Canim benim kayinvalidem öğretmiş hala gideriz yardim ediyormusn diye sorar borek bile sarariz misafire yetistirmek icin ama simdi evde olduğum icin sofrayi kaldirir temizler hastaysam herseyi yapar anneden kaynakli birazda oglum olsun bende ogretcem bunlardan daha önemlisi benim icin sevgi saygı kosede otursun birsey yapmasin ama evine ekmegini getirsin ailesini koruyup kollasin yeter ikimizde yengeç burcuyuz eve duskun belkide bu yuzden de olabilir.Oh valla şunlara bak.benimki can değil patlican.aticam kendimi şurdan.
Beyimiz hem begenmez hemde yardim ederken söylenir.
Cağirirken bile gırtlağim kuruyor.
Beni elleme diyor.kaldirma yerimden.
Ben calişiyorum.sen evdesin.bana hizmet edeceksin.ev isleri senin diyor.
3 yıldır evliyim vajinismus hastasıydım üç ay önce kurtuldum o hastalıktan .İki aydır da deniyoruz gebrlik öncesi testlerim yapıldı bi sıkıntım yok enfeksiyon dışında folik asit kullanıyorum bu ay da olmazsa başka doktora gidecem6 aylık evliyiz 5 aydır istiyoruz canım. Sen ne kadardır istiyorsun. Bi sıkıntı var mı bi de ilaç tedavisi falan. İlk çocuk mu olacak Allah'ın izniyle.
Canim 6 gun once yumurtlama bitti bugun az akinti kasikta agri oldu deneyim dedim daha bata 9 gun var canim sanki az koyu gibi geldi banaBu yumurtlama içinse daha da koyulacak.. Hamilelik anlamak içinse yine t daha koyu oluyor galiba c çizgisinden. Ama kaç gün kala öyle olmalı bilmiyorum
Göbeğe pek işe yaramaz bu canım. Mekik çekin siz. Yaa bende de göbek çıkmaya başladı. Normalde dümdüzümdür ben zayıflıkla alakalı tabi :) bebek hızlı mı büyüyor neAyy neymiş o göbeği eriten bende de var o göbekten :)
Hoşbuldum canım inşallah hepimiz güzel haber alırızHoşgeldin. Umarım güzel haberler alırsın.
Hormonların da bi sıkıntı yok yani. Eşin test yaptırdı mı? Yumurtlama takibi yapıyor musun ?3 yıldır evliyim vajinismus hastasıydım üç ay önce kurtuldum o hastalıktan .İki aydır da deniyoruz gebrlik öncesi testlerim yapıldı bi sıkıntım yok enfeksiyon dışında folik asit kullanıyorum bu ay da olmazsa başka doktora gidecem
Ahahahah sesli güldüm heeGöbeğe pek işe yaramaz bu canım. Mekik çekin siz. Yaa bende de göbek çıkmaya başladı. Normalde dümdüzümdür ben zayıflıkla alakalı tabi :) bebek hızlı mı büyüyor ne
Canim helal olsun ne demek oyle herkes konusup ben sap gibi kalinca tuhaf olduMesajını şu an gördüm canım. Kk yla uğraşırken bir yandan işe bakıyordum. Valla hakkını helal et.
Annaaam sen hiç heyecanlı değil misin yoksa
Ben var ya bugun yerimde oturamadım
Eşim yaptırmadı devlet yapmıyormuş burada bu ay olmazsa o da özele gidip yaptıracak. Hormon da tsh yüksekti ona ilaç kullandım hala da kullanıyorum normal seviyede .enfeksiyona da hap kullandım geçmemişti fitil kullandım doktor geçmemişse bile ilaç yazmıcam gebeliği engeller dedi kronikmiş ve zor geçermiş sıkıntı olmaz dedi .geçen ay ovulasyon testi kullandım baya stres yaptım bu ay kullanmadım sık birlikte olduk sadeceHormonların da bi sıkıntı yok yani. Eşin test yaptırdı mı? Yumurtlama takibi yapıyor musun ?
Bide enfeksiyon idrar yollarında mı ?
Ahahhhaa bak dikkat cekmisim ne guzelKızHilal coban senin yüzünden tekrar tekrar geçmiş mesajlara bildirimlere bakıyorum. Biri bişey söyledide atladım mı ayıp olmasın diye
Çok kalabalığız cevap veremediğimiz olursa kırılmayalım birbirimize amaçdaşlarım
Yok kızz hiç sıkmaz bacım beni tepeden ateş basıyor bu ayÇatlattı beni ama.her isi ben yapiyorum.sular kesiliyor.5 kiloluk bidon tasiyorum.gel elime su dök diyor.benim bu aydan ümidim kalmadı.
Kiz senin yanaklarıni eşin çok sıkıyor olmasın
Forumda kimsenin yanağı kizarmiyor.söyle bakiyim.
Evet canim saygi sevgi ćok önemli.Canim benim kayinvalidem öğretmiş hala gideriz yardim ediyormusn diye sorar borek bile sarariz misafire yetistirmek icin ama simdi evde olduğum icin sofrayi kaldirir temizler hastaysam herseyi yapar anneden kaynakli birazda oglum olsun bende ogretcem bunlardan daha önemlisi benim icin sevgi saygı kosede otursun birsey yapmasin ama evine ekmegini getirsin ailesini koruyup kollasin yeter ikimizde yengeç burcuyuz eve duskun belkide bu yuzden de olabilir.
Canım hoşgeldin ins hayırlı haberler alirizHoşbuldum. İnşallah canım sagol
Ahhh canım en azından şu 3 4 gün kendine dikkat et. Hem hani geçen seferden dolayı bi daha dikkat edeceğim demiştin banaKendisi de yanimda yapiyor ama.çok söyleniyor.o olsa da ben yine kaldiriyorum.
Hemen belim ağrıdi diyor.bu ara sular kesik.5 kiloluk bidon doldurup mutfakta habire kaldiriyorum.yemek yaparken bulasik yakarken.korkuyorum artik ya hamileysem diye.
Tabi canim.sen ćok ciddisin.adam korkar.eline vurursun neme lazim.Yok kızz hiç sıkmaz bacım beni tepeden ateş basıyor bu ay
Hoşbuldum canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorumCanım hoşgeldin ins hayırlı haberler aliriz
Hadi siz hayırlı haber verin bizede uğurlu gelinHoşbuldum canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum