Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yumurtlaman çok yakın canım bir kaç güne pozitif görürsün pozitif gördüğüm gün yada pozitife yakınsa testi sabah yapıyorsan aksam da yap canım pik anını kaçırmazsın o sekilde
Tamam canım pik yaptığı günü değerlendirirsem olay tamam mı :)

Kizlar bugun doktora gitik cok sukir keseyi gorduk yerlesmis yuzde 90 iyi dedi 2 hafta sinra kalp atislarini dinlemeye gidicez alttan hic yormayalim bebegi dedi 2 hafta bekleyelm dedi suan icin hersey normalmis iste yemeklermi kisitladi okadar birde kan aldirdk tekrar onuda carsamba soylicek

Duzenli 10. Ayımdı canım 2 yılı geçti evleneli öyle cok duzgun korunmamistim çift rahim var başka problemimiz de yoktu korkuyordum kalamayacağım diye hamile kalmaya engel değilmiş ama uzun sürdü
Benim de çikolata kistim var 1.5 cm doktor engel değil ama geciktirebilir hamileliği dedi bu ay 8.ay hayırlısıyla inşallah olur bu ay insan yoruluyo..buarada bende evleneli 2buçuk sene oldu...

Benim de çikolata kistim var 1.5 cm doktor engel değil ama geciktirebilir hamileliği dedi bu ay 8.ay hayırlısıyla inşallah olur bu ay insan yoruluyo..buarada bende evleneli 2buçuk sene oldu...
Olur canim hayırlısıyla ovulasyon testi denedim aylarca yumurtlama belirtilerim de oluyordu ama tutmadı bu son ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı doktor yumurtlamam oluyormu diye gelişti büyüdü çatlayacak günü söyledi progesteron baktirmistim bat a 7 gün kala 21.8 cikti meğer hamileymisim5 gün sonrada gebelik testi yaptım pozitif ti yumurtlama normal se aşılama diyordu doktor kafama koymuştum o ay aşılamayı ama gerek kalmadı seninde olur inşallah canım eşinde de problem yoksa

Bende kaşık ağrısı baştan beri fazla yok arada bir sırt ağrıları oluyor sadece
Bütün belirtiler birden kesilirmiş aksi bi durum olunca sende öyle bişey yok anladığım kadarıyla. Özellikle göğüslerini sürekli kontrol et. Bi kaç güne yeniden başlar mide bulantıların.

Hayır canım ben bu ay hem lh la takip ettim hem doktor yumurta takibiyle ctesi oglen pozitifti pazar oglen pik oldu akşamına silik doktor pazartesi yumurtlaman olacak dedi ben ctesi pazar ptesi salı yi değerlendirdim ne zaman oldu bilmiyorum lh da pik günü yapıp bırakma devam et pik olması yumurtlaman hemen oluyor anlamına gelmiyor canım belli olmaz riske atma :)
Tamam canım pik yaptığı günü değerlendirirsem olay tamam mı :)

Darisi başıma canım hadi gözün aydın ne kadarlık olmis dedi sana
Kizlar bugun doktora gitik cok sukir keseyi gorduk yerlesmis yuzde 90 iyi dedi 2 hafta sinra kalp atislarini dinlemeye gidicez alttan hic yormayalim bebegi dedi 2 hafta bekleyelm dedi suan icin hersey normalmis iste yemeklermi kisitladi okadar birde kan aldirdk tekrar onuda carsamba soylicek

Allahım kucağınada sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah

Hayır canım ben bu ay hem lh la takip ettim hem doktor yumurta takibiyle ctesi oglen pozitifti pazar oglen pik oldu akşamına silik doktor pazartesi yumurtlaman olacak dedi ben ctesi pazar ptesi salı yi değerlendirdim ne zaman oldu bilmiyorum lh da pik günü yapıp bırakma devam et pik olması yumurtlaman hemen oluyor anlamına gelmiyor canım belli olmaz riske atma :)
Tamamdır canım çok yardımcı oldun sağol :)

merhaba kızlar bendımde testim dün koyu idi dün ve ondan önceki akşam değerlendirdik. bugun silik çıktı yinede degerlendirmelimiyim sizce. ona göre akşama başka önemli planım varda

bende ikinciyi yapmaya karar verdimde ovülasyonla başladıum hemen :)

Tebrik ederim okeanos
Neleri kısıtladı?
Karından mı kese göründü

İ
Bütün belirtiler birden kesilirmiş aksi bi durum olunca sende öyle bişey yok anladığım kadarıyla. Özellikle göğüslerini sürekli kontrol et. Bi kaç güne yeniden başlar mide bulantıların.
İnşallah canım şimdi sağlık ocağına gittim doktor diyor daha ne istiyorsun

merhaba bu ay 2. cocuk için calısmalar başladım .bat 22 mart benide aranıza alırsanız cok mutlu olurum :)
ilk çocucugun ne kadarlık merak ettim benımkı 21 aylık acaba erkenmi başladım diye düşünüyorumda :)

ilk çocucugun ne kadarlık merak ettim benımkı 21 aylık acaba erkenmi başladım diye düşünüyorumda :)
temmuz 2012 doğumlu 5 bucuk yaşında suan. kucukyasda zorlukları baska buyuk yasda baska oluyor bazen daha erken doğursaydım 2 .yı diyorum cunku tekrar basa donmek gözümü baya korkutuyor

temmuz 2012 doğumlu 5 bucuk yaşında suan. kucukyasda zorlukları baska buyuk yasda baska oluyor bazen daha erken doğursaydım 2 .yı diyorum cunku tekrar basa donmek gözümü baya korkutuyor

Evet bende o yüzden gaza geldim galiba herkes beraber büyür diyor. ben çalışıyorum kızıma görümcem yada annem bakıyor 2 ci olursa işten çıkabilirim. çin takvimini hiç araştırdınmı :)

Evet bende o yüzden gaza geldim galiba herkes beraber büyür diyor. ben çalışıyorum kızıma görümcem yada annem bakıyor 2 ci olursa işten çıkabilirim. çin takvimini hiç araştırdınmı :)
Bende ikinci yi düşünüyorum canm tam 2.5 yasinda.bende çalışıyorum bakalım ne olucak bat 15 bu arada

X