Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bi çalışma yapın canım. Fındık fıstık bişeyler yedir işten gelince. Bi de yatak odasına geçmeden hemen önce bi Türk kahvesi içir ohhh mis. 3 gün yeter o sana. En azından keşke yapsaydık demezsiniz. :)

Kızlar tuttuysa eğer ilişkinin 8. Günü belirti olur mu çok fenayım ben bitkin halsiz çok aşırı uykum var casper gibi dolaşıyorum yaa bi de çalışıyorum bayılcam şimdi

Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar tuttuysa eğer ilişkinin 8. Günü belirti olur mu çok fenayım ben bitkin halsiz çok aşırı uykum var casper gibi dolaşıyorum yaa bi de çalışıyorum bayılcam şimdi
Bende de var o yaa. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Bence alakası olabilir. Benimde 6. Günüm.

Hatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sizin bat 1 ocakmış benimde 1-2 ocak gibi gelecek acaba elinizde ovulasyon testi var mı yapabilirmisiniz diyecektim? Merak ediyorum nasıl çıkacak ikinci çizgi

Bende de var o yaa. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Bence alakası olabilir. Benimde 6. Günüm.
Hadi inşaAllah hamileyizdir ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum iğnemin ve ilişkinin 8. Günü başka ilişki olamadı iğnede hcg var ama geçen ay hiç böyle şeyler yaşamadım hayırlısı bakalım

Ah ah benim daha yumurtlamam gelmedi bile bat 16 ocak gelir mi o günler gelse de nasıl olsa olmayacak diyorum şimdiden ve şubat ayını bekliyorum
Zaman öyle hızlı geçiyor ki geliyor geçiyor tekrar geliyor ve anlamıyoruz bile.. gelsin ocak da şubatta. Ama güzel haberlerle gelsin :)

Böyle çıkıyor canım hamileyken ovulasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…