Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum genel belirtileri yardımcı ol diye sordum zaten tatlım herkeste değişik belirtiler var kiminde yok hani ona göre bilelim diye :) ayrıca tebrik ederim sizi
Tesekkur ederim darisi sana insallah. Ilk sorduguna cevap vereyim o halde evet ben cok siddetli kasik agrisi cektim hem genel hemde benim solda cok asiri agrim oldu adet oncesi yasadigim tum agri ve belirtileride yasadim. Daha detayli olarak gogus agrim tek tarafta arada sizi seklinde oldu. Adet agrisindan ayirt edebilecegim tek sey kasiktaki agrim batma seklinde oluyodu bacaklarima vuruyodu agri. Baska merak ettigin ??

Sen dogru olani yapmissinda doktor ne hikmetse sacmalamis oda sana denk gelmis :) peki ne oldu kan sonucu ciktimi ?

Doktor haklı çıktı :) <1.20 çıktı.
Benim bu kasiktaki ağrım geçmedi yalnız. Acaba kist mi yapıyor. Onda da ovulasyon testleri koyu oluyormuş sürekli öyle bişeyde yok çizgi bile yok nerdeyse batım geçtiğinden beri. Sadece dün ve bugün yaptığım ovulasyon testinde koyulaşma başlıyor, bakayım devam edecek mi?

Yok canım Allah razı olsun bende de oluyodu bugün ağrı mağrı kesildi kalmadı bieşy

Yapmaya devam et bakalim. Ovu testiyle mi takip etmistin bu ay yumurtlama oldu demi ?

Yapmaya devam et bakalim. Ovu testiyle mi takip etmistin bu ay yumurtlama oldu demi ?
Yaptım 3 gün pozitif gösterdi yani gün geçtikçe daha belirgin ki üçüncü günüm de sağ tarafımda bi ağrı oluştu geceden başldı ertesi akşam üzeri 4 gibi kesildi yumurtladım galiba dedim akıntı olmuştu ama ben 2 gün önce sık ilişkiye girdim o gün kesin yumurtlarım diye bide pozitif görünce yaptık sonra eşim nöbetçiydi ertesi günde eşim bitmişti çünkü pazartesi başladık Çarşamba perşmebeyi bağlayan gecesine kdr ilişki oldu ve cuma akşam üzeri 4 de yumurtladım sonra giremedim eşim evde yoktu göreve gitmişti yani tutar mı orası Allah’a kalmış umidimi kesmiyorum o konuda ama belirtiye gelirsek hiç umudum yok özellikle göğüslerde bi gram değişiklik Yok mide bulantı geldi gelecek tiksniyorum ondan ama strestn diye aldırmıyorum canım bata bugünü sayarsak 5 gün kaldı 20 nisan sen hamilesin karnında bi Melek var dualarında bizleri unutma lütfen

Bu arada ovulasyon testim bitmişti o yüzden devam edemedim o ağrıdan sonrada yumurtladığımı anlamıştım yani biraz meçhul ama Emin’im yumurtladım o gün ayda bir kez yaşanır ya bende yaşadım o gün

Bata 5 gun kala belirti olmaz zaten canim kasik agrin gogus agrin falan olur ama bulanti hamileligin ilerleyen haftalarinda ortaya cikiyor yumurtlama olmus belli elinden gelenide yapmissin insallah tutmustur . Tabikide dua ederim Allah isteyen herkese bi an once nasip etsin canim :)

Amin canm inşallah bekliyorumm ..

Yok bu ay ovulasyon yapmiycam diye almadım test. Sadece 22.gün progesteron testi yaptırdım. 1'in altındaydı. Yani o güne kadar yumurtlama yok. Batım geçtikten sonra testle birlikte ovu de sipariş ettim. Yaptım o zamandan beri ama hiç koyu çizgi görmedim.

Allah Allah enteresan bi durum. Progesteronda dusuk cikmis. Yumurtlama her ay oluyomuydu peki takip ediyomuydun canim. Yoksa sadece bu ay mi yapmadin ovu.?

Canim ağrılarını çok fazla kafaya takma sonuçta değerlenirmişsin pembe akıntı umutlandırdı beni bat ta kaç gün var senin
merhaba, mesajı yeni gördüm. bat 26 bugün.. yarın yada öbürgün olurum.. çok şiddetli karın ağrım var ateşimde yarım derece dümüş çok üzgünüm.

bana doktorum her ay mutlaka yumurtlayacağız diye bir kural yok dedi. bazen menopoz döneminde ki bir kadın bile tek sağlıklı yumurtası ile ilişki denk gelir hamile kalır dedi. sanırım şans mucize başka bir açıklaması yok. benim bu ay yumurtam değerlerim herşeyim normaldi ama yine olmadı. regl olmak üzereyim

Allah Allah enteresan bi durum. Progesteronda dusuk cikmis. Yumurtlama her ay oluyomuydu peki takip ediyomuydun canim. Yoksa sadece bu ay mi yapmadin ovu.?

Her ay düzenli adet olurum. Hiç gecikmez. 3-4 aydır takip ediyorum tabi ovulasyon testiyle ordaki pikten sonra hep 14.gün oldum bazen erken bile oldu. Geçen ay klomen kullandım, bu ay klomen de kullanmadim. Acaba geçen ay klomen birden fazla yumurta oluşturdu da, bu ay o yüzden mi yumurtlama olmadi diye de düşündüm. Bugün de adet olacak gibi ağrım var bakalım ne olacak. Ovulasyon koyulaşıyor bu arada.

Kızlar labocuik erken gebelik testi yaptım bat Çarşamba günü siz ne görüyorsunuz . Erken gebelik testine göre siz ne düşünüyorsunuz ?

Çektiğim fotoğraf kızlar

Eklentiler

• 7A5B0A69-A644-4F4D-A161-59CE2D46DB7C.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 59
inşallah. her ay sarsılıyorum çok üzülüyorum.
Kaçıncı ayın canım var mi bir probleminiz ilk gebelikmi olacak yaşın kaç ates olcumuyle birlikte ovulasyon testi de deneyebilirsin umudunuz kaybetme cogu kisi aylarca ugrasiyor bende dahil öyle oldu nasip vakti vardır olur elbet stres yapma

Çektiğim fotoğraf kızlar
Canim evet çizgi görüyorum bende bu testle öğrenmiştim bat a iki kala ovulasyon testi kullanmismiydin hcg kaçıncı günde yaptın kaçıncı gün ovu pozitifti bunları şöyle bi bakalım ama bat günü kan ver önemli olan 2 gün sonra tekrar verip artışı izlemen gönlüne göre olur inşallah hayırlı olsun demek için erken mi bilmiyorum ama gözün aydin umarım sürecin çok olumlu ilerler temkinli davran canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…