Nasıl bir şeydi canım biraz bahseder misin
Anladım canım korkulacak bişey değilmiş anlattığına göre. Sevindim tşk ederim :)Özellikle Cinsel ilişkiden sonra hafif kanamalar oluyordu
Muayene esnasında anlaşıldı
Önce antibiyotik tedavisi ve fitil verildi 2 defa
Ama yara iyileşmeyince yakma ya da dondurma yapılmalı denildi
Ama doktorlar doğum yapmamış kişilere yakmayı pek önermiyormuş
4 doktora falan gittim
Sonra leep denen bir operasyon geçirdim 15 dk lık uyutularak yapıldı
Oradaki zarar görmüş dokunun tıraşlanması gibi birşeymiş doktor öyle anlattı
Ağrısız acısız bir şey
Sonra 1 ay cinsel ilişki yasaktı
Sonrasında tüm o kanamalar ve akıntılar bitti sorun kalmadı
Gerek kalmadı adet oldum bu sabahSelam cokopremses
Ben de doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım
Öncelikle bir idrar testi yap eczaneden alıp
Hayırlısı olsun umarım istediğin gibidir sonuç
Ben öyle oldum
Geç döllenme olmuş 2 hafta kadar
O yüzden uzun süre çıkmadı gebelik testinde
Gerek kalmadı adet oldum bu sabahÖnce evde bi idrar testi yapsaydın keşke. Varsa çıkar.
Gerek kalmadı adet oldum bu sabah
Cnm Bnmde 18 marttı bnde daha olmadm nptın oldn mu senSelam kızlar benim bat 18 marttı ama hala olmadım. Normalde düzenlidir. Az önce test yaptım negatif ve herhangi bir adet belirtim de yok. Benim gibi olan oldu mu hiç ?
Cnm Bnmde 18 marttı bnde daha olmadm nptın oldn mu senSelam kızlar benim bat 18 marttı ama hala olmadım. Normalde düzenlidir. Az önce test yaptım negatif ve herhangi bir adet belirtim de yok. Benim gibi olan oldu mu hiç ?
İnşallah hayırlısı olsunCanın sağolsun gelecek ay inşallah
Evet canim hadi bakalim en gizel duyguyu yasayacaksin kalp atislarini dinleyip hayirlisiyla benide etiketle canim duyduktan sonra bir site var onu indir cok guzel bisey happy mom google playdan hem bebegin gun gun gelisimini soyluyor sana hemde bebek mesaj atior cok tatli seyler birde orda kadinlar konisiyor guzel bir uygulamaEvet geçen çarşamba günü 8mm demişti benimde keseye bende acele etmiyorum benim doktorum her hafta çağırıyor yoksa beklerim biraz daha:) kese ne kadar buyur günde kaç güne duyulur hesap yapıyor gelişimini takip ediyor gün gün yapınca bende tatmin oluyorum iyi oluyor :)
merhaba,
aslında çok kez birçok konu da bahsedildi anlatıldı defalarca ama burda tecrübe edenlerin yakın tarihli mesajlarında pek rastlamadım.
hamile olan arkadaşlarım regl belirtisi ile hamilelik belirtisni birde sizler kıyaslar mısınız?
benim bugün bat 27. normalde hep 27-28 günde regl olurum. alt karın ağrısı öyle belli ediyor ki hah diyorum geldi gelecek ki geliyor. geçen ay 3 gün gecikmeli regl oldum. karın ağrım bol akıntım bel ağrım.. sonuç hüsran.
bu ay farklı olarak kasıklarım da bir kaç gündür kısa süreli iğne batmaları oldu. önce sağ kasıkta oldu ertesi gün sol. dün akşam yine sol kasıkta.. uzun sürmüyor. iğne batıyor geçiyor gibi. merakımdan soruyorum sizin kasık batmalarınız çok uzun şiddetlimiydi?
