- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 30
Bak benimde iki kala böyleydi 13. Gün ovulasyon pik yapmıştı 26. Gün hcg de idrarda böyle bat günü 28. Gun kanda 250 cikmistiÇektiğim fotoğraf kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak benimde iki kala böyleydi 13. Gün ovulasyon pik yapmıştı 26. Gün hcg de idrarda böyle bat günü 28. Gun kanda 250 cikmistiÇektiğim fotoğraf kızlar
Ovulasyon yaptım canım 4 Nisa’nda yumurtlama gümümdü bat Çarşamba günü . Erken gebelik testi ya acaba saha mı koyu çıkmalıydı .. belirgin bişey değildi acaba hayal mi görüyorum diye resmin ayarlarıyla oynadım anca bu kadar göründü . Şeffaf bi görüntüydüCanim evet çizgi görüyorum bende bu testle öğrenmiştim bat a iki kala ovulasyon testi kullanmismiydin hcg kaçıncı günde yaptın kaçıncı gün ovu pozitifti bunları şöyle bi bakalım ama bat günü kan ver önemli olan 2 gün sonra tekrar verip artışı izlemen gönlüne göre olur inşallah hayırlı olsun demek için erken mi bilmiyorum ama gözün aydin umarım sürecin çok olumlu ilerler temkinli davran canım
Bu da mı erken gebelik testiydi canım. Bide sabah idrarı değildi benimki. Senin çok net görünüyor aslındaBak benimde iki kala böyleydi 13. Gün ovulasyon pik yapmıştı 26. Gün hcg de idrarda böyle bat günü 28. Gun kanda 250 cikmisti
Ben testimi attim onuda aksam ustu 4 de yapmistim oyle idrarimida tutamadim ustelik
Ovulasyon yaptım canım 4 Nisa’nda yumurtlama gümümdü bat Çarşamba günü . Erken gebelik testi ya acaba saha mı koyu çıkmalıydı .. belirgin bişey değildi acaba hayal mi görüyorum diye resmin ayarlarıyla oynadım anca bu kadar göründü . Şeffaf bi görüntüydü
Evet canim labaquick ultra erken gebelik testi buda pembe bir kapagi var benimde sabah idrari degildi canim bunlarida 27. Gun yaptim duz renk normal ucuz test pembe olan erken ayni testten sabah idrarı buBu da mı erken gebelik testiydi canım. Bide sabah idrarı değildi benimki. Senin çok net görünüyor aslında
Allah Allah hayirlisi olsun ne diyim valla ben pek anlamiyorum ama insallah vardir biseyler canimHer ay düzenli adet olurum. Hiç gecikmez. 3-4 aydır takip ediyorum tabi ovulasyon testiyle ordaki pikten sonra hep 14.gün oldum bazen erken bile oldu. Geçen ay klomen kullandım, bu ay klomen de kullanmadim. Acaba geçen ay klomen birden fazla yumurta oluşturdu da, bu ay o yüzden mi yumurtlama olmadi diye de düşündüm. Bugün de adet olacak gibi ağrım var bakalım ne olacak. Ovulasyon koyulaşıyor bu arada.
