- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
Ayy inşallah canım yaaa şimdi yapıorm 10.gün testini bakalım nasıl çıkıcakCanım bence gçbu test bugun koyulaşmaz daha bir iki gün var gibi
Bazen kiz kardesine kalmaya gidiyoruz sanki o gelin bana firsat vermiyor . millet laf ediyor onumden arkamdan etsinlerBenimki de uzaylı sanırım tam bir ev erkeği bir kadının yaptığı herşeyi yapar bensiz gezmeye asla çıkmaz çıksa da yarım saat sonra geri gelir
Ayy neymiş o göbeği eriten bende de var o göbekten :)Göbeğide eritirmi acaba squart ben zayıfım ama göbeğim var çok acayip duruyor
Bende ayni şekilde toparlar mi ki yapsam
Oooo zor işin bacım erkegin karismasini sevmiyorum tamam yardim etsin o ayrı. Bizimki de yardım severlikten bugun elimde kalıcak bazen bagiriyorum dolasma ya etrafim da git kave icmeye cik evden ne alka diyor sen de insansın onun ne ozelligi varmış dedi iki gun önce hmmm dedim peki duvarlari halilari silicem yardim o zaman valla etti. Uzaylı galiba benimki
Canim ne guzel iste benim ki de oyle cam filan silditmez kendisi siler twhlikeli diye ben calisirken temizlik bile yapardi yoruluyorum diye simdi evdeyim yine yardim eder ben cok memnunum annem de cok sanslisin diyor
Oh valla şunlara bak.benimki can değil patlican.aticam kendimi şurdan.Benimki de uzaylı sanırım tam bir ev erkeği bir kadının yaptığı herşeyi yapar bensiz gezmeye asla çıkmaz çıksa da yarım saat sonra geri gelir
Hoşbuldum inşallah bu ay olacak gibi hissediyorum ama bakalım .tüm mesajları okuyamadım sen ne zamandan beri deniyorsunHoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini :)
Boşver canım kim ne derse desinBazen kiz kardesine kalmaya gidiyoruz sanki o gelin bana firsat vermiyor . millet laf ediyor onumden arkamdan etsinler
Dur baslayim bugün benValla ben tam bi spor aşığıyım her türlü yöntemi tekniği bilirim. Evim yoga ve pilates malzemeleriyle dolu. Ama kalça konusunda bunun kadar kısa sürede bu kadar belirgin faydasını göreceğin başka spor bulamazsın :)
Tavsiye ederim
Hosgeldin mujdeli haberinle cikarsin insallah:)İnşallah canım. Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın
Benimde aynı şekilde iki gün koyuydu bugün silik biraz
Ahaha süper yaa. Bende kayınvalideme gidince masayı toplarken eşim yardım eder hemen bana. Herkes bakakalır. Fesatlıklarından değil tabi çok iyi insanlar ama alışık değiller erkeğin iş yapmasına:)Bazen kiz kardesine kalmaya gidiyoruz sanki o gelin bana firsat vermiyor . millet laf ediyor onumden arkamdan etsinler
Bilmem ki.yanak kızarmasını nazdan duydum.öncekinde olmadi bende.Ben yeni yumuştan çıktım düşünsene yanaklarım kizariyor hamile miyim
Hoşbuldum. İnşallah canım sagolHosgeldin mujdeli haberinle cikarsin insallah:)
göbekte o kadar belirgin bi fayda görmen için çok yapman lazım. Göbek için daha çok mekik işe yarıyor.Göbeğide eritirmi acaba squart ben zayıfım ama göbeğim var çok acayip duruyor
Bir abisi var evli degildim Nezaman gitsem onlara elin de vilada kolay gelsinle slm veriyordum genetik demekki:)Ahaha süper yaa. Bende kayınvalideme gidince masayı toplarken eşim yardım eder hemen bana. Herkes bakakalır. Fesatlıklarından değil tabi çok iyi insanlar ama alışık değiller erkeğin iş yapmasına:)
Bu yumurtlama içinse daha da koyulacak.. Hamilelik anlamak içinse yine t daha koyu oluyor galiba c çizgisinden. Ama kaç gün kala öyle olmalı bilmiyorumEki Görüntüle 2085401naz2018 canim bakarmisin ovulasyon testim bata 9 gun kaldi sence koyulasmsmi azcik.
6 aylık evliyiz 5 aydır istiyoruz canım. Sen ne kadardır istiyorsun. Bi sıkıntı var mı bi de ilaç tedavisi falan. İlk çocuk mu olacak Allah'ın izniyle.Hoşbuldum inşallah bu ay olacak gibi hissediyorum ama bakalım .tüm mesajları okuyamadım sen ne zamandan beri deniyorsun
Bir abisi var evli degildim Nezaman gitsem onlara elin de vilada kolay gelsinle slm veriyordum genetik demekki:)
Hoşgeldin. Umarım güzel haberler alırsın.Bende geldim bat 3 Ocak 2 aydır deniyoruz belirti yok şu anlık sadece normal akıntı var .