Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben bir öğrensem ne stres kalır ne bir şey sağlıkla olsun da artık gerisi gelir inşallah :) sende neler var neler yok canım çalışmalar nasıl gidiyor :)
Hahahha insallah valla degerin dusuk cikarsa ki yuksek ihtimal gorurm ben seni ;D
Gecen ay kimyasal.oldum canim. Senin gibi battan 4 gun once testte silik cikti bata 1 kala kan verdm dusuk.cikti soraki strss zaten daha beter sora yukseldi yukselmedi progesteron dusuk bilmem ne derken adetle birlikte gitti.malesef
Alev.iyi bilir benle beraber yasadilar.o stresi
Smdi yeni ay yeni ovu zamanini bekliorm bakalim.hayirlisi kuzum :)

Ayyy canım benim olsun bak yine oluyormuş demek ki bu ay tutar inşallah baharla beraber gelir bebişcikler :) doğru söylüyorsun ya her şeyin stresi ayrı ama şu an yoksa da boşuna ümitleniyorum en azından öğrenmiş olurum var mı yok mu dimi kendimi yiyorum böyle

Kızlar geçen hafta perşembe ovülasyon pik oldu bu durumda progesteteron hormonu için yarın mı test yaptırmalıyım?

Günaydın kızlar bu sabah da ovulasyon testi yaptım hala koyu ama gebelik testinde bir şey görünmüyor neden acaba böyle olup da hamile olan var mı ? Bu da az önce yaptığım test hala koyu
Gebelik testinde hic mi bisey yok canım benim ki ile erken gebelik testi böyleydi bak normal gebeliktestinde daha silik görürsün idrara geç te geçebilir bat ne zaman ovulasyon u kaç gün gecti

Eklentiler

• 20180303_133920.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 20180303_190056.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 52
Gebelik testinde hic mi bisey yok canım benim ki ile erken gebelik testi böyleydi bak normal gebeliktestinde daha silik görürsün idrara geç te geçebilir bat ne zaman ovulasyon u kaç gün gecti
Yok canım gebelik bembeyaz 17 akşam ve 18 Mart sabah pik olmuştu yani ovulasyonu 10 gün geçti ve bata 4 gün var. Lh bende de böyle çıkıyor ama gebelikte çıkmıyor

Kızlar geçen hafta perşembe ovülasyon pik oldu bu durumda progesteteron hormonu için yarın mı test yaptırmalıyım?
Evet tam zamanı canım batıni hesapla mesela 28. Gün olacaksan battan 7 çıkar 21. Gün baktir 30. Gün olacaksan 23. Gün baktir lh pik ini değilde bat gününü baz al

Yok canım gebelik bembeyaz 17 akşam ve 18 Mart sabah pik olmuştu yani ovulasyonu 10 gün geçti ve bata 4 gün var. Lh bende de böyle çıkıyor ama gebelikte çıkmıyor
Herkeste farklı olir canım idrara geç geçer belki senin zaten öyle bir günde koyulaşma olmuyor gebelik testi de bekle bakalim bat a daha varmış benim bat a 2 gün kala cikmisti

Herkeste farklı olir canım idrara geç geçer belki senin zaten öyle bir günde koyulaşma olmuyor gebelik testi de bekle bakalim bat a daha varmış benim bat a 2 gün kala cikmisti
Bata 2 gün kala erken testte mi çıktı normalde mi canım bide bu lh da mı 2 gün öncesine ait ?

Bata 2 gün kala erken testte mi çıktı normalde mi canım bide bu lh da mı 2 gün öncesine ait ?
Erken gebelik testinde bata 2 kala cıktı lh da aynı gün yaptım erken gebelik testini 1 günaha önce yapsaydım çıkardı ama 4 kala yapsaydım çıkmaya bilirdi diye dusunuyoru. Çünkü 4 kala lh böyleydi bak benim

Eklentiler

• 20180303_213320.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 46
Bak benim 5 kala böyledi
Yani dün

Eklentiler

• 4240D94B-60EE-4CD8-B4AA-828ADB3403E1.jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…