Netligine takılma benimki iki güne yerleşir senin 4 bende erken idrara geçer sende geç o değer değişir canım yarın sabah yine yap idrarda bat günüde kan ver bence iki gün sonrada kanı tekrarla emin olBu da mı erken gebelik testiydi canım. Bide sabah idrarı değildi benimki. Senin çok net görünüyor aslında
Kız senin bebiş sıkışmış mi nasıl durmuş öyle resimdeAllah Allah hayirlisi olsun ne diyim valla ben pek anlamiyorum ama insallah vardir biseyler canim
Senin çok güzel belli olmuş canımcım inşallah bende sabah tekrar yapayım bir ihtimal daha çok belli okursa eğer bişeyler vardır belki . İlk defa hayalet gibi de olsa bi çizgi gördüm inşallah vardır bişeylerEvet canim labaquick ultra erken gebelik testi buda pembe bir kapagi var benimde sabah idrari degildi canim bunlarida 27. Gun yaptim duz renk normal ucuz test pembe olan erken ayni testten sabah idrarı bu
Haklısın canım erken gebelik testi o pembe kapaklı olanla yaptım bende gönderdiğim resmî , o yüzden bu kadar silik şeffaf olabilir mi diye tereddüte düştüm ama haklısınNetligine takılma benimki iki güne yerleşir senin 4 bende erken idrara geçer sende geç o değer değişir canım yarın sabah yine yap idrarda bat günüde kan ver bence iki gün sonrada kanı tekrarla emin ol
Inşallah canım yap sabah yine aynı olursa kan verirsin atışıda görünce emin olursun olmasa çıkmazdı var belli ki hayırlı olsun ama sen temkinli hareket et yinede insallah bebisin seninleSenin çok güzel belli olmuş canımcım inşallah bende sabah tekrar yapayım bir ihtimal daha çok belli okursa eğer bişeyler vardır belki . İlk defa hayalet gibi de olsa bi çizgi gördüm inşallah vardır bişeyler
Zaten net kırmızı görmüyorsun orjinali varsa atarmisin silik pembe yse evey pozitif ama gri gibi olunca biraz muallakta kalıyor yaniltabiliyorHaklısın canım erken gebelik testi o pembe kapaklı olanla yaptım bende gönderdiğim resmî , o yüzden bu kadar silik şeffaf olabilir mi diye tereddüte düştüm ama haklısın
İçimii çok rahatlattın canım ya inşallah vardırInşallah canım yap sabah yine aynı olursa kan verirsin atışıda görünce emin olursun olmasa çıkmazdı var belli ki hayırlı olsun ama sen temkinli hareket et yinede insallah bebisin seninle
Hayal gibi görüyorum benZaten net kırmızı görmüyorsun orjinali varsa atarmisin silik pembe yse evey pozitif ama gri gibi olunca biraz muallakta kalıyor yaniltabiliyor
Inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :) :*İçimii çok rahatlattın canım ya inşallah vardır
Çok çok az canım burda pek belli olmamış istersen sabah değil bat günü tekrarla çokta bisey değişmeyecek gibiHayal gibi görüyorum ben
Aşırı yanma vardı İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum acile gittik idrar tahlili kan testi yaptılar . Antibiyotik verdi , gebelik şüphesinden betaya baktı 4.1 çıktı . Önceki kan tahlilleri 0 çıkmıştı hep acaba yükselir mi ki antibiyotik kullanmak istemiyorum az da olsa umudum vardıInşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :) :*
aralıkta karar verdik 1-2 ay denemeden sonra/ovulasyon yapmadım/ doktora gittim. prolaktinim yüksek çıktı. ilaç bitti geçen ay. değerlerim normale döndü. bu şekilde ilk ayım.. yaşa gelince sorma :)) 33.. ilk bebeğim olacak. Allah kısmet eder ve isterse..Kaçıncı ayın canım var mi bir probleminiz ilk gebelikmi olacak yaşın kaç ates olcumuyle birlikte ovulasyon testi de deneyebilirsin umudunuz kaybetme cogu kisi aylarca ugrasiyor bende dahil öyle oldu nasip vakti vardır olur elbet stres yapma
Canim pozitif diyebiliriz ama çok düşük 2 gün sonra yine baktirmalisin biraz supeli bideger yukselecekmi önemli olan oAşırı yanma vardı İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum acile gittik idrar tahlili kan testi yaptılar . Antibiyotik verdi , gebelik şüphesinden betaya baktı 4.1 çıktı . Önceki kan tahlilleri 0 çıkmıştı hep acaba yükselir mi ki antibiyotik kullanmak istemiyorum az da olsa umudum vardı