Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben önceden çok takip etmiyordum canım son 7 aydır takip ediyorum ve gecikme yaşamadım bu 7 ayda ilk defa geciktim. Bugün 5. günüm bekleyebilirsem pazartesiyi beklemeye çalışcam.
18 di cnm dimi Bnmde aynı bnde dayanabilirsm pazartesi düşünüyorum ama sanki ümidim yok

kızlar yanlış bilgi sekreter hatası normalde 5,3 değil 0.1 miş kan sonucum durduk yere umutlanıp sevinmişim 2.ci kan testini ist6emek için gittim doktor ama senın zaten negatif 0 çıkmış sonuç dedi yıkıldım. bende kıza güvenip çıktı kagıdını almamıştım bile :KK43:

sonuçta en sağlıklı sonucu 26 sında belli olur adet olurmuyum olmazmı :) ama asla dayanamıcam artış varmı bakayım arsa dediğin gibi daha dikkat ederim çünkü hashimato var bende bugun endokrine gidicem ona göre yol çizerim saat 11 gibi veririm kan :)
Can kanı verdin mi

kızlar yanlış bilgi sekreter hatası normalde 5,3 değil 0.1 miş kan sonucum durduk yere umutlanıp sevinmişim 2.ci kan testini ist6emek için gittim doktor ama senın zaten negatif 0 çıkmış sonuç dedi yıkıldım. bende kıza güvenip çıktı kagıdını almamıştım bile :KK43:
Bölgelerini şikayet etmek gerek çok ypıyrlar böyle yazık oluyor bizlere üzülme cnm bnm

Gozu gormuyormu acaba boyle konuda yanlislik olurmu ya.

B526173B-B808-4BB3-850F-5011FB240606.jpeg
Ovülasyon testi yaparken idrar aralığı en fazla kaç saat olmalı? Sabah 6 da ilk idrara çıktım 13 de test yaptım 7 saat beklemiş oldum sizce bu şekilde olmaz mı? 7 saat sonra çıkan sonuçta bu

Eki Görüntüle 2127122 Ovülasyon testi yaparken idrar aralığı en fazla kaç saat olmalı? Sabah 6 da ilk idrara çıktım 13 de test yaptım 7 saat beklemiş oldum sizce bu şekilde olmaz mı? 7 saat sonra çıkan sonuçta bu
Pik olmuş gibi duruyor canım. Belki yarın daha da koyulaşır. Ama bu akşamı mutlaka değerlendirin. Yarın aynı saatlerde tekrar ovü yaparsın.

Eki Görüntüle 2127122 Ovülasyon testi yaparken idrar aralığı en fazla kaç saat olmalı? Sabah 6 da ilk idrara çıktım 13 de test yaptım 7 saat beklemiş oldum sizce bu şekilde olmaz mı? 7 saat sonra çıkan sonuçta bu

bu kadar koyuyu göremeyen bile var mutlaka değerlendir bugunu ve sonrasını. yarın yıne ovülasyon yaparsın

Ooo çok geç olmuş. Benim de öyle olmuştu son ay 23ncü gün pik olmuştu.
Kasık ağrım falan nasıl çoğaldı,göğüslerim dolgun inşallah benim de son ayım olur bu ve hamile kalırım, hamilesin duanı esirgeme arkadaşım dua et bize bol bol.

Bu arada herkese hayırlı kandiller dilerim..

X