Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Squat için malzemeye gerek yok ki canım. Sehpayı çekiyorum kenara açıyorum kendime alan o kadar sonra yap durur.

Aslında plank da yapıyordum ama o bütün vücudu ağrıtıyor cesaretim olmuyor ona :)

Senin aklına squash geldi galiba :)
Yok yok squat ne kadar süre dayaniyosun

Anam şimdiki çocuklar yerinde duramiyor.karnimizda nasil duracaklar.yom anam benim dilim yandi
Bu sefer kendime iyi bakacam.sende dikkat et yine de.

Öyle yap alistir adamı.ayni ben gibi.sonra da yapmaz.

Erkene gelince sevindin dimi.ins adet olmazsin da hamile kalirsin.

Şimdilik görünce koşuyor yardıma, şöyle 1 yılı dolduralım bi görünce görmemezlikten gelmeye başlar :KK70:

Anam şimdiki çocuklar yerinde duramiyor.karnimizda nasil duracaklar.yom anam benim dilim yandi
Bu sefer kendime iyi bakacam.sende dikkat et yine de.

Öyle yap alistir adamı.ayni ben gibi.sonra da yapmaz.

Erkene gelince sevindin dimi.ins adet olmazsin da hamile kalirsin.
Hem de nasıl sevindim yaa bugünde 6. Günüm sanıyordum bi hesapladım 7. Gün bi sevinçte öyle yaşadım :KK70: beklemek gerçekten zor

20171227_202026.jpg
naz2018 naz2018 canim bakarmisin ovulasyon testim bata 9 gun kaldi sence koyulasmsmi azcik.

Canım sen bulmuşsun da bunuyorsun.kız benimki beni catlatti.çok titiz ćok kusur bulur.
Hergün sil süpür evi diyor.
Oooo zor işin bacım erkegin karismasini sevmiyorum tamam yardim etsin o ayrı. Bizimki de yardım severlikten bugun elimde kalıcak bazen bagiriyorum dolasma ya etrafim da git kave icmeye cik evden ne alka diyor sen de insansın onun ne ozelligi varmış dedi iki gun önce hmmm dedim peki duvarlari halilari silicem yardim o zaman valla etti. Uzaylı galiba benimki:oha:

Oooo zor işin bacım erkegin karismasini sevmiyorum tamam yardim etsin o ayrı. Bizimki de yardım severlikten bugun elimde kalıcak bazen bagiriyorum dolasma ya etrafim da git kave icmeye cik evden ne alka diyor sen de insansın onun ne ozelligi varmış dedi iki gun önce hmmm dedim peki duvarlari halilari silicem yardim o zaman valla etti. Uzaylı galiba benimki:oha:
Çok garip :skandal:

Canim ne guzel iste benim ki de oyle cam filan silditmez kendisi siler twhlikeli diye ben calisirken temizlik bile yapardi yoruluyorum diye simdi evdeyim yine yardim eder ben cok memnunum annem de cok sanslisin diyor

Ay ben çok yoruluyorum ya ne kadar süre sonra faydasını gördün
2 Hafta da başladı düzelmeler. Ben kalça kısmından daha genişim. Baktım yaydım iyice bi hevesle başladım. Bi de bende çok çatlak vardı. Baya düzeltti onları. Top gibi oluyor kalça :)

İlk başlarda 30 yaptığımda koltuğa oturmaya geçerken bacaklarım titriyordu. Şimdi 200 etkilemiyor bile. Arttırmayın kas yapmaya başlarsınız diyorlar diye arttırmıyorum.

Şimdilik görünce koşuyor yardıma, şöyle 1 yılı dolduralım bi görünce görmemezlikten gelmeye başlar :KK70:
seni kakılmışa çevirir.

Hem de nasıl sevindim yaa bugünde 6. Günüm sanıyordum bi hesapladım 7. Gün bi sevinçte öyle yaşadım :KK70: beklemek gerçekten zor
Daha ćok yol var.inan gecmek bilmiyor.benim 24.günüm.zaman sanki durdu.
Ya

Güldürdün beni ya ben tek im beni kalorifer ler yaktı:halay:
Bizim de kalorifer var ama beni yakan yok.ayaklarim buz gibi

Aman allahim.ben galiba hamileyim.gecn hamileligimde de ayaklarim üsüyordu.
Benim dun de ayaklarim soğuktu.
Bu iste bir iş var.

Benimki de uzaylı sanırım tam bir ev erkeği bir kadının yaptığı herşeyi yapar bensiz gezmeye asla çıkmaz çıksa da yarım saat sonra geri gelir :KK70:

seni kakılmışa çevirir.

Daha ćok yol var.inan gecmek bilmiyor.benim 24.günüm.zaman sanki durdu.

Bizim de kalorifer var ama beni yakan yok.ayaklarim buz gibi

Aman allahim.ben galiba hamileyim.gecn hamileligimde de ayaklarim üsüyordu.
Benim dun de ayaklarim soğuktu.
Bu iste bir iş var.
Ben yeni yumuştan çıktım düşünsene yanaklarım kizariyor hamile miyim:halay:

2 Hafta da başladı düzelmeler. Ben kalça kısmından daha genişim. Baktım yaydım iyice bi hevesle başladım. Bi de bende çok çatlak vardı. Baya düzeltti onları. Top gibi oluyor kalça :)

İlk başlarda 30 yaptığımda koltuğa oturmaya geçerken bacaklarım titriyordu. Şimdi 200 etkilemiyor bile. Arttırmayın kas yapmaya başlarsınız diyorlar diye arttırmıyorum.
Bende ayni şekilde toparlar mi ki yapsam

X