- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
U Umudumbitmedi_ alırsa ben de alacam hııı
test almayan o iki hatunnnnnn :))
bakın benim adete bir hafta kala çıkmıştı hııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test almayan o iki hatunnnnnn :))
bakın benim adete bir hafta kala çıkmıştı hııı
4 yıllık.ama sanki 50 senelik kocam gibi.Tecrubesizlik:) ne kadarlık evlisin
Normal testte kaç gün sonra çıkıyorKız çıkmazsa üzülürler 10 gün geçsin tam normal gebelik testi yaparlar:) en azından şüphe kalmaz kafalarında
ben üç aylık evliyim4 yıllık.ama sanki 50 senelik kocam gibi.
Valla canim.benim döngüden emin olamiyorum.eski döngüm devam ediyorsa eger gidip alayim.U Umudumbitmedi_ alırsa ben de alacam hııı
Kız çıkmazsa üzülürler 10 gün geçsin tam normal gebelik testi yaparlar:) en azından şüphe kalmaz kafalarında
Böyle oluncami şans daha çoktudayanamadım az öncede ovu yaptım :)
tamam silikleşmiş artık iyice eminim :))
Bana bu fikir doğru gelmiyor maalesef bu mantıkla bir çok şeyi ıskalıyorlar.. ama değişmek de çok kolay değil.Hah iste.benim esim eski erkekler gibi.evliligimiz de eski evlilikler gibi.
Erkek yapmaz.baba ağır olmalı.resmi olmalı.çocuk eş çekinmeli....
Böyle oluncami şans daha çoktu
Tavsiyelerimi yaziyorum o zaman.ben üç aylık evliyim
10-11 falan. Ama yumurtlamadan sonra.Normal testte kaç gün sonra çıkıyor
Erken yumurtlamışsın demek. Herkes her ay aynı olmuyor :)ben sabırısızm hem de önde gideni
bide benim düşük yaptıgım gebeliğim bir hafta kala çıktı ya testte sanıyorum ki herkes aynı
Çizgi koyulaşıp pik yapıyor. Ondan sonra 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor. Yumurtlama olunca test silikleşiyor. Çizginin silikleşmesi yumurtlama oldu demek. Yumurta da 1 gün canlı kalıyorBöyle oluncami şans daha çoktu
Geçen ay şaşmıştı senim döngün belki bu ay da kayabilir neyse tmm tmm alma hadi şimdi durduk yere negatif çıkar da üzülürüzValla canim.benim döngüden emin olamiyorum.eski döngüm devam ediyorsa eger gidip alayim.
Yapisi ağir anam.yapacak bisey yok.çevresi ona kral diyor.Bana bu fikir doğru gelmiyor maalesef bu mantıkla bir çok şeyi ıskalıyorlar.. ama değişmek de çok kolay değil.
Canım eve tekme yle giriyorTavsiyelerimi yaziyorum o zaman.
Çok ağlama.
Çocuksu ol.
Esini yonet.ama ćaktırmadan.
Esinin suyuna git.
Çok dövüsmeyin:)
O zaman geriye şafak sayıyorum şafak 10 :) evde test çok :)10-11 falan. Ama yumurtlamadan sonra.
Aynen canım şans devam ediyodur demi benim dün koyu bugün siliklesti ama dün ilişki olmadinasıl yani kuzum silikleşmeyimi soruyosun?
Aklima düsürdün.simdi dururmuyim benGeçen ay şaşmıştı senim döngün belki bu ay da kayabilir neyse tmm tmm alma hadi şimdi durduk yere negatif çıkar da üzülürüz