Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim ama bugün adet oldum yumurtam çoktan kiste dönüşmüştür bence . 14 mm yumurta ile adet olunca ben olur acaba. Adetlikten yumurtlamam herhalde değil mi. 43. Günde adet oldum ve bu 43 günde hiç yumurtlamamışım şaka gibi

Canim ağrılarını çok fazla kafaya takma sonuçta değerlenirmişsin pembe akıntı umutlandırdı beni bat ta kaç gün var senin

6 gun sonra bir gebelik testi yaparsin bakariz cnm belli olmaz belki de tutmustur yumurtlama olmussa brsey sorcam canim butun testleri yaptirdnmi hormon filan.

Ölçtürdüm canım. Kimyasal gebelik olduktan sonra TSH yuksekti 4.72 ilaç kullandım 0.89 sonra 1.8 düştü en son 2.küsürdu çok ilacı düzenli kullanamıyorum aşırı düşüyor beni rahatsız ediyor. FSH yuksek bide 12 çıktı.

Bugün de gelen giden yok. Evde yapicak bir sürü isim var, acaba olabilir mi diye bişey yapamıyorum. Birde vucud ısım yüksek geliyor bana, sizde varmıydı böyle belirti?

Dün acilde tam idrar tahlili de verdim idrar yollarında bişey yok. Acildeki doktorla kanca ettim zaten. Kasik ağrım var karnım ağrıyor adetim 8.gün geçti diyorum. Hiç gebelikten şüphelenmiyor idrar tahlili yapıp ilaç yazacaktı. Dedim ya hamileysem neye göre ilaç yazıyorsunuz. Ben kadın doğumcu değilim acilciyim. Kadın doğumcuya gideceksin test istiyorsan, dedim randevu alabildim mi gideyim. 1 ay sonraya mi gideyim. Sinir oldum. Eşim rica etti de kan tahlilini yaptırdı.

Sen hangi sehirdesin o ne bicim acil doktoru oyle. Ozelin acilimi devletin mi ? Ayrica hangisi olursa olsun mutlaka ilk once gebelik suphen varmi diye sorarlar boyle doktorlar hastaya bakacagina isini hic yapmasin daha iyi ben olsam sikayet ederdim. Ne demek kadin dogumcu degilim

Böyle dengesiz çıkıyor walla hatta tek doktor da değil bazı güvenlikler de işini iyi yapmıyor kendim şahit oldum yaşlı bir adam Bilgi için bişeyler sordu güvenlik görevlisi bir kere anlattı yazık adam emin olmak için bide kendi duyduğunu tekrar kendi söylemek istedi güvenlik görevlisi yahu amca diye sesini yükseltti hemen yanına gittim amca boş ver gel göstereyim dedim işini iyi yapamayan burda ne işi var anlamıyorum dedim güvenlik görevlinin hiç umrunda değildi yazık yazık dedim aldım amcayı götürdüm ordan içim cız etti doktorlar da öyle kendilerini bazıları bişey zannediyor inşallah gelecek doktorlar öyle olmaz.

Aman bazilari cok anlayissiz sorumsuz oluyor iyi bir doktor bulmak ve onunla devam etmen sart canim benimde doktor dusuk tehliken var dedi ilac verdi baska doktor turp gibisin dedi severek yapmalı bir insan isini vucut isisi artiyor adet olcagin gun dusuyor ama bende en buyuk fark karnima igne batmasi ve azda olsa beyaz akintim ama bazen hic belirti olmuyor degisken bunlar Fsh icin filan ilac yokmu eger yoksa aslanpencesi alsan duzenlio hormonlari is de yapabilirsin ama agir seyler kaldirma yine tedbir amaclı.

Benimde esim hastanede sakin kimseye sesini yukseltme diorum icim ciz ediyor benimde çok uzuluyorum cok zor olmamali biraz sevgi ve saygi hepimiz insaniz sonucta.

Benimde esim hastanede sakin kimseye sesini yukseltme diorum icim ciz ediyor benimde çok uzuluyorum cok zor olmamali biraz sevgi ve saygi hepimiz insaniz sonucta.
Aynen öyle yha o sanki polisti ama bilemiyorum kıyafetiyle falan tam çözemedim ama polisin ne işi var orda benm eniştemde güvenlik görevlisi walla Melek gibi bazıları dengesiz çıkıyor işte Allah ıslah etsin diyelim kuzum

Amin canim herzaman iyi insanlarla karsilasiriz umarim.

