Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gündür falan yakınlarda doktor yok valla delirecem
Seni korkutmak asla istemem cnm gögüs hassasiyetin var mı bnmde aynı sey oldu ve kalp atısı yoktu bebeğimin ve kürtaj oldum mutlaka ama mutlaka Dr bulmaya çlş yada kendi Dr unu ara sende böle bişi olcak dir bi kaide yok tabiki ama bnm bu şekilde oldu önce iyi düşünmeye çalıs sonrada en kısa sürede kontrol olmaya çalıs cnm allah yardımcın olsun iyi düşün ben hep kötü hissetmiştim ve kötü oldu

Göğüs uçlarımda ağrı var damarlarda yeşil yeşil duruyor sadece bulantısı yok denecek kadar az korkuyorum ya

Göğüs uçlarım da hala ağrı var damarlarda belirgin başka ne olmuş tü canım sende şuan çok tedirgin im
Mide bulantım bi anda kesilmişti kanamam fln olmadı zaten gögüs hassasiyetim bi anda kesildi ben zaten hissettim Dr randevuda ni gün önce gece hiç uyumadım ve rüyamda hep beta nın düşük oldugunu görüyorum belki psikolojikti ama bilmiyorum nasipte öteye gidilmiyor tabiki allah bebeğini sana bağışlasın cnm unutma senin her hissettiğin şeyleri oda hissediyor güzel düşün güzel olsun herşey inşallah

Allahım sen sabir ver bana nasıl beklicem bir hafta

Canım merhaba bem bu ovu testini internetden nerden sipariş vere bilirim?

Kızlar 9. Haftadayim birden mide bulantısı kesildi çok korkuyorum doktora yok bişey söyleyin
Benim de birden kesildi canım 2-3 gün sonra tekrar başladı. Kötü bişey olsa şiddetli ağrı olur korkma. Her zaman olan gibi kasık ağrıların batmaların var mı?

Günaydın kızlar 13. Gün ve test yapmaya başladım, normal de 18 mart ovülasyon günüm bakalım koyulaşmaya başlayacak mı

Benim de birden kesildi canım 2-3 gün sonra tekrar başladı. Kötü bişey olsa şiddetli ağrı olur korkma. Her zaman olan gibi kasık ağrıların batmaların var mı?
Bende kaşık ağrısı baştan beri fazla yok arada bir sırt ağrıları oluyor sadece

Selam kızlar benimde batım 16 sı..arada bi ceee diyen kasık ağrım var başkada bişiyim yok..inşallah Allahım herbiriciğimizi sevindirir..:)

Kaçıncı denemede oldu canm senin Allah kucağına almayı da nasip etsin

Kaçıncı denemede oldu canm senin Allah kucağına almayı da nasip etsin
Duzenli 10. Ayımdı canım 2 yılı geçti evleneli öyle cok duzgun korunmamistim çift rahim var başka problemimiz de yoktu korkuyordum kalamayacağım diye hamile kalmaya engel değilmiş ama uzun sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…