o malum karın ağrısı daha mı fakrlıydı.? göğüslerimde çok belirti yok hafif damarlı etrafı daha çok ucu koyu sanki pembe mor. ama çok şiş dolgun dokunulmayacak gibi değil. cevaplayan arkadaşlara teşekkürler şimdiden
Yumurtalar ben çatlamak istiyorum diye bağırıyor. Maşallah diyelim.Eki Görüntüle 2126761 Kızlar bakar mısınız kasıklarım da hafif kramp oluyor ve karnım şiş bir de akıntım var en alttaki iki test bugüne ait en altta bulunan az önce diğeri sabah sizce ne durumda benim yumurtalar :)))
Bir hamile arkadaş yok mu beni duyan :'(
Canim adet agrisi ile gebelik agrisi birbirinden zor ayirt edilir. Mesela gebelerin cogu da dedegin gibi kisa sureli batmalardan soz eder ayakta cok kalinca kasik agrisi olur dinlenince azalir goguslerde hassasiyet ucunda koyulasma cemberin genislemesi olabilir ama herkesde olcak diye de durum yok ayaklarda usume de olabir hatta adet gunu adet agrisi cekerler ama adet gelmez cok zor ayirt etmek kac gunun kaldi.Bir hamile arkadaş yok mu beni duyan :'(
Pik yapmis durumda cnim bugunu mutlaka degerlendir kasik agrisi akinti yumurtalarin catlamaya çalıştığını gosterir.Eki Görüntüle 2126761 Kızlar bakar mısınız kasıklarım da hafif kramp oluyor ve karnım şiş bir de akıntım var en alttaki iki test bugüne ait en altta bulunan az önce diğeri sabah sizce ne durumda benim yumurtalar :)))
Cevap için teşekkür ederim. Regl günüm bugün bekliyorum geldi gelecek diye. Hiç şaşmayan düzenim geçen ay 3-4 gün gecikti. Dayanamayıp test yaptığımda hayal kırıklığı yaşadım. Çocuk gibi ağladım. Yaklaşık 2 saat evvel yumurtlama dönemi olan şeffaf losyon gibi uzayan yoğun bir akıntım oldu. Kasığımda ki o bi kaç günlük iğnelenme neredeyse hiç kalmadı. Daha önce olmazdı. Merakımdan sormak istedim.Canim adet agrisi ile gebelik agrisi birbirinden zor ayirt edilir. Mesela gebelerin cogu da dedegin gibi kisa sureli batmalardan soz eder ayakta cok kalinca kasik agrisi olur dinlenince azalir goguslerde hassasiyet ucunda koyulasma cemberin genislemesi olabilir ama herkesde olcak diye de durum yok ayaklarda usume de olabir hatta adet gunu adet agrisi cekerler ama adet gelmez cok zor ayirt etmek kac gunun kaldi.
Hadi insallah hamilesindir bekle 1 kac gun daha test yaparsin sonra belirtilerin cok benziyor.Cevap için teşekkür ederim. Regl günüm bugün bekliyorum geldi gelecek diye. Hiç şaşmayan düzenim geçen ay 3-4 gün gecikti. Dayanamayıp test yaptığımda hayal kırıklığı yaşadım. Çocuk gibi ağladım. Yaklaşık 2 saat evvel yumurtlama dönemi olan şeffaf losyon gibi uzayan yoğun bir akıntım oldu. Kasığımda ki o bi kaç günlük iğnelenme neredeyse hiç kalmadı. Daha önce olmazdı. Merakımdan sormak istedim.
Canim diger topikteki cevabini okudum benimde 60 cikti ama 2 tane ilacla dustu hemen benim yumurtlama testlerim aksine acaip koyu cikiyordu 2 gun ust üste belki yumurtlama olmuştur ama kalitesiz olmuştur diye dusunuyorum. Bu ay catlamaz dedi doktor ama cok kasik agrim oldu bende test yaptirdim yarin alcam sonucu.Cevap için teşekkür ederim. Regl günüm bugün bekliyorum geldi gelecek diye. Hiç şaşmayan düzenim geçen ay 3-4 gün gecikti. Dayanamayıp test yaptığımda hayal kırıklığı yaşadım. Çocuk gibi ağladım. Yaklaşık 2 saat evvel yumurtlama dönemi olan şeffaf losyon gibi uzayan yoğun bir akıntım oldu. Kasığımda ki o bi kaç günlük iğnelenme neredeyse hiç kalmadı. Daha önce olmazdı. Merakımdan sormak istedim.
İnşallah yolunda gider herşey güzel bir sonuç alırsın. Ben aslan pençesiCanim diger topikteki cevabini okudum benimde 60 cikti ama 2 tane ilacla dustu hemen benim yumurtlama testlerim aksine acaip koyu cikiyordu 2 gun ust üste belki yumurtlama olmuştur ama kalitesiz olmuştur diye dusunuyorum. Bu ay catlamaz dedi doktor ama cok kasik agrim oldu bende test yaptirdim yarin alcam sonucu.