Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet belirtiler herkeste farkli oluyor kaaik agrisi genellikle oluyor ama gogus mide bulantisi filan sonra oluyor kam sonucunu atarsin bakariz canim.

Heveslenmiyorum şuan sabah bi tekrar yapayım belki test bozuktur diyorum :) sabaha pozitif çıkarsa kan testimi atarim tabikide:)

İdrarda belli olması adet gecikmesini bulur. bende bugun hem ovülasyon hem gebelik yaptım. ovülasyon silik çıktı gebelik benbeyaz :)
merhaba nasılsın ? bat a kac gün kaldı acaba hamilelik testi yaptın da ondan soruyorum :) benim son 3

Kızlar günaydın bugün 20. Gün ve ovülasyon testim de bugün,mavili dün yaptığım diğer az önce yaptığım
Akşam tekrarlamam gerekir mi sizce testi?

Kızlar beta adete bir hafta kalırken 0.1 çıkmış önceki aylarda hep 0 çıkmıştı-Acaba yükselecek mi . Sizce gebelik olabilir mi ? Yükselir mi daha progestron da 11.02 çıkmış sizce durum nedir.. progestron için gitmiştim girmişken betada verdim ama kafam karıştı şimdi

Eklentiler

• F551D0A7-EDC0-4794-99E4-92F710BB7AC7.png
    69,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…