Gerçekten sinir bozucu oluyor arkadaşım
Benim 36. Gün idrar da negatif çıkmıştı
39. Gün idrar pozitif e dönmüştü
Eğer bebek istiyorsan inşallah senin de öyle olur
Ama bekleyiş çok can sıkıcı biliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 36. Gün idrar da negatif çıkmıştı
39. Gün idrar pozitif e dönmüştü
Eğer bebek istiyorsan inşallah senin de öyle olur
Ama bekleyiş çok can sıkıcı biliyorum...
30-32 günde bir oluyordumIstiyorum tabi ki. Kimyasal gebelikten sonra bir türlü olmadi. Başka zaman adet gecikecek mi diye can atıyordum. Şimdi gecikti herşey belirsiz. Kan testi mi yaptursam ne yapsam. Normalde kaç günde oluyordun. Gecikmenin kaçıncı günü pozitif oldu canım.
30-32 günde bir oluyordum
33. Gün kanda negatif çıktı
Benim bayağı geç döllenme olmuş
32 gün normal adetim desek 7 gün geçince idrarda çıktı
Bi gün sonra kan testi yaptırdım hcg 68 çıktı
merhaba,
aranızda ateş ölçme tekniğini kullanan var mı?
merak ediyorum ortalama vücut ısınız kaç derece çıkıyor? okuduğum bikaç yerde hep 36-37 arası görüyorum.. ben bat 9 dan itibaren her sabah yataktan kalkmadan önce ölçüyorum 34,7-34,9 çıktı hep.. yumurtlama döneminden sonra 35,7-35,3 arası gidip geliyor. bu sabah 35,7 çıktı. bat 21. gündeyim. fikri olan var mı?
Canim bildigim kadari ile hamilelik olunca yumurtlamadan sonra dusmeden devam ediyor eger adet gunu adet olcaksan vucut isin duser olmazsan aynı bu sekilde devam eder.merhaba,
aranızda ateş ölçme tekniğini kullanan var mı?
merak ediyorum ortalama vücut ısınız kaç derece çıkıyor? okuduğum bikaç yerde hep 36-37 arası görüyorum.. ben bat 9 dan itibaren her sabah yataktan kalkmadan önce ölçüyorum 34,7-34,9 çıktı hep.. yumurtlama döneminden sonra 35,7-35,3 arası gidip geliyor. bu sabah 35,7 çıktı. bat 21. gündeyim. fikri olan var mı?
Canim adet sokturucu verdimi doktorun adet oldugunda hormonlarina bakılır belki pco baslangici vardir ya da baska birsey bazende mevsimden stresten de gecikme olabiliyor.Kızlar sizden yardım bekliyorum insan neden 41 günde adet olmaz kistim de Yok yumurtalık da çatlamamış folikülüm de Yok veya Bi sıkıntı görünmüyor hamilelik de Yok. Normalde 34 günde veya 28 günde Bi adet görüyorum . 41. Günüm hala adet olmadım hiç Bi şekilde hamile değilim kan negatif idrar negatif . Doktor adet söktürücü verdi ben böyle bişey görmedim asla 41 gün adet olmamazlık olmamıştı napmalıyım bugün özele gittim. Hormonlarına bakalım adetinde gel dedi ve rahim filmi istiyorum senden 1 senedir çocuğumuz olmadığı için..
canımmm sen ne tatlısın : ) hemen yetişiyosun imdada : )Canim bildigim kadari ile hamilelik olunca yumurtlamadan sonra dusmeden devam ediyor eger adet gunu adet olcaksan vucut isin duser olmazsan aynı bu sekilde devam eder.
