Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤
Çok güzel canım maşallah. 2 gün arayla kan vermeyi unutma takipte olman gerekiyor. İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin de bebişine kavuşursun canım

Canım hayırlı olsun darısı bizeeee Allah kucağına almayı nasip etsin

Çok güzel canım maşallah. 2 gün arayla kan vermeyi unutma takipte olman gerekiyor. İnşallah canım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin de bebişine kavuşursun

Ayy canım inan çok sevindim
Rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sihatle hayırlarla gelsinler❤❤❤

Yarın hastaneden vereceğim kan kızlar sağlık ocağına verirsem pazartesiyi beklemem lazım

Rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sihatle hayırlarla gelsinler❤❤❤

Yarın hastaneden vereceğim kan kızlar sağlık ocağına verirsem pazartesiyi beklemem lazım
Hastanelerde de hemen çıkmıyor bizim buralarda. İyi bari yoğunluk yokmuş. Yarın kan verirsen bhcg 30'larda olmalı.

Canım iki günde katlanırsa 50 filan olmaz mı ah ah onu görene kadar sorular sorular
Bi de öyle az çıkarsa falan takılma sonradan yükselen toparlayan çok oluyor. Moral çok önemli bu konuda. Ama 50'yi geçene kadar çok dikkatli olmak lazım mazallah dış gebelik falan olmaması adına.

Hmm dış gebelik nasıl anlaşılır canım
Normalden çok daha düşük olur değerler. Bi kaç seferde gün aşırı 2 kattan az artarsa sıkıntı yok ama hep düşük devam ederse 2 katı hiç görmezse doktor şüphelenir alttan muayene yapıp teşhisi koyar. Ama kötü düşünme canım sen. Onların işi bu. Gerekli herşeyi yaparlar Allah'ın izniyle. İlk seferlerde 2 katına çıkmazsa moral bozmak yok, tamam ?

Hadi bakalım gelsin yumuşlar :)
şimdi aklıma şu geldi. Hani benim yumurtlama zamanım geldi geliyo ya.
Yarın akşam da kayınvalidemde kalıcaz ilişki yapamayız ya.
Ben diyorum ki acaba bu akşam ilişki yapsak hani spermler üç gün yaşıyor ya beni cumartesiye kadar yumurtlamam olsa da idare eder en azından.
Ama bugün sperm testi için örnek verdi ya acaba akşam ilişki olsa kaliteden yana faydası olur mu hani en iyisi gün aşırı ya

Ay ne çok sordum yahu

herkese iyi geceler benim.bat 8 ocak daha cok tabi ama hayirlisi eklerseniz sevinirim naz2018
Hoşgeldin, umarım güzel haberler alırsın 8ocakta.
Merhaba canım. Beni de ekleyin :) bat 23 Ocak naz2018
Hoşgeldin.. ocak ayı için heyecan şimdiden başlamış.yeni yıl güzel haberlerle gelir umarım.
Sen kaç yıllik evlisin canim?bende 4 aydir zannediyordum.
Benim bebek gitti canim.kalp atısını hic diyamadık.dr kalbi durmuş dedi.kürtaj oldum 9.haftada.
2 ay oluyor icim bomboş.yeniden bebek istiyorum.
Umarım yakın zamanda güzel haberler alacaksın canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun, bu kez sağlıkla kucağına alacaksın.
ah o boşluk o acı..seni çok iyi anlıyorum canım benim bebeğimin kalbi de hiç atamamış
şimdi Rabbim yeniden nasip eder inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Umarım sağlıkla kucağına alacaksın canım. Fazla bekletmeden gelsin küçük mucizen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…