Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh valla şunlara bak.benimki can değil patlican.aticam kendimi şurdan.
Beyimiz hem begenmez hemde yardim ederken söylenir.
Cağirirken bile gırtlağim kuruyor.
Beni elleme diyor.kaldirma yerimden.
Ben calişiyorum.sen evdesin.bana hizmet edeceksin.ev isleri senin diyor.
Canim benim kayinvalidem öğretmiş hala gideriz yardim ediyormusn diye sorar borek bile sarariz misafire yetistirmek icin ama simdi evde olduğum icin sofrayi kaldirir temizler hastaysam herseyi yapar anneden kaynakli birazda oglum olsun bende ogretcem bunlardan daha önemlisi benim icin sevgi saygı kosede otursun birsey yapmasin ama evine ekmegini getirsin ailesini koruyup kollasin yeter ikimizde yengeç burcuyuz eve duskun belkide bu yuzden de olabilir.

Kız Hilal coban Hilal coban senin yüzünden tekrar tekrar geçmiş mesajlara bildirimlere bakıyorum. Biri bişey söyledide atladım mı ayıp olmasın diye :KK70:
Çok kalabalığız cevap veremediğimiz olursa kırılmayalım birbirimize amaçdaşlarım :KK36:

6 aylık evliyiz 5 aydır istiyoruz canım. Sen ne kadardır istiyorsun. Bi sıkıntı var mı bi de ilaç tedavisi falan. İlk çocuk mu olacak Allah'ın izniyle.
3 yıldır evliyim vajinismus hastasıydım üç ay önce kurtuldum o hastalıktan .İki aydır da deniyoruz gebrlik öncesi testlerim yapıldı bi sıkıntım yok enfeksiyon dışında folik asit kullanıyorum bu ay da olmazsa başka doktora gidecem

Bu yumurtlama içinse daha da koyulacak.. Hamilelik anlamak içinse yine t daha koyu oluyor galiba c çizgisinden. Ama kaç gün kala öyle olmalı bilmiyorum
Canim 6 gun once yumurtlama bitti bugun az akinti kasikta agri oldu deneyim dedim daha bata 9 gun var canim sanki az koyu gibi geldi bana

3 yıldır evliyim vajinismus hastasıydım üç ay önce kurtuldum o hastalıktan .İki aydır da deniyoruz gebrlik öncesi testlerim yapıldı bi sıkıntım yok enfeksiyon dışında folik asit kullanıyorum bu ay da olmazsa başka doktora gidecem
Hormonların da bi sıkıntı yok yani. Eşin test yaptırdı mı? Yumurtlama takibi yapıyor musun ?

Bide enfeksiyon idrar yollarında mı ?

Göbeğe pek işe yaramaz bu canım. Mekik çekin siz. Yaa bende de göbek çıkmaya başladı. Normalde dümdüzümdür ben zayıflıkla alakalı tabi :) bebek hızlı mı büyüyor ne :KK70::KK6:
Ahahahah sesli güldüm hee :KK70: hadi inşallah da şu dümdüzümdür kelimesi hiç hoş değil :KK70:
Bu arada senin isim ne yaaa efulimi gördükçe sabahtan beri efulim şarkısı dilimde :KK70:

Mesajını şu an gördüm canım. Kk yla uğraşırken bir yandan işe bakıyordum. Valla hakkını helal et.
Annaaam sen hiç heyecanlı değil misin yoksa
Ben var ya bugun yerimde oturamadım
Canim helal olsun ne demek oyle herkes konusup ben sap gibi kalinca tuhaf oldu :-) ya heyecan ilk 3 ay yaptim olmadi sonra cok uzuluyorum bide o kadar agrim varki sol kasigimda gecede batma oldu bugunde gun boyu fenaydi onun icin heveslenemiyorum acikcasi. Bence az daha bekle canim ya

Hormonların da bi sıkıntı yok yani. Eşin test yaptırdı mı? Yumurtlama takibi yapıyor musun ?

Bide enfeksiyon idrar yollarında mı ?
Eşim yaptırmadı devlet yapmıyormuş burada bu ay olmazsa o da özele gidip yaptıracak. Hormon da tsh yüksekti ona ilaç kullandım hala da kullanıyorum normal seviyede .enfeksiyona da hap kullandım geçmemişti fitil kullandım doktor geçmemişse bile ilaç yazmıcam gebeliği engeller dedi kronikmiş ve zor geçermiş sıkıntı olmaz dedi .geçen ay ovulasyon testi kullandım baya stres yaptım bu ay kullanmadım sık birlikte olduk sadece

Kız Hilal coban Hilal coban senin yüzünden tekrar tekrar geçmiş mesajlara bildirimlere bakıyorum. Biri bişey söyledide atladım mı ayıp olmasın diye :KK70:
Çok kalabalığız cevap veremediğimiz olursa kırılmayalım birbirimize amaçdaşlarım :KK36:
Ahahhhaa bak dikkat cekmisim ne guzel :-) sayemde herkesin yazdigini okumus oldun. Canim sagolasin oyle herkese yazilip ben kalinca sap gibi hissettim yani :-)

Canim benim kayinvalidem öğretmiş hala gideriz yardim ediyormusn diye sorar borek bile sarariz misafire yetistirmek icin ama simdi evde olduğum icin sofrayi kaldirir temizler hastaysam herseyi yapar anneden kaynakli birazda oglum olsun bende ogretcem bunlardan daha önemlisi benim icin sevgi saygı kosede otursun birsey yapmasin ama evine ekmegini getirsin ailesini koruyup kollasin yeter ikimizde yengeç burcuyuz eve duskun belkide bu yuzden de olabilir.
Evet canim saygi sevgi ćok önemli.
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim.

Kendisi de yanimda yapiyor ama.çok söyleniyor.o olsa da ben yine kaldiriyorum.
Hemen belim ağrıdi diyor.bu ara sular kesik.5 kiloluk bidon doldurup mutfakta habire kaldiriyorum.yemek yaparken bulasik yakarken.korkuyorum artik ya hamileysem diye.
Ahhh canım en azından şu 3 4 gün kendine dikkat et. Hem hani geçen seferden dolayı bi daha dikkat edeceğim demiştin bana

Yok kızz hiç sıkmaz bacım beni tepeden ateş basıyor bu ay :KK70:
Tabi canim.sen ćok ciddisin.adam korkar.eline vurursun neme lazim.
Kız bu arada benim ayaklarim.buz gibi.dünde böyleydi.yarin da böyle olursa pencereye ćıkip hamileyim a komsular.duyduk duymadik demeyin dicem.
Öncekinde ayaklarim buz tutuyordu aksamlari.

X