Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aboooo o zaman şimdi çatladi herif yok oy ben nerelere gidim
3 gün öncesine kadar ilişki olduysa yeterli olur canım panik yapma:)

Hamilelerin Ateş tablolarına bakıyorum orda ilişki olan günleri işaretliyorlar, bazıları var ay da 3-4 ilişki olmuş yumurtlamaya en yakın olan 3 gün öncesinde ama hamile kalmış :) anladım ki yeterli oluyor :)

Canim bende de bu ay hersey ters olan belirtiler hic yok son 9 gun varmi bebek ypkmu dusunmekten beynim yandi.
Aynen canım ya ama ben bu sefer fazla dusunmemeye gayret ettim sanırım onunda etkisiyle belirti cikmadi psikolojik oluyo ya benim bat 1 ocak ya 31aralik yada 1 ocak hayirlisi bakalm bu ay da olmazsa doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum

Al bak şu mesajı okuyana kadar yarın gidip test alacaktım şimdi fosaldım.. Ama 1 saate kadar gene gidip almaya karar veririm huyum kurusun çok kararsız çok heyecanlı biriyimdir. Sen nasıl duruyorsun böyleeeee

Kız dur bi sakin ol gözünü seveyim. Seni okuyunca heyecan basıyor beni

Al bak şu mesajı okuyana kadar yarın gidip test alacaktım şimdi fosaldım.. Ama 1 saate kadar gene gidip almaya karar veririm huyum kurusun çok kararsız çok heyecanlı biriyimdir. Sen nasıl duruyorsun böyleeeee
Bu kız sabır otu yemiş.bende dayanamam.malum kova burcuyuz.çok kararsız ćok heyecanliyiz.
Sen yine de yarin git al.merak ederim sonra.

Hee huy edinmiş baya baya ama vazgeçmesi lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…