Bence bir araya gelip halay cekelimTey tey tey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir araya gelip halay cekelimTey tey tey
Aboooo o zaman şimdi çatladi herif yok oy ben nerelere gidimYumurta çatlayınca Ateş yükselir canım o da yanakları al al yapar :)
Ahaaha paranoyaklık kanımızda varsa biz napakIyice paranoyak olduk.surekli belirti ariyoruz.
Sen iyisimi grubun adını deģistir.paranoyaklar grubu olsun adi.
Ama tek terlikle.. birisini evde unutmazsan olmaz :)Ben yarin terlikle eczaneye kosuyorum.tutmayin beni:)
3 gün öncesine kadar ilişki olduysa yeterli olur canım panik yapma:)Aboooo o zaman şimdi çatladi herif yok oy ben nerelere gidim
Aynen canım ya ama ben bu sefer fazla dusunmemeye gayret ettim sanırım onunda etkisiyle belirti cikmadi psikolojik oluyo ya benim bat 1 ocak ya 31aralik yada 1 ocak hayirlisi bakalm bu ay da olmazsa doktora kontrole gitmeyi düşünüyorumCanim bende de bu ay hersey ters olan belirtiler hic yok son 9 gun varmi bebek ypkmu dusunmekten beynim yandi.
Bu isin burçla alakasi yok.yetiştirilme ve huy meselesi.Allah Allah. Aynı babama benzettim :)
Dogru dedin.kanimda var benim:)Ahaaha paranoyaklık kanımızda varsa biz napak
Kaçıncı gün ki bugün? Yumurtlama bugün olduğuna emin misin? Yumurtlama testi bu konudan iyi oluyor. Ha çatladı ha çatlayacak biliyorsun.Aboooo o zaman şimdi çatladi herif yok oy ben nerelere gidim
Al bak şu mesajı okuyana kadar yarın gidip test alacaktım şimdi fosaldım.. Ama 1 saate kadar gene gidip almaya karar veririm huyum kurusun çok kararsız çok heyecanlı biriyimdir. Sen nasıl duruyorsun böyleeeeeCanim helal olsun ne demek oyle herkes konusup ben sap gibi kalinca tuhaf oldu ya heyecan ilk 3 ay yaptim olmadi sonra cok uzuluyorum bide o kadar agrim varki sol kasigimda gecede batma oldu bugunde gun boyu fenaydi onun icin heveslenemiyorum acikcasi. Bence az daha bekle canim ya
Zavallim benim.benim de catladigı gün esim nobete girtmisti.hemi de bu ay.Aboooo o zaman şimdi çatladi herif yok oy ben nerelere gidim
Kız dur bi sakin ol gözünü seveyim. Seni okuyunca heyecan basıyor beniTabi canim.sen ćok ciddisin.adam korkar.eline vurursun neme lazim.
Kız bu arada benim ayaklarim.buz gibi.dünde böyleydi.yarin da böyle olursa pencereye ćıkip hamileyim a komsular.duyduk duymadik demeyin dicem.
Öncekinde ayaklarim buz tutuyordu aksamlari.
Asker mi esindeZavallim benim.benim de catladigı gün esim nobete girtmisti.hemi de bu ay.
Kaderimiz birmis arkadasim.
Ya dur tarayıcıdan atimKaçıncı gün ki bugün? Yumurtlama bugün olduğuna emin misin? Yumurtlama testi bu konudan iyi oluyor. Ha çatladı ha çatlayacak biliyorsun.
Bu kız sabır otu yemiş.bende dayanamam.malum kova burcuyuz.çok kararsız ćok heyecanliyiz.Al bak şu mesajı okuyana kadar yarın gidip test alacaktım şimdi fosaldım.. Ama 1 saate kadar gene gidip almaya karar veririm huyum kurusun çok kararsız çok heyecanlı biriyimdir. Sen nasıl duruyorsun böyleeeee
Ay inşallah naz cım ya gerçekten geçen aylarda butun belirtileri yaşamışken bebek yoktu bu ayda tam tersi :)Sen en baştan beri bende belirti yok diyon canım inşallah sana sürpriz yapar bebişin :)
Listeye yarın bilgisayar dan ekleyeceğim canım bir arkadaşımız daha var nick i ni unuttum şimdi onu da inş okur bu mesajı :) :) :)Hoşbuldum canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum
ÖğretmenAsker mi esinde
Hee huy edinmiş baya baya ama vazgeçmesi lazım :)Ama adamin ağzı durmuyor.herkesin evi temiz bizimki pismis.
Birinin evine gitti ki bak nasil temiz diyor.ağzına vurasim geliyor.
Ya milletin salonuna bakip böyle demesi beni sinir ediyor.tabiki salon temiz olacak.diger odalara git bak diyorum.
Bizim evde gözü sürekli yerlerde.ariyor adeta.bende duramiyorum.
As canim.iyiyiz.sen nasilsin?kızlar selam nasılsınız güzeller