Haber ver mutlakaEkleseydin biz de baksaydık :)
Yarın doktora gideceğim daha bişey duymadım görmedim
Midem bulanmıyor başım dönmüyor
tek olan karnımın alt tarafında bir hassasiyet var arada kısa süreli kas kasılması gibi ağrı oluyor
Bir de sürekli wc ye gidiyorum
Yarın haber veririm doktordan sonra
Orada leke gibi bişey var ama tam net de değilHaber ver mutlakasen zaten öncesinde de hissetmemiştin ki bişeyler senin hamileliğin kolay geçicek inşallah testte bişey yok Ama ekliyim yine de bide renklere oynanmış hali bu
Aynen canım bi de bu dün ilk idrarla yapılan bugün yapmadım hiç artık gıcık oldum gidebilirsem eczaneye alırım ama artık umudum kalmadığı için hiç almak istemiyorumOrada leke gibi bişey var ama tam net de değil
Freely marka test bulursan bi de onu dene
5 tl falan ama hassasiyeti yüksek
Canim naptin teste renkleriyle oynanmamis hali yokmu orda bir siyahlik var ama icimden senden guzel haber alicaz diye geçiyor.Haber ver mutlakasen zaten öncesinde de hissetmemiştin ki bişeyler senin hamileliğin kolay geçicek inşallah testte bişey yok Ama ekliyim yine de bide renklere oynanmış hali bu
Ay yok kumralişkom ben umutlu değilim dur atayım orjinaliniCanim naptin teste renkleriyle oynanmamis hali yokmu orda bir siyahlik var ama icimden senden guzel haber alicaz diye geçiyor.
Var çizgi bu testteAy yok kumralişkom ben umutlu değilim dur atayım orjinalini
Var canim yarin ikiside koyu olur.Kızlar koyulaşma var mı ovulasyon testlerimdeEki Görüntüle 2122813
Canım ne bileyim işte ben umutLu olmadığımdan dolayı kendimi kandırmak istemiyorumVar çizgi bu testte
kuzum dün sabahki ilk idrarla yapılan test bu ben de canlı bakınca çizgi görüyorum ama 1 gün geçmiş üstünden o yüzden hiç heyecanlanmadım bileBen mi goruyorum 2 cizgiyi testi attinmi cope daha net varmi orda ikinci cizgi gibi canim.
Bence varncoft cizgi erken gebelik testi alirmisin sabah yap lütfen tekrar var cizgi ya ben heycanlandim sende tik yok.Canım ne bileyim işte ben umutLu olmadığımdan dolayı kendimi kandırmak istemiyorum
kuzum dün sabahki ilk idrarla yapılan test bu ben de canlı bakınca çizgi görüyorum ama 1 gün geçmiş üstünden o yüzden hiç heyecanlanmadım bile
Ay o kadar umutsuzlaşmışım ki artık hamile kalsam heralde şaşırmıcam varncoftu bilmiyorum ben marka mı oBence varncoft cizgi erken gebelik testi alirmisin sabah yap lütfen tekrar var cizgi ya ben heycanlandim sende tik yok.)
Ahahaa :))) haycandan yazamamisim orasi var cizt cizgi olucakti oyle marka yok canim. Umitsiz olunca gelirmis bebisler benim icin yap sonra resmini at bana halay 2 ye dusucek sanirim.Ay o kadar umutsuzlaşmışım ki artık hamile kalsam heralde şaşırmıcam varncoftu bilmiyorum ben marka mı o
Ahahaa :))) haycandan yazamamisim orasi var cizt cizgi olucakti oyle marka yok canim. Umitsiz olunca gelirmis bebisler benim icin yap sonra resmini at bana halay 2 ye dusucek sanirim.
İyiyim canım 8+0 oldum bugün. Hafif mide bulantılarım ve kasık ağrılarım dışında gayet iyiyim :) senin nasıl gidiyorNasılsn cnm nasıl gıdıyor hamılelık
Valla bende içimden dedimİ
İnşallah canım şimdi sağlık ocağına gittim doktor diyor daha ne istiyorsun
Oh oh maşallahh maşallah minnaklar büyüsün bir an öncede kucaklara gelsinlerBenim iyi gidiyor çok şükür canım. Sende durumlar nasıl :)
Test yapmışsın ama :)Oh oh maşallahh maşallah minnaklar büyüsün bir an öncede kucaklara gelsinler
Bende daha gelen giden bişey yok bugün 10. Gün gecikmede
Dayanamadım dün sabah yaptımTest yapmışsın ama :)