Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim valla bilmiyorumki acaba neden benmki cok yuksek onde oldugu icinmi insallah biran once keselerinide goruruz kalp atislarinida canm benim

Katlanarak gidiyormuş ya iki günde 2 katına çıkıyomuş
Ondan dedim muhtemelen senin bi kaç gün önde olabilir diye

Son adet tarihin ve ovulasyon tarihini biliyo musun?

Canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Katlanarak gidiyormuş ya iki günde 2 katına çıkıyomuş
Ondan dedim muhtemelen senin bi kaç gün önde olabilir diye

Son adet tarihin ve ovulasyon tarihini biliyo musun?
4 subatti adetim ovulasyonumda 19 da citf cizgi cikmisti halbuki bilemedmki simdi

4 subatti adetim ovulasyonumda 19 da citf cizgi cikmisti halbuki bilemedmki simdi

Tamam doğrudur
ben de tahminlerime göre 20 şubatta hamile kaldığımı düşünüyorum

Benim yumurtlamam geç oldu
Çok ilginç di mi ya senin adetin 4 şubat benim 25 ocak ama belki de sen daha önce hamile olmuş oluyosun :)

Hayat mucize gibi gerçekten

Ne zaman doktora gideceksin?

Insallah canim en kisa zamanda sendende guzel haber bekliyoruz Allahim ol desin olur insallah olir kuzum benim

Canim yarin kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum acaba keseyi gorebilirmi dersin

Sen nezaman gdiceksin doktora canim

yani erken dönemde öyleymiş
daha sonra karından görünüyor galiba
E Efulimm41 ne zaman karından görünür?
Hilal coban

salı günü benim randevum
sabırsızlanıyorum
Karında yağ yoksa bhcg 3000-4000'den sonra, varsa 5000-6000'den sonra görülür. Alttan 1500'sen sonra görülebilir.

Adete yakın gebelik var mı diye bakmak için ovülasyon testi yaptırdık canım. Yumurtlama günü olduğundan daha koyu oldu ve o gün yumurtlama akıntısı geldi. Bizde acaba geç mi yumurtladı çünkü gebelik testleri negatif diye düşünmeye başladık. Zaten gebelik olsa koyu devam eder hep.

Kafam çok karışık eşim bir saat önce antibiyotik aldı ve ilişki oldu ama içime boşaldı bebeğime bjsey olurmu
Olmaz canım. Spermle aktarılan bişey değil ki antibiyotik. Ama sen yine de normalde de korunmazsan hemen ayağa kalk tuvalete git içerde kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…