- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
Canımcım bana hala dün çatlamış gibi geliyor o yüzden takma kafana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımcım bana hala dün çatlamış gibi geliyor o yüzden takma kafana
Aslinda alsam mi ki.yarin dayanamazsam kosar giderim.Sen de alacan mı baby
Ohhh şükürrdayanamadım az öncede ovu yaptım :)
tamam silikleşmiş artık iyice eminim :))
Kaçıncı gün ki bugün? Yumurtlama bugün olduğuna emin misin? Yumurtlama testi bu konudan iyi oluyor. Ha çatladı ha çatlayacak biliyorsun.
Ay demeyin oyle.benimki suyunu bile benden ister.geceleri terleyince guysilerini getirir bebek gibi degistiririm.annesinden bile iyi bakiyorum.valla her işi kociş yapıyor sağolsun şimdi kahve yapıyor :)
nazlatıyom azcık
Ben de alırım o zamanAslinda alsam mi ki.yarin dayanamazsam kosar giderim.
Ağzından bal damlıyorCanımcım bana hala dün çatlamış gibi geliyor o yüzden takma kafana
Sende benim gibisin oyyAy demeyin oyle.benimki suyunu bile benden ister.geceleri terleyince guysilerini getirir bebek gibi degistiririm.annesinden bile iyi bakiyorum.
Ayy saol canımm eline sağlık. Kız bilimsel çalışıyor arkadaş :) :) :))Kızlar size bi kaç Ateş tablosu atacağım. Örnek olabilir diye düşündüm. Ateşlere takılmayın. Belirtilere ve ilişkilere bakın.
Kırmızı çizginin ucunda ki adetin kaçıncı günü yumurtlama günü olduğunu gösteriyor.
BD'nin sırasında X o gün içinde 1 ilişki
XX o gün içinde 2 ilişki
PM akşam ilişki
AM sabah ilişki demek oluyor.
Ayrıca OPK sırasındakiler de ovülasyon testi sonuçları + - diye.
Test kısmında + olan idrarda pozitif
- olan idrarda negatif B+ olan kanda pozitif B- kanda negatif demek oluyor.
CM olan kısım da akıntı. E yazıyorsa yumurta beyazı kıvamında, C yazıyorsa kremsi, W yazıyorsa sulu demek.
Bunları inceleyerek ne durumda ilişki olmuş ne yapmışlar belirtiler nasılmış anlayabilirsiniz. Kaynak olsun.
Eki Görüntüle 2085456 Eki Görüntüle 2085458 Eki Görüntüle 2085459 Eki Görüntüle 2085460 Eki Görüntüle 2085461 Eki Görüntüle 2085462 Eki Görüntüle 2085463
Senin yine bat ocak oluyor canim.ins ocaktakinde tutar.Canım daha bi belirti yok ama ben dün kan testi yaptırdım sonuç negatif olsa çıkardı sanırım.. umutlar gelecek aya
O nazlanmayı bende göreceksiniz :) ameliyat da oldum ya daha bugün ilk defa yemek yaptım :)valla her işi kociş yapıyor sağolsun şimdi kahve yapıyor :)
nazlatıyom azcık
Hayirdir ins ben hugun çok hapşurdum.
Yavrım kimse benim gibi bakmiyor kocasina:)Sende benim gibisin oyy
Doğrudur da benimkide suyunu bile isterYavrım kimse benim gibi bakmiyor kocasina:)
Niye kiz benimle mi hareket ediyon.once sen al.hadi hadi hadi:)Ben de alırım o zaman
Getirirken püf diyormusun.ben demezdim bi kere deli etti beni.3 kere su getirdim beğenmedi.Doğrudur da benimkide suyunu bile ister
Ay demeyin oyle.benimki suyunu bile benden ister.geceleri terleyince guysilerini getirir bebek gibi degistiririm.annesinden bile iyi bakiyorum.
Yok bi kere senin bat daha önceNiye kiz benimle mi hareket ediyon.once sen al.hadi hadi hadi:)