Sorma ya delirtti beni. Diyo ki idrarda yanma var mi, sık tuvalete gidiyormusun yok dedim. Idrar tahlili istiyorum dedi. Idrarla ilgili hiç şikayetim yok ( idrar yolları sorunum olduğunda biliyorum sonuçta ne oldugunu) neyse idrarı götürdüm iyi bise0y yok dedi. Sonra reçete yazmaya çalıştı. Dedim ki ilaç yazıyorsunuz da (tahlil temiz olduğu halde ne yazacaktı bilmiyorum) ben hamileysem nasıl ilaç kullanıcam, gebelik testi yapıp yazmanız gerekmiyor mu? Gebelikten şüphelenmiyorum diyor. Karin ve kasik ağrım var adetim 8.gün geçti. Nasıl şüphelenmiyorsun. Hamilelikte karin ağrısı olmaz dedi. Sen diyor tahlil yaptırmaya mi geldin ağrından mi geldin dedi. Dedim ağrım var tabi dedim karnıma bastırdı orda mi burda mi bide ultrason yazdı. Eee kan tahlili yok mu. Kadın doğumcuya gidecen gebelik testi için. Dedim randevu mu var. Akşam baktım randevu bulamadım. Gerçekten de baktım önümüzdeki hafta içinde randevu vardı. Eşimde tahlilde yapalım dedi. Zorla kağıda yazdı tenezzül edip. Ultrasonu da cektirmedim sinirimden. Kani verdim çıktım. En büyük şehirdeyim, güya herşeyin düzgün en iyi doktorlarin bizde olduğu. Ufak yerlerdeki doktorlar hastaneler çok daha iyi bu konuda şanslısınız.