Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki de uzaylı sanırım tam bir ev erkeği bir kadının yaptığı herşeyi yapar bensiz gezmeye asla çıkmaz çıksa da yarım saat sonra geri gelir
Bazen kiz kardesine kalmaya gidiyoruz sanki o gelin bana firsat vermiyor . millet laf ediyor onumden arkamdan etsinler

Bende ayni şekilde toparlar mi ki yapsam

Valla ben tam bi spor aşığıyım her türlü yöntemi tekniği bilirim. Evim yoga ve pilates malzemeleriyle dolu. Ama kalça konusunda bunun kadar kısa sürede bu kadar belirgin faydasını göreceğin başka spor bulamazsın :)
Tavsiye ederim

Canim ne guzel iste benim ki de oyle cam filan silditmez kendisi siler twhlikeli diye ben calisirken temizlik bile yapardi yoruluyorum diye simdi evdeyim yine yardim eder ben cok memnunum annem de cok sanslisin diyor

Benimki de uzaylı sanırım tam bir ev erkeği bir kadının yaptığı herşeyi yapar bensiz gezmeye asla çıkmaz çıksa da yarım saat sonra geri gelir
Oh valla şunlara bak.benimki can değil patlican.aticam kendimi şurdan.
Beyimiz hem begenmez hemde yardim ederken söylenir.
Cağirirken bile gırtlağim kuruyor.
Beni elleme diyor.kaldirma yerimden.
Ben calişiyorum.sen evdesin.bana hizmet edeceksin.ev isleri senin diyor.

Bazen kiz kardesine kalmaya gidiyoruz sanki o gelin bana firsat vermiyor . millet laf ediyor onumden arkamdan etsinler
Ahaha süper yaa. Bende kayınvalideme gidince masayı toplarken eşim yardım eder hemen bana. Herkes bakakalır. Fesatlıklarından değil tabi çok iyi insanlar ama alışık değiller erkeğin iş yapmasına:)

Ahaha süper yaa. Bende kayınvalideme gidince masayı toplarken eşim yardım eder hemen bana. Herkes bakakalır. Fesatlıklarından değil tabi çok iyi insanlar ama alışık değiller erkeğin iş yapmasına:)
Bir abisi var evli degildim Nezaman gitsem onlara elin de vilada kolay gelsinle slm veriyordum genetik demekki:)

Hoşbuldum inşallah bu ay olacak gibi hissediyorum ama bakalım .tüm mesajları okuyamadım sen ne zamandan beri deniyorsun
6 aylık evliyiz 5 aydır istiyoruz canım. Sen ne kadardır istiyorsun. Bi sıkıntı var mı bi de ilaç tedavisi falan. İlk çocuk mu olacak Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…