Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende az değilmişsin kiz.ben 3 sene gitmedim doktora.
Esinin yapisi bizden farkli canim.o sabirli gruptan.ama bide cinsiyet faktörü var.
Test isine gelince biz seni gaza getiririz a canim:)
Ahahaaaha yok gelmem gaza bu ay canim zaten rahim filminin hemen ardindan kalirsam baya surpriz olur hem bugunlerde bahsettim ya sol kasigimda agri cok siddetli adete yoruyorum ben. Hayirlisi olsun ya ptesiye bisey kalmadi zaten beklerim ben

Sende az değilmişsin kiz.ben 3 sene gitmedim doktora.
Esinin yapisi bizden farkli canim.o sabirli gruptan.ama bide cinsiyet faktörü var.
Test isine gelince biz seni gaza getiririz a canim:)
Bu arada sen ne demeye 3 sene gitmedin bana diyorsun bide asil sabir otu yiyen senmissin

Ahahaaaha yok gelmem gaza bu ay canim zaten rahim filminin hemen ardindan kalirsam baya surpriz olur hem bugunlerde bahsettim ya sol kasigimda agri cok siddetli adete yoruyorum ben. Hayirlisi olsun ya ptesiye bisey kalmadi zaten beklerim ben
kız hadi ins vardir.testi buraya yüklemeyi unutma.

Bu arada sen ne demeye 3 sene gitmedin bana diyorsun bide asil sabir otu yiyen senmissin
Ben 3 sene ćocuk istemedim canim.kendim yapmadim.
Sonra da olmasi icin gittim.dr sorun yok ikinizde de dedi.tedaviye baslamiyorum çünkü sizinki kendiliginden olacak dedi.gercekten de 2 adet sonra kendiliginden oluverdi.

Bende 2.5 sene istemedim. 7 ay oldu iste isteyeli tedavidede 5.ayim. Sen hamilemisin suan yani kafam karisti benim :)

Bende 2.5 sene istemedim. 7 ay oldu iste isteyeli tedavidede 5.ayim. Sen hamilemisin suan yani kafam karisti benim :)
Sen kaç yıllik evlisin canim?bende 4 aydir zannediyordum.
Benim bebek gitti canim.kalp atısını hic diyamadık.dr kalbi durmuş dedi.kürtaj oldum 9.haftada.
2 ay oluyor icim bomboş.yeniden bebek istiyorum.

günaydın güzeller

nasıl gidiyor
batlara bir gün daha yaklaştık
Allahın izniyle hamiş haberleri almaya başlicaz yakında inşallah

Sen kaç yıllik evlisin canim?bende 4 aydir zannediyordum.
Benim bebek gitti canim.kalp atısını hic diyamadık.dr kalbi durmuş dedi.kürtaj oldum 9.haftada.
2 ay oluyor icim bomboş.yeniden bebek istiyorum.

ah o boşluk o acı..seni çok iyi anlıyorum canım benim bebeğimin kalbi de hiç atamamış
şimdi Rabbim yeniden nasip eder inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Günaydınnn kızlar :)
Sabah spermiograma gittik bugün sonucu çıkacak dua ediyorum eşimde bi sorun çıkmasın tabi bende de :)
Ocak 9 da göstericez hepsini doktora bakalım hayırlısı inşallah.
İkimizde de sorun çıkmasın da sonrası Allah kerim Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verir inşaallah

Ocak 9 çok geç, sen buraya at önce biz bi yorumlayalım yarı doktorlar olarak

E ertugrulunhalimesi başka bir topik te gördüm hamişmişsin çok sevindim. Allah mutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı bir çocuk etsin inşallah.
Belirtilerini yazar mısın bize. :)
Ayrıca küstüm sen hiç bize yazma hıh

Canım çok yere yazdım valla inan heyecandan galiba unuttum :)

Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.

Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için

Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef

Dün test yaptım ve kan verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Eğer varsa ikinci gebeliğim olacak. ❤❤❤❤

Günaydın inşallah bi sıkıntı çıkma Z cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…