Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun.
yumurtanız 14 mm ise ve hersey yolunnda giderse günde ortalam1-2 mm büyüdüğünü varsayarsak bir kaç güne istenen olgunluğa ulaşabilir belki. ümitsiz olmayın. adaçayı içebilirsiniz. ben bat 7. günü muayene oldum. doktorum 14 mm yumurtan dedi ortalama hafta başı -belki ortası yumurtan çatlar dedi ve ekledi tabi herşey yolunda giderse.. hesapladım 14. günüme denk geliyordu. ada çayı içtim. bat 11. günü ovulasyon pik yaptı.. bakalım sonuç için hakkımızda hayırlısı.

Arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bir doktora gittim kistlerin var doğum kontrol hapı yazıyorum 3 ay korunmalısın dedi. Kesinlikle bu şartlarda denemenizi önermiyorum dedi. Başka doktora gittim gördüğüm en sağlıklı kadınsın dedi. Ben napayım şimdi gerçekten kist gebe kalmaya engel mi ya da tehlike doğurur mu sizce?

Iyi degerlendirmissin canm belki hemen yukselmemistir merak etme sen ben progestron yaptirmistim adete 7 gun kala yumurtm catlamismi diye 17 cikmisti.

Iyi degerlendirmissin canm belki hemen yukselmemistir merak etme sen ben progestron yaptirmistim adete 7 gun kala yumurtm catlamismi diye 17 cikmisti.
bekleyim diyorum.. zaten yoğun çalışıyorum test için çıkmam biraz zor.. inşallah allah yüzümü güldürür bu ay.. desteğin için çok saol..

K Kumral60
Canım benim adet döngüm uzamıştı evlendikten sonra falan bi süre önce konuşmuştuk seninle burdan tahlillerine baktır demiştim adetimin 4. Günüydü dün kan verdim Fsh 7.06 - LH 14.24 - prolaktinimde 19.64 çıktı bugün doktora gösterdim bir sorun yok şuan görünürde biraz deneyin sonra tekrar başvurursunuz dedi. Adet döngümün değişikliğinden yumurtlama zamanımı anlayamıyorum ovülasyon testi denerim belki bu ay birde aslanpençesi sen içmiştin değil mi bende aldım içmeyi düşünüyorum bakalım

Canim tsh na bakmamis ama.

Almistim ama icemedim canim ilacla beraber agir olmasin diye ovulasyon mutlaka al gittigidiyorda filan uygun 30 tane filan al senin icin verimli günler hangisi ile onlari degerlendirirsin esine de baktirdinizmi sperm kalitesi icin esime ben caksir icirmistim keciboynuzu ozu ile degerleri cok iyi cikmisti cnm.

Canım tsh yeni bakılmıştı sistemden gördü bakılmış normal sınırlarda dedi ama 3.6 yani gebelik için 2buçuk altında olması gerekti sanırım onuda söyledim sorun yok onda dedi bizim daha 2 aylık bi deneme oldu eşim baktırmadı bugünkü doktorda biraz deneyin strese girmeyin daha yeni denemeye başlamışsınız olmazsa gelirsiniz dedi

Canim ozelden yazcam simdi sana.

35.gün bugün de adet olmadım. Kan tahlili negatif çıktı. Bakalım ne zaman gelecek.

Işte onu bilmiyorum canım. 22.gün progesteron değerim 0.14 tu. 27. gün adet olmam lazımdı. Hangi ara yumurtladım ya da yumurtladım mi bilmiyorum.
Yumurtlama gününden önce olabilir anca çünkü baya düşük. Bat'ı bilmeden beklemek zor olmalı. Şöyle progesteron 2-3 falan bile olsa tahmin yürütürüm bat'ı ama adet gününden yumurtlama gününe kadar 0-1 arası bi değer oluyor zaten. O yüzden hesap yapamıyorum malesef.

Olsun canım. Bu kadar bekledim biraz daha beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…