- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Benim de ayaklarim heo usür.ama bu farklı.ayak oarmaklarim kirilacak gibi donuyor.oncekinde böyle olmuştu.Benim ayaklarım ben oldum olası üşür kuzum kansızlık vardı biliyosun ama hap kullanalım üşümüyor gebelik için ayırt edici bi özellik olmadı benm için 3 tane çorapla dolaştığıöı biliyorum
Valla mı kızz oo maşallah canım ben de başlayım dur buna30la başladım şimdi 200 yapıyorum sabitledim. Taş gibi oldum ama ayıptır söylemesi
Tsk edrrim canim.yemis kadar oldum.doğrusu hiç kendime muhallebi yapip yemedim:)üşeniyorum.Hemencecik muhallebi yap bak ben yaptım da geldim şimdi benm de canım tatlı bişeyler istediydi keşke yakın olsan sana getirrdim
Aaa yanak niye kizariyor yumuş daKız seninki yunurtlamadandır
Haha ne güzelmiş arminch Allah her daim mutlu mesut eylesin hepimiziOooo zor işin bacım erkegin karismasini sevmiyorum tamam yardim etsin o ayrı. Bizimki de yardım severlikten bugun elimde kalıcak bazen bagiriyorum dolasma ya etrafim da git kave icmeye cik evden ne alka diyor sen de insansın onun ne ozelligi varmış dedi iki gun önce hmmm dedim peki duvarlari halilari silicem yardim o zaman valla etti. Uzaylı galiba benimki
Kiz yoksa biz adet mi olacaz.canimiz tatli istiyor.kaç gündur iştahsız dolaniyordum.Hemencecik muhallebi yap bak ben yaptım da geldim şimdi benm de canım tatlı bişeyler istediydi keşke yakın olsan sana getirrdim
Ay hadi inşallah...Benim de ayaklarim heo usür.ama bu farklı.ayak oarmaklarim kirilacak gibi donuyor.oncekinde böyle olmuştu.
Eşin. Titiz ya :)Ben mi esim mi?
Östrojen yükseliyor canım o da yanakları kızartıyor kızartmasa bile sıcaklaştırıyorAaa yanak niye kizariyor yumuş da
Şok olursun ama balik burcu:)Eşin. Titiz ya :)
Evet bugün yüzüm yanıyorÖstrojen yükseliyor canım o da yanakları kızartıyor kızartmasa bile sıcaklaştırıyor
Başla canım zor ama kısa sürede farkediyor.Valla mı kızz oo maşallah canım ben de başlayım dur buna
Ben yarin terlikle eczaneye kosuyorum.tutmayin beni:)Ay hadi inşallah...
Yok kız benimki gayet sıcak hatta baya
İnşallah olmayız ya valla bilmiyorum ki. Akşamları bi umut çöküyor üstüme sabahları da umutsuz dolanıyorumKiz yoksa biz adet mi olacaz.canimiz tatli istiyor.kaç gündur iştahsız dolaniyordum.
Allah Allah. Aynı babama benzettim :)Şok olursun ama balik burcu:)
Yumurta çatlayınca Ateş yükselir canım o da yanakları al al yapar :)Aaa yanak niye kizariyor yumuş da
Allahım kız sen öyle dedikçe ben heyecanlanıyorum dur sakin ol :) bu sefer de terliksiz gitme bi yereseni kakılmışa çevirir.
Daha ćok yol var.inan gecmek bilmiyor.benim 24.günüm.zaman sanki durdu.
Bizim de kalorifer var ama beni yakan yok.ayaklarim buz gibi
Aman allahim.ben galiba hamileyim.gecn hamileligimde de ayaklarim üsüyordu.
Benim dun de ayaklarim soğuktu.
Bu iste bir iş var.
Iyice paranoyak olduk.surekli belirti ariyoruz.İnşallah olmayız ya valla bilmiyorum ki. Akşamları bi umut çöküyor üstüme sabahları da umutsuz dolanıyorum
Tey tey teyBen yeni yumuştan çıktım düşünsene yanaklarım kizariyor hamile miyim
Aman ne yapim.is yok güc yok.herif yok.tek basima deliriyorum evde.Allahım kız sen öyle dedikçe ben heyecanlanıyorum dur sakin ol :) bu sefer de terliksiz gitme bi yere