bende anlamıyorum bu işleri. her okuduğum makale sanki tek doğru var gibi insanı yönlendiriyor. dilerim en kısa sürede mutlu haberi alırız..Merhaba ben de ateş ölçme ile vücudumu takip ediyorum,yumurtlamış olabilirsiniz ateş yükseldiği günlerde , bir senedir takip ederim yumurtlama günlerimden önce 35.7 - 35.9 çıkıyor yumurtladıktan sonra adet günüme kadar 36.5-37.1 Arasında gidip geliyor ortada çocuk mocuk ta yok. Adet sürekli yüksek gidiyor gidiyor bazen adet geçiyor falan adet olduğum gün ateşim 35.9a düşüyor saatler içinde adet oluyorum. 1 yıldır itinayla hiç hamile kalamadığım için belirtiler ne olur nasıl olur bilemiyorum tabi ki :) ateş Yüksel giderse hamilesinize de inanmıyorum ben hiç Bi şekilde . Geç yumurtladığınjz için de ateş yüksek gidiyor olabiliyor, ben sen öyle oluyor fakat geç yumurtladın diye yumurta Rahime tutunmak zorunda değil. Sırf geç yumyrtladıgın için böyle oluyor. Ateş yüksek yüksek gidip adet geçip Bi anda düşebiliyor ben sık sık onu yaşıyorum.her ay çok geç yumurtluyorum bazen adete 1 hafta kala yumurtluyorum bu ay öyle oldu ben adetim gecikti
Utandim simdi cok saol canim elimden geldigi kadar cevap veriorum insan bildiği seyden bile emin olamıyor bebek konularinda 7 gunun mu kaldi adete canim.canımmm sen ne tatlısın : ) hemen yetişiyosun imdada : )
Canim yumurtlama gununu bilmen icin ovulasyon testi alabirsin gec yumurtlama olup olmadığınıda anlayabilirsin ben oyle hamile kaldim hormon testlerimi yaptirdim sorun cıktı ilac la duzene girdi hemen hamile kaldim.Merhaba ben de ateş ölçme ile vücudumu takip ediyorum,yumurtlamış olabilirsiniz ateş yükseldiği günlerde , bir senedir takip ederim yumurtlama günlerimden önce 35.7 - 35.9 çıkıyor yumurtladıktan sonra adet günüme kadar 36.5-37.1 Arasında gidip geliyor ortada çocuk mocuk ta yok. Adet sürekli yüksek gidiyor gidiyor bazen adet geçiyor falan adet olduğum gün ateşim 35.9a düşüyor saatler içinde adet oluyorum. 1 yıldır itinayla hiç hamile kalamadığım için belirtiler ne olur nasıl olur bilemiyorum tabi ki :) ateş Yüksel giderse hamilesinize de inanmıyorum ben hiç Bi şekilde . Geç yumurtladığınjz için de ateş yüksek gidiyor olabiliyor, ben sen öyle oluyor fakat geç yumurtladın diye yumurta Rahime tutunmak zorunda değil. Sırf geç yumyrtladıgın için böyle oluyor. Ateş yüksek yüksek gidip adet geçip Bi anda düşebiliyor ben sık sık onu yaşıyorum.her ay çok geç yumurtluyorum bazen adete 1 hafta kala yumurtluyorum bu ay öyle oldu ben adetim gecikti
Şimdi başka bir doktora gittim (sabah gittiğim özeldeki doktor hiç ilgilenmedi ve beni bilgilendirmedi Bi dünya boşa para verdiğimle kaldım alttan muayene etti pek birşey göremedim dedi ) . Az önceki devletteki doktor çok ilgilendi yumurtlaman yeterli değil dedi 41 gündür adet görmüyorum dedim , rahimin yeterli kalınlıkta fakat bu ay hiç yumurtlamamışsın dedi, şuanda sol yumurtalığında 1 adet yumurta var fakat 14 mm maalesef çatlaması için 20 olması lazım dedi. 14 mm büyümüş 41 günde napıcam bilmiyorum Bi sürü tahlil verdi yarın gidip tahlil yaptırıcam, .ağlamaktan kafayı yemek üzereyim . Böyle birşey daha önce yaşayan var mıCanim adet sokturucu verdimi doktorun adet oldugunda hormonlarina bakılır belki pco baslangici vardir ya da baska birsey bazende mevsimden stresten de gecikme olabiliyor.
evet.. haftaya salı yada çarşamba.. 27.28. günlerde oluyorum.. bugün kasığım da sızı var birde akıntım çok çok hafif pembemsi.. bilmiyorumUtandim simdi cok saol canim elimden geldigi kadar cevap veriorum insan bildiği seyden bile emin olamıyor bebek konularinda 7 gunun mu kaldi adete canim.
