Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen gec dollenme oluyor cikmiyor idrarda canim seniinde oyle olmustur umarim stres yapma olmazsan pazartesi tekrar bir test yaparsin varsa cikar artik yoksada doktora gidersin kontrole.
Strest yapmıyorm gayet rahatım neden bilmiyorm:) ama kasık ağrım var oldum sanıyorm yok bide sarı akıntım var neden olabilir

Sevin sevin canim benim doktorum tebrik etti beni kan ver demedi haftaya adetin gecsin 5 gun gel keseye bakalim dedi bu aradada hic dusunme bebegi rahat ol dedi iliski yasaklandi folik asit verdi.
Tebrik ederim canim benim Allah hepimizinkini kucaginada almayi nasip etsin gelsin bebislerr

Bazen gec dollenme oluyor cikmiyor idrarda canim seniinde oyle olmustur umarim stres yapma olmazsan pazartesi tekrar bir test yaparsin varsa cikar artik yoksada doktora gidersin kontrole.
Canım hayırlı olsun hamileliğin prolaktin postunda gördüm seni seninde prl yüksekmiş sanırım kaçtı kaça düştü dostinexmi kullandın bide kullanırken korundunmu benimde düşmüşdü değerim ama üç ay sonra tekrar cıkmış 98 olmuş hemde dostinex kullanmıştım ama korunmuştum sonrada olmadı merak ettim seni

Canım hayırlı olsun hamileliğin prolaktin postunda gördüm seni seninde prl yüksekmiş sanırım kaçtı kaça düştü dostinexmi kullandın bide kullanırken korundunmu benimde düşmüşdü değerim ama üç ay sonra tekrar cıkmış 98 olmuş hemde dostinex kullanmıştım ama korunmuştum sonrada olmadı merak ettim seni
Yok canim korunmadim doktor korun demedi 2 tane hapla 60 dan dustu. Ayni an icinde hamile kalmisim. Cok tesekkur ederim canim.

X