Sen de alacan mı babyBu kız sabır otu yemiş.bende dayanamam.malum kova burcuyuz.çok kararsız ćok heyecanliyiz.
Sen yine de yarin git al.merak ederim sonra.
Geçmezse döverim bende.Hee huy edinmiş baya baya ama vazgeçmesi lazım :)
As canim.iyiyiz.sen nasilsin?
Ah beni görsen.heyecandan bacaklarım titriyor.Kız dur bi sakin ol gözünü seveyim. Seni okuyunca heyecan basıyor beni
Tam çatladi derken gitti adamcagizÖğretmen
Yazik kiz.elinde elinde kalmis.bari biseyler yapsaydiniz da oyle gitseydi.
Tam çatladi derken gitti adamcagiz
Bende simdi.esime diordum olmazsa bu ay doktora gidelim birsey varsa erkenden ogrenelim diye belirtiye gelince olsada belirti daha var diyorum adete usutmusumdur su bu diyip gelcistiriyorum kendimi.Aynen canım ya ama ben bu sefer fazla dusunmemeye gayret ettim sanırım onunda etkisiyle belirti cikmadi psikolojik oluyo ya benim bat 1 ocak ya 31aralik yada 1 ocak hayirlisi bakalm bu ay da olmazsa doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum
Canım asker olunca bekletemiyosun anında gitmek zorundadırYazik kiz.elinde elinde kalmis.bari biseyler yapsaydiniz da oyle gitseydi.
Ayyy inşallah emojiye bayıldımkız bişey olmaz daha var diyorum içerdeker minikler
Yani bu iş tamam diyorsun.vazife tamamlandi.hadi ins döllenmistir.kalkma yat sürekli.iyice tutunsun.dayanamadım az öncede ovu yaptım :)
tamam silikleşmiş artık iyice eminim :))
İyiz sen nasılsın babykızlar selam nasılsınız güzeller
@BbkBbk 29 batdasîm sen fe ne var ne yok
İyiz sen nasılsın baby
Sende gitmeden evvel yap.Canım asker olunca bekletemiyosun anında gitmek zorundadır
Yani bu iş tamam diyorsun.vazife tamamlandi.hadi ins döllenmistir.kalkma yat sürekli.iyice tutunsun.