Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canm ya ilgili doktorum özele gidiyorum hep aşama aşama ilerliyoruz umarım daha da ileriye gerek kalmaz da hamiş oluruz

Kaçıncı ayda oldu canm senin bebiş? Tekrardan hayırlı olsun buarada
Çok teşekkürler. 3 aydır deniyoduk düzenli olarak. Insulin direnci çıkmıştı bende en son adetimde glukofen kullanmaya başladım. Bide soğan suyu yapmıştım ocakta. Onların etkisi çok diye düşünüyorum. Hani derler ya düşünmeyince oluyo ben hep düşündüm hep aklımdaydı. Allah nasip etti.
Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?

7ay oldu bizim evliliğimizin 2.senesinden beri düşünmeye başladık..

Aylar yil oldu bizde insallah en kisa zamanda bizde tadariz bu duyguyu.
Tüm kontrollerimizi yaptırdınız mı eşinizle siz bilmiyorum ama bende de ummadigim ınsulin direnci çıktı. Hapları kullanmaya başladıktan sonra hemen hamile kaldım. Umulmadık yerden bi problem cikabiliyo. Sağlıklı beslenmek çok önemli. Gerisini Allah bilir. Ben şuan hala inanamıyorum. Hamile değilim gibi.

Normal hormon testi yaptirdim sadece adetliyken yapılandan gecen ay canim biri yuksek cikti ilacla dusti simdi.

Cnm insülin direncin kaç çıktı Bnmde insülin direncim yüksek 6 aydır kullanıyorm bi düşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…