Sorma ya delirtti beni. Diyo ki idrarda yanma var mi, sık tuvalete gidiyormusun yok dedim. Idrar tahlili istiyorum dedi. Idrarla ilgili hiç şikayetim yok ( idrar yolları sorunum olduğunda biliyorum sonuçta ne oldugunu) neyse idrarı götürdüm iyi bise0y yok dedi. Sonra reçete yazmaya çalıştı. Dedim ki ilaç yazıyorsunuz da (tahlil temiz olduğu halde ne yazacaktı bilmiyorum) ben hamileysem nasıl ilaç kullanıcam, gebelik testi yapıp yazmanız gerekmiyor mu? Gebelikten şüphelenmiyorum diyor. Karin ve kasik ağrım var adetim 8.gün geçti. Nasıl şüphelenmiyorsun. Hamilelikte karin ağrısı olmaz dedi. Sen diyor tahlil yaptırmaya mi geldin ağrından mi geldin dedi. Dedim ağrım var tabi dedim karnıma bastırdı orda mi burda mi bide ultrason yazdı. Eee kan tahlili yok mu. Kadın doğumcuya gidecen gebelik testi için. Dedim randevu mu var. Akşam baktım randevu bulamadım. Gerçekten de baktım önümüzdeki hafta içinde randevu vardı. Eşimde tahlilde yapalım dedi. Zorla kağıda yazdı tenezzül edip. Ultrasonu da cektirmedim sinirimden. Kani verdim çıktım. En büyük şehirdeyim, güya herşeyin düzgün en iyi doktorlarin bizde olduğu. Ufak yerlerdeki doktorlar hastaneler çok daha iyi bu konuda şanslısınız.

Evet aldım Aslan pencesi daha kullanmadim. Adette başlanıyor diye biliyorum. Bir c-life ballı macun aldım bütün hormonları düzenliyormuş. Adet olunca başlıycam dedim ama daha olmadım. Aslanpencesini adet olmadan da içebiliyormuyum . Icsem mi şimdiden acaba.

Simdi icme yumurtama zamanina kadar adetten icebilirsin sonra icmemen lazim o macunu arkadasimda aldi bu ay kullanıyor icerisinde hersey var.

Aaa ne bicim doktor be ilk defa duydum bunuda. Hamilelikte benim cektigim kasik agrisini kimse cekmemistir nasil agri olmuyomus o basindan atmaya calismis. Simdi sandiki sen kan tahlili yaptirmak icin geldin agriyi bahane ediyosun. Burda hangi hastaneye gidersen git ozel devlet ilk once sorar ilac serum vermeden suphen varmi diye kan tahlili yapar direk. Sen sacma bi doktora rastlamissin gulum

Merhaba hamileliğinde tek kasık ağrısı mı yaşadın merak ettim ? Belirtin olduysa paylaşırmısın rica etsem

Zaten ilk girişteki kız gebelik şüphesini belirt ki iğne ilaç vermesinler girer girmez söyle dedi. Bende söyledim. Bi de ben daha önce düşük yaptım (kimyasal gebelik için dedim tabi) ağrım oldu sonuçta dedim. Adam inat etti ben direttim. :)
Akşamdan ateşim olmasa gitmezdim acile, birde bayagi gecikince korktum. Yoksa kan tahlili istesem gider verirdim özelde.

Merhaba hamileliğinde tek kasık ağrısı mı yaşadın merak ettim ? Belirtin olduysa paylaşırmısın rica etsem
Canim konunun ilk sayfasina bakarsan ben dahil butun hamile arkadaslarin belirtileri orda yaziyor. Ayrica bisey sormak istersen gene yaz yardimci olurum :)

Sen dogru olani yapmissinda doktor ne hikmetse sacmalamis oda sana denk gelmis :) peki ne oldu kan sonucu ciktimi ?

Canim konunun ilk sayfasina bakarsan ben dahil butun hamile arkadaslarin belirtileri orda yaziyor. Ayrica bisey sormak istersen gene yaz yardimci olurum :)
Biliyorum genel belirtileri yardımcı ol diye sordum zaten tatlım herkeste değişik belirtiler var kiminde yok hani ona göre bilelim diye :) ayrıca tebrik ederim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…