Canım hayırlı olsun darısı bizeeee Allah kucağına almayı nasip etsinHatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun darısı bizeeee Allah kucağına almayı nasip etsinHatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤
Çok güzel canım maşallah. 2 gün arayla kan vermeyi unutma takipte olman gerekiyor. İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin de bebişine kavuşursun canımHatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤
Ayy canım inan çok sevindimHatunlar kan tahlili sonucum pozitif çok yeniymis 3 haftalık daha beta-HCG 21.30 çıktı ❤❤
Canım hayırlı olsun darısı bizeeee Allah kucağına almayı nasip etsin
Çok güzel canım maşallah. 2 gün arayla kan vermeyi unutma takipte olman gerekiyor. İnşallah canım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin de bebişine kavuşursun
Rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sihatle hayırlarla gelsinler❤❤❤Ayy canım inan çok sevindim
canım çok da stres yapma ya yükselmiş mi yükselmemiş mi diye. yükselir Allahın izniyleRabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sihatle hayırlarla gelsinler❤❤❤
Yarın hastaneden vereceğim kan kızlar sağlık ocağına verirsem pazartesiyi beklemem lazım
Hastanelerde de hemen çıkmıyor bizim buralarda. İyi bari yoğunluk yokmuş. Yarın kan verirsen bhcg 30'larda olmalı.Rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sihatle hayırlarla gelsinler❤❤❤
Yarın hastaneden vereceğim kan kızlar sağlık ocağına verirsem pazartesiyi beklemem lazım
Ayyy çok sevindim valla en korktuğum şeydiGerçekten sonuçlar çok iyi. Maşallah diyelim nazar değmesin.
Canım iki günde katlanırsa 50 filan olmaz mı ah ah onu görene kadar sorular sorularHastanelerde de hemen çıkmıyor bizim buralarda. İyi bari yoğunluk yokmuş. Yarın kan verirsen bhcg 30'larda olmalı.
İnşaAllah canım :)canım çok da stres yapma ya yükselmiş mi yükselmemiş mi diye. yükselir Allahın izniyle
Bi tedavi görüyomusun cnmVar canım 3 Ocak benimde
2 günde bir iki katına çıkmalı canım. Sen 2 gün beklemeden yaptığın için 1,5 katı yani 30larda olacak.Canım iki günde katlanırsa 50 filan olmaz mı ah ah onu görene kadar sorular sorular
Tatlim ben dün verdim bugün bitti yarın vereceğim inşaAllah katlanır ☺2 günde bir iki katına çıkmalı canım. Sen 2 gün beklemeden yaptığın için 1,5 katı yani 30larda olacak.
Ben mi yanlış anladım tahlil bugün yapılmadı mı
Bi de öyle az çıkarsa falan takılma sonradan yükselen toparlayan çok oluyor. Moral çok önemli bu konuda. Ama 50'yi geçene kadar çok dikkatli olmak lazım mazallah dış gebelik falan olmaması adına.Canım iki günde katlanırsa 50 filan olmaz mı ah ah onu görene kadar sorular sorular
O zaman 40larda olmalı canım.Tatlim ben dün verdim bugün bitti yarın vereceğim inşaAllah katlanır ☺
Hmm dış gebelik nasıl anlaşılır canımBi de öyle az çıkarsa falan takılma sonradan yükselen toparlayan çok oluyor. Moral çok önemli bu konuda. Ama 50'yi geçene kadar çok dikkatli olmak lazım mazallah dış gebelik falan olmaması adına.
Normalden çok daha düşük olur değerler. Bi kaç seferde gün aşırı 2 kattan az artarsa sıkıntı yok ama hep düşük devam ederse 2 katı hiç görmezse doktor şüphelenir alttan muayene yapıp teşhisi koyar. Ama kötü düşünme canım sen. Onların işi bu. Gerekli herşeyi yaparlar Allah'ın izniyle. İlk seferlerde 2 katına çıkmazsa moral bozmak yok, tamam ?Hmm dış gebelik nasıl anlaşılır canım
Alacakmısin peki.yok canım almadımmm
şimdi aklıma şu geldi. Hani benim yumurtlama zamanım geldi geliyo ya.Hadi bakalım gelsin yumuşlar :)
Hoşgeldin, umarım güzel haberler alırsın 8ocakta.herkese iyi geceler benim.bat 8 ocak daha cok tabi ama hayirlisi eklerseniz sevinirim naz2018
Hoşgeldin.. ocak ayı için heyecan şimdiden başlamış.yeni yıl güzel haberlerle gelir umarım.Merhaba canım. Beni de ekleyin :) bat 23 Ocak naz2018
Umarım yakın zamanda güzel haberler alacaksın canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun, bu kez sağlıkla kucağına alacaksın.Sen kaç yıllik evlisin canim?bende 4 aydir zannediyordum.
Benim bebek gitti canim.kalp atısını hic diyamadık.dr kalbi durmuş dedi.kürtaj oldum 9.haftada.
2 ay oluyor icim bomboş.yeniden bebek istiyorum.
Umarım sağlıkla kucağına alacaksın canım. Fazla bekletmeden gelsin küçük mucizen.ah o boşluk o acı..seni çok iyi anlıyorum canım benim bebeğimin kalbi de hiç atamamış
şimdi Rabbim yeniden nasip eder inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz