Amin canım insallah
Çok teşekkür ederim canım biraz daha sabredeyim inşllah bu ay hayırlısıysa nasip olur
Evet canım:)Evet canım doğru hesaplamışım iyi denk gelmiş :)
2.91 cıktı benim. Yürüyüş ve sağlıklı beslenme çok önemli sağlıksız hic bişey yememek gerek. Şuan kaç bilmiyorum haftaya doktora gidince öğrenicemCnm insülin direncin kaç çıktı Bnmde insülin direncim yüksek 6 aydır kullanıyorm bi düşmedi
Bnmki ilk 18 çıkmıştı Geçenler de ölçtm 15 düşmüyor bir türlü cnm aslında senin normal çnkü norml değer zatn 4 6 dan snra yüksek sayılıyor ilacının gramajı kaç cnm2.91 cıktı benim. Yürüyüş ve sağlıklı beslenme çok önemli sağlıksız hic bişey yememek gerek. Şuan kaç bilmiyorum haftaya doktora gidince öğrenicem
merhaba nasılsın ? bat a kac gün kaldı acaba hamilelik testi yaptın da ondan soruyorum :) benim son 3
Yok yapmicam canım ya haftaya kadar bekleyecegim ümit etmek istemiyorum olduysa olmuştur olmadıysa uzulmeyeyim bu ay klomen kullanmıştım belki o yüzden gecikebilir bile.lindalinda bu sabah da yapacak mısın?
Yok yapmicam canım ya haftaya kadar bekleyecegim ümit etmek istemiyorum olduysa olmuştur olmadıysa uzulmeyeyim bu ay klomen kullanmıştım belki o yüzden gecikebilir bile.
Haber vericem canım inşallah. Birikim topiginde de beraberiz zatenHmmmm tamam o zaman güzel haberlerini bekliyorum :)
1000 lik glukofen. Aynen sizin çok yüksek yaa. Bu kadar kolay çıkmadığı için kolayda inmicek. Sabir gerekli. Spora falan yazılın. Karataya uygun beslenin.Bnmki ilk 18 çıkmıştı Geçenler de ölçtm 15 düşmüyor bir türlü cnm aslında senin normal çnkü norml değer zatn 4 6 dan snra yüksek sayılıyor ilacının gramajı kaç cnm
günaydın ne çıktı sonuç ? benım 2 gun var dayanamadım sabah test yaptım tabii negatif :)selam ben sabırsızlığımsan yaptım bat 25-26 mart bugunde kan testi verdim 2 saate çıkar tamamen meraktan
Benim de kan testim hgc 14 çıktı hemen gidip test yaptım erken gebelik negatif çıktı. Adete ama 5 gün var.normal mi acabagünaydın ne çıktı sonuç ? benım 2 gun var dayanamadım sabah test yaptım tabii negatif :)
döllenme olmuş demekki idrarda cıkmaması cok normal hormon idrara geç geçiyor cunku kaldıkı senin daha 5 günün var.. hadi inşallah güzel haberler alırız 5 güne hormonun artsın inşallah.Benim de kan testim hgc 14 çıktı hemen gidip test yaptım erken gebelik negatif çıktı. Adete ama 5 gün var.normal mi acaba
İnşallah canım inşallah isteyen hepimize versin inşallah. Saolasın :)döllenme olmuş demekki idrarda cıkmaması cok normal hormon idrara geç geçiyor cunku kaldıkı senin daha 5 günün var.. hadi inşallah güzel haberler alırız 5 güne hormonun artsın inşallah.
Selam canım nasılsın? Rabbim şifa versin.. bu ay tutmadı canım benim hamilelikCnm insülin direncin kaç çıktı Bnmde insülin direncim yüksek 6 aydır kullanıyorm bi düşmedi
günaydın ne çıktı sonuç ? benım 2 gun var dayanamadım sabah test yaptım tabii negatif :)
Kızlar sabredebilirseniz en azından bat gününü bekleyin erken öğrenmek stresten başka bir işe yaramıyor risk hastalık falan yoksa bekleyin derim benİdrar testi battan sonra belli oluyor genelde canım. uff çıkmadı hala bekliyorumzaten negatif gibi hissediyorum ama çünkü bat öncesi akıntılarım başladı
Beklemek zaten en guzeli dogrusu canim ama iste insan yapmak istiyor benimde 5 gun var bekliyorum icim icimi yiyo yapmak icin ama alip yapmiyorm insallah bu ay vardirKızlar sabredebilirseniz en azından bat gününü bekleyin erken öğrenmek stresten başka bir işe yaramıyor risk hastalık falan yoksa bekleyin derim ben