Canim ya benim de hic yumurtam catlamiyordu ama 30 gunde adet oluyordum duzenli hormon testinde proloktin yuksek cikti adetliyken yapilio ama ilacla dustugu an catladi. Ama morelini bozma cozumu olan seyler mesela pco oldugunda cok uzun sure sonra adet oluyorsun yapman gereken butub tahlilleri yaptir hormonların duzene girince gerisi geliyor ovulasyon testi ama mutlaka al ama sonuclarini at bize bakalim arkadaslar yardimci olur her konuda.Şimdi başka bir doktora gittim (sabah gittiğim özeldeki doktor hiç ilgilenmedi ve beni bilgilendirmedi Bi dünya boşa para verdiğimle kaldım alttan muayene etti pek birşey göremedim dedi ) . Az önceki devletteki doktor çok ilgilendi yumurtlaman yeterli değil dedi 41 gündür adet görmüyorum dedim , rahimin yeterli kalınlıkta fakat bu ay hiç yumurtlamamışsın dedi, şuanda sol yumurtalığında 1 adet yumurta var fakat 14 mm maalesef çatlaması için 20 olması lazım dedi. 14 mm büyümüş 41 günde napıcam bilmiyorum Bi sürü tahlil verdi yarın gidip tahlil yaptırıcam, .ağlamaktan kafayı yemek üzereyim . Böyle birşey daha önce yaşayan var mı
Benimde akintim beyaz krem gibi bazen daha sivi oluyordu karnima igne batiodu sanki ama onun icin daha var sende olmasina bazen de hic birsey olmuo ama pembemsi kafami karistirdi insallah bebektendir canim haberdar edersin ovulasyon yaptinmi bu arada.evet.. haftaya salı yada çarşamba.. 27.28. günlerde oluyorum.. bugün kasığım da sızı var birde akıntım çok çok hafif pembemsi.. bilmiyorum
biliyorsun prolaktinim yüksekti. bu ay 1 e düşmüştü. bat 11. gün ovulasyon pik yaptı. 10-12-14-16-18 birliktelik oldu. akıntımı şöyle tarif edeyim koyu kıvamlı krem rengi gibi.. çok çok hafif pembemsi oldu çamaşırım. çok afedersiniz biraz fazla detay oldu bugünde kasığımdan 4 parmak kadar iç kısımda iğne batmalarım var.. sanırım ben regl olucam : (Benimde akintim beyaz krem gibi bazen daha sivi oluyordu karnima igne batiodu sanki ama onun icin daha var sende olmasina bazen de hic birsey olmuo ama pembemsi kafami karistirdi insallah bebektendir canim haberdar edersin ovulasyon yaptinmi bu arada.
Umitlendirmek istemem ama eger adet olursa bu kadar erken pembe akinti olmaz sabirla bekliycez artik proloktin benimde 0 dustu 4 gun sonra yumurtladm iki once iliski olmustu tuttu oda ovulasyon testim vardi kasmadim o yuzden umitliyim senden.biliyo
biliyorsun prolaktinim yüksekti. bu ay 1 e düşmüştü. bat 11. gün ovulasyon pik yaptı. 10-12-14-16-18 birliktelik oldu. akıntımı şöyle tarif edeyim koyu kıvamlı krem rengi gibi.. çok çok hafif pembemsi oldu çamaşırım. çok afedersiniz biraz fazla detay oldu bugünde kasığımdan 4 parmak kadar iç kısımda iğne batmalarım var.. sanırım ben regl olucam : (
ilk kez bu ay ovulasyon testi çok çok koyuydu. t çizgisi neredeyse mor oldu okadar diyeyim.. testten 1 gün önce ve testi yaptığım gecenin ertesi sabahı birliktelik oldu. tek korkum prolaktin çok oynak yükselirde çatlamaz yumurtam vs. allah büyük dua ediyorum napiimUmitlendirmek istemem ama eger adet olursa bu kadar erken pembe akinti olmaz sabirla bekliycez artik proloktin benimde 0 dustu 4 gun sonra yumurtladm iki once iliski olmustu tuttu oda ovulasyon testim vardi kasmadim o yuzden umitliyim senden.