Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kasik agrilarim gecti canim baska birseyim simdilik yok cok sukir insallahta hep bole devam eder benimde bugun 6+2 oldu pazartesi gunu kalp atislari icin gidicem umarim bisey cikmazxa duyariz
Amin canım insallah buna şükür bende bugün gittim devlet hastanesine karından baktı 5 mm dedi kalp kırpıntısı gözüküyor du ama duyulmadı gelişimi iyi dedi perşembe özele gideceğim kendi doktoruma kalp atışı için çağırdı bakalım duyulacak mi bende bugün tam 6+1 im canım hayırlısı olsun hakkimizda

Ayy 1 gun var aramizda hadi hayirlisi benim dogum 11 kasim gozukuyor seninkide 12 kasimdir :)) hayirlisiyla insallah kucagimizada almayi nasip eder Allah hadi git bakalim ben acele etmiorum pazartesi gidicem 7 haftalikken gel dedi doktrm bende en son gittigimde 8mm demisti

Cnm nasılsın nerelerdesin bat da yazmamışsın hiç merak ettim seni

Selam cokopremses
Ben de doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım
Öncelikle bir idrar testi yap eczaneden alıp
Hayırlısı olsun umarım istediğin gibidir sonuç

Selam kızlar benim bat 18 marttı ama hala olmadım. Normalde düzenlidir. Az önce test yaptım negatif ve herhangi bir adet belirtim de yok. Benim gibi olan oldu mu hiç ?

Ben öyle oldum
Geç döllenme olmuş 2 hafta kadar
O yüzden uzun süre çıkmadı gebelik testinde

Evet geçen çarşamba günü 8mm demişti benimde keseye bende acele etmiyorum benim doktorum her hafta çağırıyor yoksa beklerim biraz daha:) kese ne kadar buyur günde kaç güne duyulur hesap yapıyor gelişimini takip ediyor gün gün yapınca bende tatmin oluyorum iyi oluyor :)

Kızlar günaydın, bana yardım edin bir süredir bebek istiyorduk doktora gittim, daha sonuçları almadım ama polikistik over dedi muayeneden sora doktor, bi tarafımda çok kist varmış diğer taraf normalmiş. Bir de içerde yara gördü erozyon dedi bunlar gebe kalmanı etkiler 3 ay korunup tedavi olmalısın sora tekrar denemelisin dedi. Doğum kontrol hapı vercek sanırım. Siz neler düşünüyorsunuz? Yeniden 3 ay bekleyip sonra deneyecek olmak canımı çok sıktı..

Canim bence tedavini ol erteleme doktor güven varmadıysa bir kaç doktora daha danışabilirsin ama tedavini erteleme yumurtalıklar kadar rahmin yapısıda bebeğin tutunup büyümesi için çok önemli geçmiş olsun

Erozyon neredeymiş rahim içinde mi?
Bence korunmanız mantıklı
Çünkü sağlıklı olmalısınız ki bebek olduğunda o sağlıklı ortama gelmeli
Yoksa düşük gibi, riskli gebelik gibi durumlar olabilir ki o daha yıpratıcı

Sonuçlar çıksın asıl kendi doktoruma gidicem, adet sancısı için gittim iğne olmak için neler öğrendim

Canım sanırım içinde. adetin 1. Günüydü karın ağrısı yüzünden gittim kadın gelmişken muayene edeyim dedi ama şnternetten de okudum adetliyken bakılmaz falan yazıyor kafam karıştı baya

Canım sanırım içinde. adetin 1. Günüydü karın ağrısı yüzünden gittim kadın gelmişken muayene edeyim dedi ama şnternetten de okudum adetliyken bakılmaz falan yazıyor kafam karıştı baya
Ben de adet günümde muayene oldum
Aslında daha iyi göründüğünü söylemişti bilemedim
Başka bir doktora daha mı gitsen?

Sonuçlar çıksın asıl kendi doktoruma gidicem, adet sancısı için gittim iğne olmak için neler öğrendim
Öyle yap canım geçen anneme miyomun var rahimde pıhtı var büyük kanama alanı var rahim mi aldırırsın ilaçlı tedavi mi dedi bir doktor şok olduk sonra başka doktora gittik 3 miyomun var üçüde çok küçük dedi 1 cm 1.5 cm ilaçla geçer menapoza girince düzelir yinede 6 ay sonra tekarar gel bakalım dedi bizde bi önceki doktorun söylediklerini söyledik neden öyle dediğine anlam veremedim şuan bi sorunun yok dedi anlayamadik

Allah hayırlı sonuçlar versin herkese canım. Benim de umudum doktorun önemli şeyler değil demesi özellikle yara için.. tşk ederim

Öyle yapıcam canım bi çıksın da sonuçlar.. yakma ya da dondurma falan dedi yara için. Nasıl olcak bakalım

O zaman sende rahim ağzı yarası mı var?

Ben de tedavi oldum geçen yaz
Yakma da dondurma da yaptırmadım çok araştırdım daha yeni bir yöntem var leep işlemi
Bunu bi araştır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…