Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzenli ilişki varsa ovülasyon şart değil. Bende ovülasyon yapmıyorum ama yumurtam çatladı mı diye bi de test ne zaman yaparsam çıkar diye Ateş ölçüyorum. Ovülasyon da düşünüyorum. Bence sende düşünmelisin :)
Bu ay olmazsa şubatta bende ovulasyon yapacam canim.
Canim tek değilsin bende aynı sekilde :))
Ćok yorucu oluyor dimi.
Ben yumurtlamamı anlıyorum ama yine de test yapıyorum, kafam daha rahat oluyor çünkü.
Benim arada kasığa aği girince yumurtladim zannediyorum.her ay olmuyor tabi bu.bende baslicam ovulasyona.

Al bak şu mesajı okuyana kadar yarın gidip test alacaktım :KK70: şimdi fosaldım.. Ama 1 saate kadar gene gidip almaya karar veririm :KK70: huyum kurusun çok kararsız çok heyecanlı biriyimdir. Sen nasıl duruyorsun böyleeeee
Alistim sanirim negatifi gormeye o yuzden akisina birakmak gerek birazda. Rabbim vericek nasilsa zamani gelince :)

ben anlamadım ya kızımda çok geç öğrenmiştim 14. gün düşünün
hatta söktürücü bile içmiştim kan negatif çıkınca

ama agustosta düşük yapmadan önceki gebeliğimde ise adete bir hafta kala öğrendim

yumurtlama zamanlarının değişebildiğini tescillemiş oldum

o yüzden ovu testlerine takığım:KK53:

ben bilemiyorum ne zaman yumurtladıgımı

en azından yumurtlama zamanını bilince test yapman gereken zamanı da biliyosun:rapci:

ben anlamadım ya kızımda çok geç öğrenmiştim 14. gün düşünün
hatta söktürücü bile içmiştim kan negatif çıkınca

ama agustosta düşük yapmadan önceki gebeliğimde ise adete bir hafta kala öğrendim

yumurtlama zamanlarının değişebildiğini tescillemiş oldum

o yüzden ovu testlerine takığım:KK53:

ben bilemiyorum ne zaman yumurtladıgımı

en azından yumurtlama zamanını bilince test yapman gereken zamanı da biliyosun:rapci:
Allahim 14 gün gitsem mi yoksa bugün hamilelik testine başlarım:KK48:

Allahim 14 gün gitsem mi yoksa bugün hamilelik testine başlarım:KK48:

kuzum bende öyle oldu valla söktürücü bile içtim ben doktorla sonra kavga etmiştik:sinirli:

hemen başka doktora gittim o demişti ki korunmayan bir kadına 15-20 gün beklemeden söktürücü içirtilmez

kızım 7 yasında kardeş gelicek inşallah

Bu kız sabır otu yemiş.bende dayanamam.malum kova burcuyuz.çok kararsız ćok heyecanliyiz.
Sen yine de yarin git al.merak ederim sonra.
Benmi sabir otu yemisim. Kiz ne sabiri benim kadar sabirsiz bi insan yoktur asil kovalar sabirli olur benim esimde kova ben onun aksine istedigim hemen olsun diye tuttururum heralde ondan cok istedigim biseyde hep sabirsizligimla imtihan olurum. Ben ilk 2 ay kendimiz deneyip olmayinca afedersin totosu yanmis tilki gibi doktora kostum :-) 4 ay negatif gorunce insan testlerden bi tiksiniyo onun icin sakin durmaya calisiyorum saliya kadarda durucam insallah bu sefer gaza gelmem :-)

kuzum bende öyle oldu valla söktürücü bile içtim ben doktorla sonra kavga etmiştik:sinirli:

hemen başka doktora gittim o demişti ki korunmayan bir kadına 15-20 gün beklemeden söktürücü içirtilmez

kızım 7 yasında kardeş gelicek inşallah
Oo maşallah

Ya bende zaten hala belirtide yok adetmi olcam ne yaa ne adet belirtisi ne hamilelik hicbisi yok arada bi kasigim agrio okadar

Benmi sabir otu yemisim. Kiz ne sabiri benim kadar sabirsiz bi insan yoktur asil kovalar sabirli olur benim esimde kova ben onun aksine istedigim hemen olsun diye tuttururum heralde ondan cok istedigim biseyde hep sabirsizligimla imtihan olurum. Ben ilk 2 ay kendimiz deneyip olmayinca afedersin totosu yanmis tilki gibi doktora kostum :-) 4 ay negatif gorunce insan testlerden bi tiksiniyo onun icin sakin durmaya calisiyorum saliya kadarda durucam insallah bu sefer gaza gelmem :-)
Sende az değilmişsin kiz.ben 3 sene gitmedim doktora.
Esinin yapisi bizden farkli canim.o sabirli gruptan.ama bide cinsiyet faktörü var.
Test isine gelince biz seni gaza getiririz a canim:)

X