Cocuk yapcam diye ciktim isden canim cok yogun caliaiyordum ben cok sukur bebekde geliyor o yuzden rahatim benTamam canım sen çalışıyor Musun yoksa evde misin nasıl geçiyor :)
Bana gore de asil.sonrasi stres yani bilemedum.oni sen bilirsin kuzum :)
Ay ne güzel mesleğin var bende okulu bitirir işime kavuşurum inşallah bebişimle alırım diplomamı :)Cocuk yapcam diye ciktim isden canim cok yogun caliaiyordum ben cok sukur bebekde geliyor o yuzden rahatim ben
Kız ben bir öğrensem ne stres kalır ne bir şey sağlıkla olsun da artık gerisi gelir inşallah :) sende neler var neler yok canım çalışmalar nasıl gidiyor :)Bana gore de asil.sonrasi stres yani bilemedum.oni sen bilirsin kuzum :)
Insallah canim benim guzel haberlerle gelde birde bizide mutlu et.Ay ne güzel mesleğin var bende okulu bitirir işime kavuşurum inşallah bebişimle alırım diplomamı :)
İnşallah canım çok uzadı bu konu sonuca kavuştururum inşallah :)Insallah canim benim guzel haberlerle gelde birde bizide mutlu et.
Valla bizde gerilim yaptikİnşallah canım çok uzadı bu konu sonuca kavuştururum inşallah :)
Birazdan bir ovulasyon daha yapayım benValla bizde gerilim yaptik
Dun bende yaptim 1 inci cizgi kucucuk kaldi 2 nin yaninda:)Birazdan bir ovulasyon daha yapayım ben
T c’yi korkutuyor artıkDun bende yaptim 1 inci cizgi kucucuk kaldi 2 nin yaninda:)
T c’yi korkutuyor artık
İnşallah canım sizler böyle mesaj atıp dua ettikçe o kadar duygulanıyorum ki umarım hepimiz hamiş oluruz kavuşuruz bebişlerimize ay gözlerim dolduDilarassd inşallah bebeğin seninledir geçen ay beraber gün saydıklarım bu ay hamile darısı benim başıma ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına bu arada yumurtlama günümden hesaplarsak BAT 4-5 Nisan sanırım inşallah kalmışımdır ben de
Yaptım canım daha 1 dk bile geçmedi hemen çektim resmini :) üstteki sabah alttaki şimdi :)testin resmini atarsin yapinca cnm.
Cok iyi ya masallah dhaa da koyilasirr o.Yaptım canım daha 1 dk bile geçmedi hemen çektim resmini :) üstteki sabah alttaki şimdi :)
Evet canım şimdi daha koyu hemen nasıl çıkıyor ama ya yumurtlama zamanı 5 dk da çıkıyordu :)Cok iyi ya masallah dhaa da koyilasirr o.
İdrar da belirginleşmesi için yumurtlama üzerinden 14 gün geçmeli diye biliyorum, senin yerinde olsam beklemez kan verirdim öyle de böyle de stres sebebi çünküYaptım canım daha 1 dk bile geçmedi hemen çektim resmini :) üstteki sabah alttaki şimdi :)
Kanda çıkmazsa diye de çok korkuyorum ya çıkar mı sence kesinİdrar da belirginleşmesi için yumurtlama üzerinden 14 gün geçmeli diye biliyorum, senin yerinde olsam beklemez kan verirdim öyle de böyle de stres sebebi çünkü
Yumurtlamadan 10 gün geçti çünküİdrar da belirginleşmesi için yumurtlama üzerinden 14 gün geçmeli diye biliyorum, senin yerinde olsam beklemez kan verirdim öyle de böyle de stres sebebi çünkü