Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi cikmis canim artar tabi tekrar gozun aydin darisi bizlere dikkat et kendine dinlen bol bol.Kan testi yaptırdım bat a 3 gun var 45 cıktı. Bat günü tekrar yaptiricam inşallah düzenli artar
Sagol cnm nisanda inş hepimiz hamile kalırızBende anlamadim hep sarariyor seninki cizgileri secemiyorum oyuzden ama lh koyu gibi neyse ki az kaldi adetine.
Ayyy inşallah isteyen herkese nasip olsun en kısa zamanda inşallah. Her ay beklemek çok zor. Yaşadım biliyorum.Iyi cikmis canim artar tabi tekrar gozun aydin darisi bizlere dikkat et kendine dinlen bol bol.
İnşallah canm ya ilgili doktorum özele gidiyorum hep aşama aşama ilerliyoruz umarım daha da ileriye gerek kalmaz da hamiş oluruzAnladım canım doktorun ilgiliymiş gerçekten ben her birini ayrı ayrı söyleye söyleye yaptırıyorum resmen rahim filmi bende yaptırmayı düşünüyorum. Özele mi gidiyorsun canım isteğe göre yapıyorlar mk acaba ..inşallah faydaydı olur bu ay bebiş haberleri artarak çoğalır .
Aynen canm inşallah tutmuştur ya ilaç 29Martta bitiyor ertesi günde dediğim gibi kontrol işte kuzmOoo super ya ilac ne zman bitiyor canim merak ederim simdi ben insallah tutmustur doktorun isini sansa birakmamis.
Kaçıncı ayda oldu canm senin bebiş? Tekrardan hayırlı olsun buaradaAyyy inşallah isteyen herkese nasip olsun en kısa zamanda inşallah. Her ay beklemek çok zor. Yaşadım biliyorum.
İnşallah canım tez kavuşuruz bebişlerimizeİnşallah canm ya ilgili doktorum özele gidiyorum hep aşama aşama ilerliyoruz umarım daha da ileriye gerek kalmaz da hamiş oluruz
Çok teşekkürler. 3 aydır deniyoduk düzenli olarak. Insulin direnci çıkmıştı bende en son adetimde glukofen kullanmaya başladım. Bide soğan suyu yapmıştım ocakta. Onların etkisi çok diye düşünüyorum. Hani derler ya düşünmeyince oluyo ben hep düşündüm hep aklımdaydı. Allah nasip etti.Kaçıncı ayda oldu canm senin bebiş? Tekrardan hayırlı olsun buarada
Insallah canim.Sagol cnm nisanda inş hepimiz hamile kalırız
Aylar yil oldu bizde insallah en kisa zamanda bizde tadariz bu duyguyu.Ayyy inşallah isteyen herkese nasip olsun en kısa zamanda inşallah. Her ay beklemek çok zor. Yaşadım biliyorum.
Hadi insallah canim olmustur unutursam sen sonucu haber verirsin.Aynen canm inşallah tutmuştur ya ilaç 29Martta bitiyor ertesi günde dediğim gibi kontrol işte kuzm
Erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı canım
7ay oldu bizim evliliğimizin 2.senesinden beri düşünmeye başladık..Çok teşekkürler. 3 aydır deniyoduk düzenli olarak. Insulin direnci çıkmıştı bende en son adetimde glukofen kullanmaya başladım. Bide soğan suyu yapmıştım ocakta. Onların etkisi çok diye düşünüyorum. Hani derler ya düşünmeyince oluyo ben hep düşündüm hep aklımdaydı. Allah nasip etti.
Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?
Tüm kontrollerimizi yaptırdınız mı eşinizle siz bilmiyorum ama bende de ummadigim ınsulin direnci çıktı. Hapları kullanmaya başladıktan sonra hemen hamile kaldım. Umulmadık yerden bi problem cikabiliyo. Sağlıklı beslenmek çok önemli. Gerisini Allah bilir. Ben şuan hala inanamıyorum. Hamile değilim gibi.Aylar yil oldu bizde insallah en kisa zamanda bizde tadariz bu duyguyu.
Tamam canm haber veririm ben sanaHadi insallah canim olmustur unutursam sen sonucu haber verirsin.
Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah olumsuz düşünmeyin hiç bi zaman.7ay oldu bizim evliliğimizin 2.senesinden beri düşünmeye başladık..
Yok canım gölge falan da yokÇok ilginç
Gölge şeklinde de mi yok?
Normal hormon testi yaptirdim sadece adetliyken yapılandan gecen ay canim biri yuksek cikti ilacla dusti simdi.Tüm kontrollerimizi yaptırdınız mı eşinizle siz bilmiyorum ama bende de ummadigim ınsulin direnci çıktı. Hapları kullanmaya başladıktan sonra hemen hamile kaldım. Umulmadık yerden bi problem cikabiliyo. Sağlıklı beslenmek çok önemli. Gerisini Allah bilir. Ben şuan hala inanamıyorum. Hamile değilim gibi.
Cnm insülin direncin kaç çıktı Bnmde insülin direncim yüksek 6 aydır kullanıyorm bi düşmediÇok teşekkürler. 3 aydır deniyoduk düzenli olarak. Insulin direnci çıkmıştı bende en son adetimde glukofen kullanmaya başladım. Bide soğan suyu yapmıştım ocakta. Onların etkisi çok diye düşünüyorum. Hani derler ya düşünmeyince oluyo ben hep düşündüm hep aklımdaydı. Allah nasip etti.
Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?