Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekleseydin biz de baksaydık :)

Yarın doktora gideceğim daha bişey duymadım görmedim :KK70:
Midem bulanmıyor başım dönmüyor
tek olan karnımın alt tarafında bir hassasiyet var arada kısa süreli kas kasılması gibi ağrı oluyor
Bir de sürekli wc ye gidiyorum :KK70:
Yarın haber veririm doktordan sonra
Haber ver mutlaka:anneadayı: sen zaten öncesinde de hissetmemiştin ki bişeyler senin hamileliğin kolay geçicek inşallah:KK200:testte bişey yok Ama ekliyim yine de :işsiz:bide renklere oynanmış hali bu

Eklentiler

• 621B1BFD-6D37-4F0F-B370-5F1A210BBD0E.jpeg
    621B1BFD-6D37-4F0F-B370-5F1A210BBD0E.jpeg
    14,7 KB · Görüntüleme: 65
Haber ver mutlaka:anneadayı: sen zaten öncesinde de hissetmemiştin ki bişeyler senin hamileliğin kolay geçicek inşallah:KK200:testte bişey yok Ama ekliyim yine de :işsiz:bide renklere oynanmış hali bu
Orada leke gibi bişey var ama tam net de değil o_O
Freely marka test bulursan bi de onu dene
5 tl falan ama hassasiyeti yüksek

Orada leke gibi bişey var ama tam net de değil o_O
Freely marka test bulursan bi de onu dene
5 tl falan ama hassasiyeti yüksek
Aynen canım bi de bu dün ilk idrarla yapılan bugün yapmadım hiç artık gıcık oldum gidebilirsem eczaneye alırım ama artık umudum kalmadığı için hiç almak istemiyorum :KK43: cmt gelsin artık söktürücü kullanmaya bile razıyım

Canim naptin teste renkleriyle oynanmamis hali yokmu orda bir siyahlik var ama icimden senden guzel haber alicaz diye geçiyor.

Canim naptin teste renkleriyle oynanmamis hali yokmu orda bir siyahlik var ama icimden senden guzel haber alicaz diye geçiyor.
Ay yok kumralişkom ben umutlu değilim dur atayım orjinalini

Eklentiler

• 7F67601A-5F23-4107-926C-16CA167EB48B.jpeg
    7F67601A-5F23-4107-926C-16CA167EB48B.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 64
Var çizgi bu testte
Canım ne bileyim işte ben umutLu olmadığımdan dolayı kendimi kandırmak istemiyorum
Ben mi goruyorum 2 cizgiyi testi attinmi cope daha net varmi orda ikinci cizgi gibi canim.
kuzum dün sabahki ilk idrarla yapılan test bu ben de canlı bakınca çizgi görüyorum ama 1 gün geçmiş üstünden o yüzden hiç heyecanlanmadım bile

Canım ne bileyim işte ben umutLu olmadığımdan dolayı kendimi kandırmak istemiyorum

kuzum dün sabahki ilk idrarla yapılan test bu ben de canlı bakınca çizgi görüyorum ama 1 gün geçmiş üstünden o yüzden hiç heyecanlanmadım bile
Bence varncoft cizgi erken gebelik testi alirmisin sabah yap lütfen tekrar var cizgi ya ben heycanlandim sende tik yok. :-))

Bence varncoft cizgi erken gebelik testi alirmisin sabah yap lütfen tekrar var cizgi ya ben heycanlandim sende tik yok. :-))
Ay o kadar umutsuzlaşmışım ki artık hamile kalsam heralde şaşırmıcam varncoftu bilmiyorum ben marka mı o

Ay o kadar umutsuzlaşmışım ki artık hamile kalsam heralde şaşırmıcam varncoftu bilmiyorum ben marka mı o
Ahahaa :))) haycandan yazamamisim orasi var cizt cizgi olucakti oyle marka yok canim. Umitsiz olunca gelirmis bebisler benim icin yap sonra resmini at bana halay 2 ye dusucek sanirim.

Ahahaa :))) haycandan yazamamisim orasi var cizt cizgi olucakti oyle marka yok canim. Umitsiz olunca gelirmis bebisler benim icin yap sonra resmini at bana halay 2 ye dusucek sanirim.
:KK70: :KK70: bide baba bak sazan ben:KK70: hemen ne o marka mı o :KK70: tamam sabah ilk idrarla yaparım bi kerede senin için negatifi görür ben senin için testlerimi bitirmeyi göze almışım:KK70: :KK70:

X