Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beta adete bir hafta kalırken 0.1 çıkmış önceki aylarda hep 0 çıkmıştı . Sizce gebelik olabilir mi ? Yükselir mi daha progestron da 11.02 çıkmış sizce durum nedir
Csnım yumurtan çatlamış ama hamilelik yok diye yorumluyorum ben ama geç döllenme olmuşsa bence batı bekle gelmezse tekrar kan testi dene

Csnım yumurtan çatlamış ama hamilelik yok diye yorumluyorum ben ama geç döllenme olmuşsa bence batı bekle gelmezse tekrar kan testi dene
Acaba diyorum ki hep 0 çıkıyordu ya biacaba yükselmeye başlamış olabilir mi

Acaba diyorum ki hep 0 çıkıyordu ya biacaba yükselmeye başlamış olabilir mi
Yok cnm tam 0 değil ztn normal deger ben de antibiyotik kullanmam gerekmişti doktor istemişti her ihtimale karsı testi 0,095 di yani olumsuz deyince baslamıştık ilaca sen bir hafta baska seylere odaklanıp olmazsan tekrarla hala umut var sonucta bir haftan var

Teşekkür ederim canım benim de akciğer filmi çektirmem lazım o yüzden tedirgin oldum biraz da bekleyeceğim artık hayırkısı bakalım

Merhaba hanımlar yoğunluktan çok katılamıyorum bat 18 di bir gün geçti adete 2 gün kala ypmıştm negatif ti hiç bir belirtim yok şimdi yapsam çıkar mı kızlar

eğer hamileysen ve geç döllenme eğilse cıkar. predictor gibi erken hamilelik testini deneyebilirsin. ben bugun test yapmamak için kendimi zor tutuyorum S Safimu22

eğer hamileysen ve geç döllenme eğilse cıkar. predictor gibi erken hamilelik testini deneyebilirsin. ben bugun test yapmamak için kendimi zor tutuyorum S Safimu22
Erken gebelik almak istemiuotm cnm çok ümitler bağlıyorum sonra tek çizgileri görmekten okadar sıkıldm ki hevesim yok sanki artık senin kaç gün geçti cnm

Kızlar progestron tahlili 19. Günde yaptırılabilir mi bilgisi olan var mı ? 21.gün mü yapılmak zorunda
Battan 7 gün önce yapılmalı canım önemli yoksa sonuç seni yanıltır 21 22 23 günler yapılıyor genelde 21. Gün dem3lerinin sebebi döngüyü standartta 28 gün alıyorlar ya 7 çıkartıyorlar 21. Gün diyorlar o yüzüden ovulasyon testiyle bat i belirle 7 gün öncesine gel o gün kanını ver günü onemli

Yumurtlaman olmis ama şuan için g3b3lik söz konusu değil canım benimde 0.6 çıkmıştı ama hamile değildim hcg vücudumuzda bulunan bi hormon 5 ve üzeri olsaydı umut var demekdi

Canım döngüm 25 gün bende 19 günde yaptırmış oldum . O zaman doğru hespala. Yumurtalama günümde ayni 12 idi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…