O nazlanmayı bende göreceksiniz :) ameliyat da oldum ya daha bugün ilk defa yemek yaptım :)
Baksin sana tabi.bravo valla.benimki hamileyken boş poset tasitmazdi.bebek gidince taşı bakalim şunu oldu:)ben de öyleyimdir kuzum bakma sen..:)şimdi düşükten sonra yıprandık zor günler geçirdik korkuyor o da garibim aman sen dur ben yaparım sen kendine dikkat et diyor
Yo valla darilirım:)Yok bi kere senin bat daha önce
Küser benimkiGetirirken püf diyormusun.ben demezdim bi kere deli etti beni.3 kere su getirdim beğenmedi.
Bizde ben küserim.esimin küsme huyu yok.sadec kızar.soylenir.Küser benimki
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah canım
Kim kız onlar.isim ver.en önemlileri kimdir:)test almayan o iki hatunnnnnn :))
bakın benim adete bir hafta kala çıkmıştı hııı
Ya saolsun çok yardımcıdır eşim.. zaten hayat müşterek değil mi.. herşeyi beraberce yapmak en güzeli.. şimdi bir hastalık atlatıyoruz.yapsınlar kuzum
bak cocuk yaparken onlar işin zevkli kısmını yapıyor geriye kalan herşey bizde :)
Napalım umut dünyasıAyy saol canımm eline sağlık. Kız bilimsel çalışıyor arkadaş :) :) :))
Hah iste.benim esim eski erkekler gibi.evliligimiz de eski evlilikler gibi.Ya saolsun çok yardımcıdır eşim.. zaten hayat müşterek değil mi.. herşeyi beraberce yapmak en güzeli.. şimdi bir hastalık atlatıyoruz.
Dört gözle onlar da bekliyor bebeği, eski babalar daha gamsızmış sanki şimdikiler daha ilgili sanki. Benim kardeşim geldi bir hafta Belçika’da kaldı yeğenime eşi baktı mesela.. eski babalar pek böyle şeyler yapmıyorlardı sanki.
Ben kusemiyorum ya hemen ağlarımBizde ben küserim.esimin küsme huyu yok.sadec kızar.soylenir.
Ben yalandan küsüyorum kız.Ben kusemiyorum ya hemen ağlarım
Kimmiş o hadsizleeeer tez vurun kellesini.test almayan o iki hatunnnnnn :))
bakın benim adete bir hafta kala çıkmıştı hııı
Kimmiş o hadsizleeee tez vurun kellesini.
Diriliş etkisi
Harbi kimler almamış merak ettim :) kimler diretiyor.
Tecrubesizlik:) ne kadarlık evlisinBen yalandan küsüyorum kız.
Derdim olmadigı sürece aģlamam.
Ama sana bi öneri erkekler ćok aģlayan kadini sevmiyor.bi süre sonra kiziyorlar.ne var ağliyorsun diyorlar.arada agla ki kiymetli olsun:)
Bizim durum biraz riskli.onun icin emin olamiyoruz.
Kız çıkmazsa üzülürler 10 gün geçsin tam, normal gebelik testi yaparlar:) en azından şüphe kalmaz kafalarındabacım bu ikisi birbirlerine atıp duruyolar yok sen al senin bat daha önce vs
yapın diyorum erken gebelik testi :))
Bizim durum biraz riskli.onun icin emin olamiyoruz.
Ikimiz de 1 gün arayla kürtaj olduk.benim ilk adeti 34 gün sonra geldi.bu ay be zaman olur belli olmaz.bugün 24.günüm.önceden 25 26 27 günde bir olurdum.
Nazın döngüsü de belki yine 30 gün olur.belli değil bisey.