasıl var mı bi değişiklik hissettiğin bişe falan :KK36:
Benim belirtiler aynı devam ediyor yaa. Farklı olarak dün kasığımda şiddetli batmalar oldu kısa kısa süren. Her neyse baya canımı yaktı. Enfeksiyon falan değildir inşallah :KK43:

Benim belirtiler aynı devam ediyor yaa. Farklı olarak dün kasığımda şiddetli batmalar oldu kısa kısa süren. Her neyse baya canımı yaktı. Enfeksiyon falan değildir inşallah :KK43:
Aman inşallah bebiştir de canının yandıgına değsin bari :)
Adet zamanımı hayatmda hiç bu kadar beklememiştim ne fena

Ah ah benim daha yumurtlamam gelmedi bile bat 16 ocak :KK43: gelir mi o günler gelse de nasıl olsa olmayacak diyorum şimdiden ve şubat ayını bekliyorum :KK43:

Hatunlar size bir önerim var çünkü bende işe yaradığını düşünüyorum :)

1 yumurtlama olduğu günü hissettim ben. Akıntım vardı wc ye her oturduğum da böyle ip gibi uzayan yapış yapış bir akıntıydı. O gece eşimle birlikte oldum ve 30 dk kadar popomla belimin altına yastık koydum başım aşağı kaldı ayaklarımı bacaklarımı popomu ve belimi havada tutuyordum yastıklar sayesinde 2 gün sonra tekrar ilişki oldu ve yine aynısını yaptım 30 dk kadar.

Kızlar inşaAllah ise yarar o akıntıyı takip edin derim ben inşaAllah herkes bebek sahibi olur Rabbim hepimize tattirsin :)

Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.

Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için :KK43:

Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef :KK43:

Dün test yaptım ve kan verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Eğer varsa ikinci gebeliğim olacak. ❤❤❤❤

Ayy inşallah canım kan sonucun da güzel gelir inşallah.
Şaka yaptım ben zaten
Allahım sağlıkla nasip etsin

X