- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
Csnım yumurtan çatlamış ama hamilelik yok diye yorumluyorum ben ama geç döllenme olmuşsa bence batı bekle gelmezse tekrar kan testi deneKızlar beta adete bir hafta kalırken 0.1 çıkmış önceki aylarda hep 0 çıkmıştı . Sizce gebelik olabilir mi ? Yükselir mi daha progestron da 11.02 çıkmış sizce durum nedir
Acaba diyorum ki hep 0 çıkıyordu ya biacaba yükselmeye başlamış olabilir miCsnım yumurtan çatlamış ama hamilelik yok diye yorumluyorum ben ama geç döllenme olmuşsa bence batı bekle gelmezse tekrar kan testi dene
Yok cnm tam 0 değil ztn normal deger ben de antibiyotik kullanmam gerekmişti doktor istemişti her ihtimale karsı testi 0,095 di yani olumsuz deyince baslamıştık ilaca sen bir hafta baska seylere odaklanıp olmazsan tekrarla hala umut var sonucta bir haftan varAcaba diyorum ki hep 0 çıkıyordu ya biacaba yükselmeye başlamış olabilir mi
Teşekkür ederim canım benim de akciğer filmi çektirmem lazım o yüzden tedirgin oldum biraz da bekleyeceğim artık hayırkısı bakalımYok cnm tam 0 değil ztn normal deger ben de antibiyotik kullanmam gerekmişti doktor istemişti her ihtimale karsı testi 0,095 di yani olumsuz deyince baslamıştık ilaca sen bir hafta baska seylere odaklanıp olmazsan tekrarla hala umut var sonucta bir haftan var
Keskee alabilsek canim bende sana yazcaktım ovulasyon gecti dimi ne zaman bat.Şükür canm devamında bebiş haberlerini de alırız inşallah
Canim sari cikiyor senin ki hep anlayamiyorum cizgi varmi kurudugunda ataana tekrar.Eki Görüntüle 2125681 Bugün de hcg böyle bat yarın 3 damla ile laboquick
Erken gebelik almak istemiuotm cnm çok ümitler bağlıyorum sonra tek çizgileri görmekten okadar sıkıldm ki hevesim yok sanki artık senin kaç gün geçti cnm
geçmedi geçse hemen test yaptırırım son 3 gün.Erken gebelik almak istemiuotm cnm çok ümitler bağlıyorum sonra tek çizgileri görmekten okadar sıkıldm ki hevesim yok sanki artık senin kaç gün geçti cnm
Hm bekleye biliyorsan biraz daha sabret o zaman cnm ne Zaman dır düşünüyorsnzgeçmedi geçse hemen test yaptırırım son 3 gün.
Üstteki hcg alttaki lh testi cnm bu sabahkiler kurudu artık sanırım neden sarı anlamıyorum ikisine de 3 damla o kadarCanim sari cikiyor senin ki hep anlayamiyorum cizgi varmi kurudugunda ataana tekrar.
Battan 7 gün önce yapılmalı canım önemli yoksa sonuç seni yanıltır 21 22 23 günler yapılıyor genelde 21. Gün dem3lerinin sebebi döngüyü standartta 28 gün alıyorlar ya 7 çıkartıyorlar 21. Gün diyorlar o yüzüden ovulasyon testiyle bat i belirle 7 gün öncesine gel o gün kanını ver günü onemliKızlar progestron tahlili 19. Günde yaptırılabilir mi bilgisi olan var mı ? 21.gün mü yapılmak zorunda
Tebrik ederim canım var gibi gözüküyor:)Iyi aksamlar kızlar
Gebelik testime bakar misiniz ?
Şimdi yaptım hemen çıktı. Idrar tutma falan yapmadım? Var mı biseyler sizce?
Yumurtlaman olmis ama şuan için g3b3lik söz konusu değil canım benimde 0.6 çıkmıştı ama hamile değildim hcg vücudumuzda bulunan bi hormon 5 ve üzeri olsaydı umut var demekdiKızlar beta adete bir hafta kalırken 0.1 çıkmış önceki aylarda hep 0 çıkmıştı-Acaba yükselecek mi . Sizce gebelik olabilir mi ? Yükselir mi daha progestron da 11.02 çıkmış sizce durum nedir.. progestron için gitmiştim girmişken betada verdim ama kafam karıştı şimdi
Canim hcg de bir çizgi görüyorum ama kontrol cizgiside olabilir bence yarın sabah tekrar test yap bazen testler sararıyor ona takılmaEki Görüntüle 2125755
Üstteki hcg alttaki lh testi cnm bu sabahkiler kurudu artık sanırım neden sarı anlamıyorum ikisine de 3 damla o kadar
Canım döngüm 25 gün bende 19 günde yaptırmış oldum . O zaman doğru hespala. Yumurtalama günümde ayni 12 idi ..Battan 7 gün önce yapılmalı canım önemli yoksa sonuç seni yanıltır 21 22 23 günler yapılıyor genelde 21. Gün dem3lerinin sebebi döngüyü standartta 28 gün alıyorlar ya 7 çıkartıyorlar 21. Gün diyorlar o yüzüden ovulasyon testiyle bat i belirle 7 gün öncesine gel o gün kanını ver günü onemli
2. çocuk istiyoruz bu ay ilk denememiz birden tutarmı bilmiyorum kızımda 4 ay uğrasmıstık :)Hm bekleye biliyorsan biraz daha sabret o zaman cnm ne Zaman dır düşünüyorsnz
Hm hyırlısı ozamn cnm :)2. çocuk istiyoruz bu ay ilk denememiz birden tutarmı bilmiyorum kızımda 4 ay uğrasmıstık :)