Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haber ver mutlaka sen zaten öncesinde de hissetmemiştin ki bişeyler senin hamileliğin kolay geçicek inşallahtestte bişey yok Ama ekliyim yine de bide renklere oynanmış hali bu
Amuda galan kalkmaya gerek yok ki var çizgi burda canım :) hadi hayırlısı:)

canım peki pik olduktan sonra silikleşince çatlamış mı oluyor :)
Siliklesince hemen çatlamaya bilir pik olduğu günüde catlayabilir sonraki günüde çatlayabilir ağrını akıntını takip et canım benim pazar gunu oglen pikti aksam bildigin silik ama doktor pazartesi catlayacak demisti malesef bu testler çatlayıp catlamadigini kesin göstermiyor siliklestigi an catladi diye birsey yok ek olarak ateş olcumude yaparsan emin olursun çatladığına

İyiyim canım 8+0 oldum bugün. Hafif mide bulantılarım ve kasık ağrılarım dışında gayet iyiyim :) senin nasıl gidiyor
Nasıl bebısını gordnmu kalp atısıyla bnde bıkacgundur asırı mıde bulantısıyla fenalastm ıns hafıfler esım geldı dıye yıllık ızne cıktm polıslık okulunu kazandı grıp oldm ıkıhaftaya yakındır bıkacgundur uyuyamıyorum hıc bıgaz agrısı galan atlatamadm ıns atlatıcam

Kızlar yok işte maalesef.Dün gece uyumadan önce yaptım sabah kalktım ilk attığım gibi ilk anda yok çıkmıyor kuruduktan sonra herkesinki çift çıkıyor zaten ilk attığım dün akşam yaptığım ikinci attığım sabah yapılan

Eklentiler

• 55D0F128-3209-4104-8E5D-8E1BF6831F3C.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 5F3B7A13-92A2-406A-9FB5-260E366D6E0A.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 67

Öff ya neden yok ki

Bence sen idrar testini bırak gidip kan ver, böyle gecikmeler yaşıyor muydun daha önce

Bence sen idrar testini bırak gidip kan ver, böyle gecikmeler yaşıyor muydun daha önce
Benim zaten adet düzensizliğim vardı önceden prolaktinden dolayı.Hap kullandım düzeldi.Daha sonra klomene başladım geçen ay tam gününde oldum ama bu ay olmadım işte

Klomen de olunca ben umutlanmıştım ya
Kuzucum ben umutlu değilim artık kendimden zaten bu saatten sonra çıkması mucize gibi bişey olurdu.Artık önümüzdeki aylara ve yıllara bakıcaz=)Çünkü zorlu bir süreç bu maalesef=(

ben kıbrıs ta yaşıyorum kızıma annem bakmısdı 40 günlüken işe başlamısdım. bizde 40 gün izinli olabiliyorsun doğumdan sonra. il hamileliğim 4 ayda tutmusdu bakalım hersey kısmet sağlıkla gelsinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…