Evet belirtiler herkeste farkli oluyor kaaik agrisi genellikle oluyor ama gogus mide bulantisi filan sonra oluyor kam sonucunu atarsin bakariz canim.Akşam saatlerinde çok şiddetli kasik agrım başladı durduk yere. Kusura bakma wc gidince peçeteye sari bi akıntı geldi. Ümitli değildim ama bi yapım test dedim hemen çıktı çizgi. Dün sabah yapmıştım koca negatif çıkmıştı.22 mart bat şimdiye göğüs agrım başlamış olması gerekiyodu gram agrım yok. Herkeste farklı oluyo sanırım.
Bu da sabahki testim biraz koyulaşma var sanki
Evet canım verdin kan , vermişken beta da verdim adete altı gün var çıkar inşallahÇok iyi olur hatta tam denk geliyo canım :)
tebrikler bebiş geliyor :)Bu da sabahki testim biraz koyulaşma var sanki
Var canım var tebriklerrrBu da sabahki testim biraz koyulaşma var sanki
merhaba nasılsın ? bat a kac gün kaldı acaba hamilelik testi yaptın da ondan soruyorum :) benim son 3İdrarda belli olması adet gecikmesini bulur. bende bugun hem ovülasyon hem gebelik yaptım. ovülasyon silik çıktı gebelik benbeyaz :)
Çok teşekkür ediyorumVar canım var tebriklerrr
Ayyy çok sagol canim..tebrikler bebiş geliyor :)
Teşekkürler darısı tüm isteyenlere inşallahTebrik ederim bebiş geliyor :)
Tebeik ederim hayirli olsunBu da sabahki testim biraz koyulaşma var sanki
Tebrikler canimTeşekkürler darısı tüm isteyenlere inşallah
Çok güzel bir haber tebrikler bariz belli tamamına erdirsin rabbimBu da sabahki testim biraz koyulaşma var sanki
Şükür canm devamında bebiş haberlerini de alırız inşallahBende oyle dusunuyorum takmadigim zaman gelcek diye hormonum da dusmus kanda baktirdim rahatladim biraz.
Ayyy amin inşallah yaa hakkımızda hayırlısı her zamanÇok güzel bir haber tebrikler bariz belli tamamına erdirsin rabbim