- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
Ahahaaaha yok gelmem gaza bu ay canim zaten rahim filminin hemen ardindan kalirsam baya surpriz olur hem bugunlerde bahsettim ya sol kasigimda agri cok siddetli adete yoruyorum ben. Hayirlisi olsun ya ptesiye bisey kalmadi zaten beklerim benSende az değilmişsin kiz.ben 3 sene gitmedim doktora.
Esinin yapisi bizden farkli canim.o sabirli gruptan.ama bide cinsiyet faktörü var.
Test isine gelince biz seni gaza getiririz a canim:)
Bu arada sen ne demeye 3 sene gitmedin bana diyorsun bide asil sabir otu yiyen senmissinSende az değilmişsin kiz.ben 3 sene gitmedim doktora.
Esinin yapisi bizden farkli canim.o sabirli gruptan.ama bide cinsiyet faktörü var.
Test isine gelince biz seni gaza getiririz a canim:)
kız hadi ins vardir.testi buraya yüklemeyi unutma.Ahahaaaha yok gelmem gaza bu ay canim zaten rahim filminin hemen ardindan kalirsam baya surpriz olur hem bugunlerde bahsettim ya sol kasigimda agri cok siddetli adete yoruyorum ben. Hayirlisi olsun ya ptesiye bisey kalmadi zaten beklerim ben
Ben 3 sene ćocuk istemedim canim.kendim yapmadim.Bu arada sen ne demeye 3 sene gitmedin bana diyorsun bide asil sabir otu yiyen senmissin
Bende 2.5 sene istemedim. 7 ay oldu iste isteyeli tedavidede 5.ayim. Sen hamilemisin suan yani kafam karisti benim :)kız hadi ins vardir.testi buraya yüklemeyi unutma.
Ben 3 sene ćocuk istemedim canim.kendim yapmadim.
Sonra da olmasi icin gittim.dr sorun yok ikinizde de dedi.tedaviye baslamiyorum çünkü sizinki kendiliginden olacak dedi.gercekten de 2 adet sonra kendiliginden oluverdi.
Sen kaç yıllik evlisin canim?bende 4 aydir zannediyordum.Bende 2.5 sene istemedim. 7 ay oldu iste isteyeli tedavidede 5.ayim. Sen hamilemisin suan yani kafam karisti benim :)
Sen kaç yıllik evlisin canim?bende 4 aydir zannediyordum.
Benim bebek gitti canim.kalp atısını hic diyamadık.dr kalbi durmuş dedi.kürtaj oldum 9.haftada.
2 ay oluyor icim bomboş.yeniden bebek istiyorum.
Bilmiyorum ki benim hep saga girdi sol fa belirti olabilir niye olmasın.Aklima düsürdün.simdi dururmuyim ben
Sen alacakmisin.
Nazcım benim sol bacağima ağrı giriyor.gecen sagdaydi.sol da belirti mi?
Günaydın canım hoş geldin inşallah bebiş haberiyle dolar buralar :) ::) listeye ekleyeceğimherkese iyi geceler benim.bat 8 ocak daha cok tabi ama hayirlisi eklerseniz sevinirimnaz2018
Hoş geldin canım yeni adet oldun sanırım bu ay ovulasyon la takip et derim. İnşallah güzel haberlerimiz olur :) listeye ekleyeceğimMerhaba canım. Beni de ekleyin :) bat 23 Ocaknaz2018
Günaydın canım inşallah güzel haberler gelmeye başlar. Haftaya baya kişi var bat bekleyengünaydın güzeller
nasıl gidiyor
batlara bir gün daha yaklaştık
Allahın izniyle hamiş haberleri almaya başlicaz yakında inşallah
Allah seni yaaaOlmaz adımı söyleyemem gizem bozulur
Gülsüm adım
O şarkıdan esinlendim zaten çok severim:)
Teşekkür ederimAllah seni yaaa
Gülsüm adın da çok güzelmiş maşallah :)
Ocak 9 çok geç, sen buraya at önce biz bi yorumlayalım yarı doktorlar olarakGünaydınnn kızlar :)
Sabah spermiograma gittik bugün sonucu çıkacak dua ediyorum eşimde bi sorun çıkmasın tabi bende de :)
Ocak 9 da göstericez hepsini doktora bakalım hayırlısı inşallah.
İkimizde de sorun çıkmasın da sonrası Allah kerim Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verir inşaallah
Canım çok yere yazdım valla inan heyecandan galiba unuttum :)E ertugrulunhalimesi başka bir topik te gördüm hamişmişsin çok sevindim. Allah mutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı bir çocuk etsin inşallah.
Belirtilerini yazar mısın bize. :)
Ayrıca küstüm sen hiç bize yazma hıh
Günaydın inşallah bi sıkıntı çıkma Z cnmGünaydınnn kızlar :)
Sabah spermiograma gittik bugün sonucu çıkacak dua ediyorum eşimde bi sorun çıkmasın tabi bende de :)
Ocak 9 da göstericez hepsini doktora bakalım hayırlısı inşallah.
İkimizde de sorun çıkmasın da sonrası Allah kerim Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verir inşaallah