Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim adetin 2 ilac yarim hap aliyordum yyarim pazartesi yarim persembe yumurtlamadn onceki 4 gun bitti canim.
Adetin ikinci günü mü başladın yani cnm anlayamadım özür dilerim ama iki hafada bitti dimi yani 14.günü yumurtlamadan önce bitmesi gerekiyo dimi

Adetin ikinci günü mü başladın yani cnm anlayamadım özür dilerim ama iki hafada bitti dimi yani 14.günü yumurtlamadan önce bitmesi gerekiyo dimi
Yumurtlamadan once bitti benimki adet donemim bitmisti ama doktor izine ciktigi icin ertelendi aen hemen al canim yarim yarim hafta da 1 oluy 2 haftada bitmisti benim.

Gebeliğim 6+0 görünüyormuş.
çok geç bir döllenme yaşamışım
sanırım battan 2 gün önce falan olmuş benim bebek :)
3 mm ve küçük bir kalbi var.
burada sayfalarca yazdığımda beni sabırla dinleyip cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. çok değerlisiniz

E Efulimm41 nasılsın hiç giremedim uzun zamandır sanırım çok hamile olan var ben hala olamadım adet yeni bitti çalışmalar yeni başladı inşallah bu ay nasibimde vardır

hay Allah kimyasal olmuş sanırım
neyse ki doktorun temkinliymiş direkt hamilesin dememiş
üzülme Linda neredeyse olacakmış, olmaya çok yaklaşmış öyle düşün
Öyle olunca kimyasal mi oluyor hiç anlamam ki bende. Vardır bi hayır kuzum be. Umut güzel şey...

Kuzum ya kucağına almayi da nasip etsin rabbim.tadını çıkart hamileliginin. hep mutlu olduğun şeyler yap..

E Efulimm41 nasılsın hiç giremedim uzun zamandır sanırım çok hamile olan var ben hala olamadım adet yeni bitti çalışmalar yeni başladı inşallah bu ay nasibimde vardır
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. İnşallah tutar yaa. Bi arkadaş anlattı bi yöntem varmış bi çok kişi hamile kalmış sende onu dene. Yumurtlama gününden yaklaşık 4 gün öncesinden ilişkiyi kesiyormuşsun yumurtlama günü ve sonrasında peş peşe ilişki oluyormuş. Ve çok kişide tutmuş. Bi de adet bittikten sonra elma yağını pamuğa koyup oransa koyunca tüm yollar açılıyormuş. Bi araştır istersen.
İnşallah güzel haberler alırsın sende bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…