Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?

Yumurtlaman olmis ama şuan için g3b3lik söz konusu değil canım benimde 0.6 çıkmıştı ama hamile değildim hcg vücudumuzda bulunan bi hormon 5 ve üzeri olsaydı umut var demekdi
BU değer yumurtlama olduğunuzu gösteriyor canım acaba yeterli olgunluğa ulaşıp mu çatlamış . Doktora bugün gittiğimde hormonların normal dedi . Progestron istedim ben hala olmazsa burada yapacağım biely yok dedi . İnternete sonuçları görünce doktora tekrar göstermedim sinirlendim çünkü . Belki iltihap falan var hiç bakmadı ben ultrason ne alttan . Önceki aylarda ultrason ile baktırmıştımbişey yok demişti başka doktor.. ben daha önceki aylarda beta verdiğimde 0.0 çıkmıştı 0.1 çıkınca acaba mı dedim ama bişey YOk sanırım bu ayda

Anladığım kadarıyla illaki bir belirti oluyor bnde adet belirtisi de yok cnm gliba olmadı bu ayda
canım ben ılk kızımda ateş ölcümü yapıyordum ateş tablom var. r4egl olacagımda ateşim 36,5 e düşüyor yumurtlama günümde 36,3 sonrası 36.8 e kadar cıkıyor hamile kalındıgında ateş 36.8-37.00 kadar yükseliyor. benim oyleydi yarın sabah uyandıgında bir ateşini ölç yatakdan kalkmadan agızdan kac cıkacak ona göre yorum yapalım :) gerci senin ateşın nasıl bilmiyoruz ama. deneriz

Olabilir cnm bi deneyim bklm dediğin gbi hiç öle TKİP etmemiştm ama

Progesteronun yumurtlaman olduğunu gösteriyor canım dollendiyse ve sana tutunursa hcg artacaktır ama erk3n baktirmissin gebelik icin tabiki sonradan yükselme ihtimali var ama hamilede olmaya bilirsin en iyisi bata yaklassin biraz daha bekle

Ay canım benim insallah. etken gebelik testi alsam çıkmaz mi acaba aklıma o geldi bi de.
erken gebelik testleri çeşitlerine göre değişmekle birlikte 10 hcg değeri ve üzerini algılıyor
yani çıkar
2 günde 1 ikiye katlarsa
bugün 14 çarşamba 28 cuma 56 olduğunda 50 ve üzerinde normal gebelik testinde de çıkar

Çok teşekkür ederim canım biraz daha sabredeyim inşllah bu ay hayırlısıysa nasip olur

30mart canm bat..ovulasyon geçti çatlatma iğnesi oldum bu ay progestan kullanıyorum bide ilaç bitiminin ertesi günü gel betahcg yapıcas dedi doktor
Progestronun düşük müydü canım ilaç kullanıyorsun , merakdan soruyorum ben tahlil verdim ama doktor a göstermedim 11 çıktı normal mi

Progestronun düşük müydü canım ilaç kullanıyorsun , merakdan soruyorum ben tahlil verdim ama doktor a göstermedim 11 çıktı normal mi
Bilmiyorum valla canm geçen ay hormon tahlilleri ve rahim filmi çekilmiştim bu ay deneyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi olmadı klomenle başladık çatlatma iğnesinden sonraki gün birliktelik olsun ertesi gün de progestan a başlayacaksın dedi.. tutunmasını destekliyormuş.

Anladım canım doktorun ilgiliymiş gerçekten ben her birini ayrı ayrı söyleye söyleye yaptırıyorum resmen rahim filmi bende yaptırmayı düşünüyorum. Özele mi gidiyorsun canım isteğe göre yapıyorlar mk acaba ..inşallah faydaydı olur bu ay bebiş haberleri artarak çoğalır .

Erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…