Senin yine bat ocak oluyor canim.ins ocaktakinde tutar.
Ben olsam heosini yapmistim simdiye.O zaman geriye şafak sayıyorum şafak 10 :) evde test çok :)
Teşekkür ederim canim benimÇizgi koyulaşıp pik yapıyor. Ondan sonra 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor. Yumurtlama olunca test silikleşiyor. Çizginin silikleşmesi yumurtlama oldu demek. Yumurta da 1 gün canlı kalıyor
İnsallah canim.olacağı varsa olur.tutamazsin.gelecek ay hergün calisin ki yumurtlama zamani heyecaninizı yenmis olursunuz.hemde hergun olunca tutar belki.İnşallah bakalım kısmetbu ay ilk denememizdi ve ben inanılmaz stres heyecan be gerginlik yaratmışım.. şimdi anlıyorum ne kadar saçmaladığımı.. gelecek aya daha tecrübeli ve daha sakin olacam inşallah
Bugün yumurtaladim amaBen olsam heosini yapmistim simdiye.
Şimdi ne kadar süre önemli ya tutması için falanBen olsam heosini yapmistim simdiye.
Sende onun kafasina oklavayla vur.Canım eve tekme yle giriyor
Yapsan ne fayda. Yumurtlama gününü bilmeyen biri yapar ama biliyorsa idrara geçmez ki o sürede bhcg boşa ümitlenir anca :)Ben olsam heosini yapmistim simdiye.
Tamam o zaman 10 gün gecince yap:)Bugün yumurtaladim ama
İnsallah canim.olacağı varsa olur.tutamazsin.gelecek ay hergün calisin ki yumurtlama zamani heyecaninizı yenmis olursunuz.hemde hergun olunca tutar belki.
Valla ben dayanamiyorum.onun icin eve almiyorum.alirsam heosini yapar kurtulurum:)Yapsan ne fayda. Yumurtlama gününü bilmeyen biri yapar ama biliyorsa idrara geçmez ki o sürede bhcg boşa ümitlenir anca :)
11 gün bekle bence garanti olsun.Şimdi ne kadar süre önemli ya tutması için falan
Amin canim.benim olursa vıccırığını çıkarırım.İnşallah canım allah dileyen herkese nasip etsin
Düzenli ilişki varsa ovülasyon şart değil. Bende ovülasyon yapmıyorum ama yumurtam çatladı mı diye bi de test ne zaman yaparsam çıkar diye Ateş ölçüyorum. Ovülasyon da düşünüyorum. Bence sende düşünmelisin :)Benden başka herkes ovulasyon testi yapiyor galiba.ben karambole yapiyorum hep.
Yumurtlayıp yumurtalamadığim bile belli degil.
Gitmwk lazım ya benimde eşim dedi gidellim diye ben bu ay sogan suyu icmeye başlamıştım 5 6 gun kadar ictim sonra bıraktım gecen aylar icin bende hem acaba hamilelik varmı acaba üşüttüm mu diyodum ama bu ay usutmedim bundan eminim ama tek tuk kasık ağrıları basladi bugün adet olabilirim yaniBende simdi.esime diordum olmazsa bu ay doktora gidelim birsey varsa erkenden ogrenelim diye belirtiye gelince olsada belirti daha var diyorum adete usutmusumdur su bu diyip gelcistiriyorum kendimi.
Aslında eğer olursa inşallah olur eşime sürpriz yapmak istiyorum ve ben hastaneye onsuz gidemem çok garip bı yerde yasiyoruz11 gün bekle bence garanti olsun.naz2018 'ın attığı örnek testler vardı orda 11 nci günde bile hayalet çizgiydi yanlış hatırlamıyorsam. Sen 11 gün bekle sabırla. Ya da dayanamam dersen kan ver. O da yumurtlamadan 72 saat yani 3 tam gün sonra çıkıyor. Sen bilirsin :)
Canim tek değilsin bende aynı sekilde :))Benden başka herkes ovulasyon testi yapiyor galiba.ben karambole yapiyorum hep.
Ben yumurtlamamı anlıyorum ama yine de test yapıyorum, kafam daha rahat oluyor çünkü.Benden başka herkes ovulasyon testi yapiyor galiba.ben karambole yapiyorum hep.
Evet gün aşırı ilişki öneriyorlar zaten. Bu olduğunda yumurtlamayı kaçırmıyorsun zaten.ama test rahatlık bence :)Düzenli ilişki varsa ovülasyon şart değil. Bende ovülasyon yapmıyorum ama yumurtam çatladı mı diye bi de test ne zaman yaparsam çıkar diye Ateş ölçüyorum. Ovülasyon da düşünüyorum. Bence sende düşünmelisin :)