Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende o yüzden gaza geldim galiba herkes beraber büyür diyor. ben çalışıyorum kızıma görümcem yada annem bakıyor 2 ci olursa işten çıkabilirim. çin takvimini hiç araştırdınmı :)
kızımda tutmusdu cin takvimi :) yani bence işi bırakma. yada orda 6 aya kadar izinler uzuyor galiba türkiyede daha farklı onu kullan..

Kızlar merhaba doğum kontrol hapimi bitirip bıraktım subat 16 son adet tarihim ensonda subatta ictim simdi 16mart adet tarihim ve cocuk istedigimiz icinde korunmadik 10gundur kati kokusuz akintim var dün test yaptim cikmadi bu akintinin hapimi birakmamla alakasi varmidir kullanip birakan arkadaslardan fikir istiyorum bide sizce adet duzenim bozulurmu 1.5 sene kullandim yaz dogum kontrol hapini

kızımda tutmusdu cin takvimi :) yani bence işi bırakma. yada orda 6 aya kadar izinler uzuyor galiba türkiyede daha farklı onu kullan..

yaaa ay sevindim inşallah bu ay tutar o zaman tabi allah bilir ama gönül istiyor :) sen türkiyeden değilmisin. işim biraz problemli 6 ay çıkamayabilirim. tabi o zamanki maddiyata göre değişecek. 1 çocuk kime olsa baktırıyorum ama 2 olunca oda zor

Evet canm az kaldı ilki iş yeri kreşi ne gidiyor ikinci de krese gidicek mecburen.seninde çok sayılmaz az kalmış

keşke kreşli işim olsa çok istiyorum hatta araştırmaya başlasam çok iyi olacak. işten çıkmaktan iyidir. benım daha var ya heyecan doruklarda inşallah tutar senın yerinde ben olsam çoktan kan testi yapardım

Ay yok canm kan testi istemiyorum çünkü ümidim yok kanda olumsuz olursa çok üzülürüm ama idrar da olursa o kadar uzulmem.evet canm inşallah sende bulursun kresli iş Rabbim gönlüne göre versin.sabah test yapicam söylerim sonucu canm

Hamile olursan çıkma canm işten doğum parası alamazsin.

6 seneden fazla yazz kullandım
ilk denediğim ay hamile kaldım

akıntı meselesini bilmiyorum
doğum kontrol hapları kuruluk yaptığından kullanırken olmuyodu benim

Bütün belirtiler birden kesilirmiş aksi bi durum olunca sende öyle bişey yok anladığım kadarıyla. Özellikle göğüslerini sürekli kontrol et. Bi kaç güne yeniden başlar mide bulantıların.
Nasılsn cnm nasıl gıdıyor hamılelık

6 seneden fazla yazz kullandım
ilk denediğim ay hamile kaldım

akıntı meselesini bilmiyorum
doğum kontrol hapları kuruluk yaptığından kullanırken olmuyodu benim
Benimde olmuodu canım birakinca basladi ve kokusuz kasintisiz bazen cok bazen normal gelio saskinim

ben iyiyim
yarın doktor kontrolüne gideceğim ilk defa
bakalım ne çıkacak :)

sen nasılsın?
kaçıncı gündesin bugün? hala olmadı di mi
Kalp atışlarını duydun mu mide bulantın falan var mı başladı mı
Ben bugün 39. Günümdeyim test yaptım ama anca renklerini çevirinde belli belirsiz 2. Çizgiyi görüyorum o da nerdeyse amuda kalkarak
Ben yumurtlama gunundeyim canim sol kasik agrisi cekiyorum sonra geri sayim basliycak. Sende hala olmadın test yaptin mi?
Canımben klomen kullanınca doktor bana 13. Günden itibaren 4 gün üstüste ilişki demişti sana da dedi mi öyle bişey

Canim ben klomen kullanmadim ki destonix aliyorum proloktin dussun diye doktorun yumurtan ogunler icersinde catlar diye demistir ama 4 gun sperm kalitesinde sikinti varsa fazla olabilir yoksa sorun yok canim.

Canim ben klomen kullanmadim ki destonix aliyorum proloktin dussun diye doktorun yumurtan ogunler icersinde catlar diye demistir ama 4 gun sperm kalitesinde sikinti varsa fazla olabilir yoksa sorun yok canim.
Ay pardon canım ya kafa gitti bende o kadar çok hap kullandım ki deliriyorum galiba

Tebrik ederim okeanos
Neleri kısıtladı?
Karından mı kese göründü
Evet canim karindan gorundu hic alttan kalp atisina bakmayalm dedi rahatsiz etmeyelim bebegi dedi 2 jafta sonra geliosun kalbinede bakioruz dedi hamurlu yicekleri bitki caylarini kahveyi gunde 1 kere sadece hoplamayi ziplamayi iliskide haftada sadece 1 kere dedi

Ekleseydin biz de baksaydık :)

Yarın doktora gideceğim daha bişey duymadım görmedim
Midem bulanmıyor başım dönmüyor
tek olan karnımın alt tarafında bir hassasiyet var arada kısa süreli kas kasılması gibi ağrı oluyor
Bir de sürekli wc ye gidiyorum
Yarın haber veririm doktordan sonra

E harika ya karından göründüyse
Kalp atışı dinletmemesi daha iyiymiş
Bebek o ses dalgalarından rahatsız oluyomuş
O saydıklarına ben de dikkat ediyodum ekmek falan yeme proteinli vitaminli şeyler ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…