- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Bu ay olmazsa şubatta bende ovulasyon yapacam canim.Düzenli ilişki varsa ovülasyon şart değil. Bende ovülasyon yapmıyorum ama yumurtam çatladı mı diye bi de test ne zaman yaparsam çıkar diye Ateş ölçüyorum. Ovülasyon da düşünüyorum. Bence sende düşünmelisin :)
Ćok yorucu oluyor dimi.Canim tek değilsin bende aynı sekilde :))
Benim arada kasığa aği girince yumurtladim zannediyorum.her ay olmuyor tabi bu.bende baslicam ovulasyona.Ben yumurtlamamı anlıyorum ama yine de test yapıyorum, kafam daha rahat oluyor çünkü.
Aynen canım şans devam ediyodur demi benim dün koyu bugün siliklesti ama dün ilişki olmadi
Alistim sanirim negatifi gormeye o yuzden akisina birakmak gerek birazda. Rabbim vericek nasilsa zamani gelince :)Al bak şu mesajı okuyana kadar yarın gidip test alacaktımşimdi fosaldım.. Ama 1 saate kadar gene gidip almaya karar veririm huyum kurusun çok kararsız çok heyecanlı biriyimdir. Sen nasıl duruyorsun böyleeeee
Allahim 14 gün gitsem mi yoksa bugün hamilelik testine başlarımben anlamadım ya kızımda çok geç öğrenmiştim 14. gün düşünün
hatta söktürücü bile içmiştim kan negatif çıkınca
ama agustosta düşük yapmadan önceki gebeliğimde ise adete bir hafta kala öğrendim
yumurtlama zamanlarının değişebildiğini tescillemiş oldum
o yüzden ovu testlerine takığım
ben bilemiyorum ne zaman yumurtladıgımı
en azından yumurtlama zamanını bilince test yapman gereken zamanı da biliyosun
Allahim 14 gün gitsem mi yoksa bugün hamilelik testine başlarım
Benmi sabir otu yemisim. Kiz ne sabiri benim kadar sabirsiz bi insan yoktur asil kovalar sabirli olur benim esimde kova ben onun aksine istedigim hemen olsun diye tuttururum heralde ondan cok istedigim biseyde hep sabirsizligimla imtihan olurum. Ben ilk 2 ay kendimiz deneyip olmayinca afedersin totosu yanmis tilki gibi doktora kostumBu kız sabır otu yemiş.bende dayanamam.malum kova burcuyuz.çok kararsız ćok heyecanliyiz.
Sen yine de yarin git al.merak ederim sonra.
Oo maşallahkuzum bende öyle oldu valla söktürücü bile içtim ben doktorla sonra kavga etmiştik
hemen başka doktora gittim o demişti ki korunmayan bir kadına 15-20 gün beklemeden söktürücü içirtilmez
kızım 7 yasında kardeş gelicek inşallah
Ayy kizlar acayipppp yorgunum yrn kaynanamin bi suru misafiri var hala pasta borekli ugrasiorum belimin agrisina duramiorimmOo maşallah
Senin bat yakindi demi niye kendini zorluyosun kuzumAyy kizlar acayipppp yorgunum yrn kaynanamin bi suru misafiri var hala pasta borekli ugrasiorum belimin agrisina duramiorimm
Canim napim baska yapcak kimse yokki kendiside pek yapamio bende duramadim evet 2guncuk kaldiiSenin bat yakindi demi niye kendini zorluyosun kuzum
Ayy kizlar acayipppp yorgunum yrn kaynanamin bi suru misafiri var hala pasta borekli ugrasiorum belimin agrisina duramiorimm
Aynen canim yrna yetismesi lazim cunkuBu saattemi
Kolay gelsin canım dikkat etAynen canim yrna yetismesi lazim cunku
Tesekkur ederim canım benımKolay gelsin canım dikkat et
Insallah hayirli haberler verirsin canim dinlenerek yap cok zorlama kendini :)Canim napim baska yapcak kimse yokki kendiside pek yapamio bende duramadim evet 2guncuk kaldii
Sende az değilmişsin kiz.ben 3 sene gitmedim doktora.Benmi sabir otu yemisim. Kiz ne sabiri benim kadar sabirsiz bi insan yoktur asil kovalar sabirli olur benim esimde kova ben onun aksine istedigim hemen olsun diye tuttururum heralde ondan cok istedigim biseyde hep sabirsizligimla imtihan olurum. Ben ilk 2 ay kendimiz deneyip olmayinca afedersin totosu yanmis tilki gibi doktora kostum4 ay negatif gorunce insan testlerden bi tiksiniyo onun icin sakin durmaya calisiyorum saliya kadarda durucam insallah bu sefer gaza gelmem
Amiiiiin canim insallahhInsallah hayirli haberler verirsin canim dinlenerek yap cok zorlama kendini :)