Canim valla bilmiyorumki acaba neden benmki cok yuksek onde oldugu icinmi insallah biran once keselerinide goruruz kalp atislarinida canm benim
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlarrr Sonucumu Aldim saglik ocagindan hcg degerim 575 cikti doktor 4 haftalik dedi bugun bir daha kan verdm dier testler icin yarin kendi doktoruma gidicem kese kac haftalikken gozukuyor acaba yaa cok mutluyum Allah isteyene biran once versin insallah
4 subatti adetim ovulasyonumda 19 da citf cizgi cikmisti halbuki bilemedmki simdiKatlanarak gidiyormuş ya iki günde 2 katına çıkıyomuş
Ondan dedim muhtemelen senin bi kaç gün önde olabilir diye
Son adet tarihin ve ovulasyon tarihini biliyo musun?
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah[/QUOTE
Amin Tatlim insallah
BANADA BOL BOL DUA ET KUZUMMMM BAT 13 MART İNŞALLAH OLMAM BU SEFERCanim cok tesekkur ederim bende cok sevindim sabah olmadi bugun insallah saglikli sihhatli kucagimizada aliriz
4 subatti adetim ovulasyonumda 19 da citf cizgi cikmisti halbuki bilemedmki simdi
Canim yarin kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum acaba keseyi gorebilirmi dersinTamam doğrudur
ben de tahminlerime göre 20 şubatta hamile kaldığımı düşünüyorum
Benim yumurtlamam geç oldu
Çok ilginç di mi ya senin adetin 4 şubat benim 25 ocak ama belki de sen daha önce hamile olmuş oluyosun :)
Hayat mucize gibi gerçekten
Ne zaman doktora gideceksin?
Canim yarin kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum acaba keseyi gorebilirmi dersin
Göremesen de dert etme daha çok erkenCanim yarin kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum acaba keseyi gorebilirmi dersin
Yaaa alttanmi bakiolar neden alttan bakiolar kese olemi gozukuyorBeta hcg 500-1000 arasında görülüyomuş vajinal ultrasonda
Bence görürsün :)
Bize de haber ver ya çok heyecanlandım senin için de
Yok canim esime supriz yapicam 12 mart dogum gunum o bana hediye verdiginde bende kutunun icinde bir patik ve baba oluyosun yazicmGöremesen de dert etme daha çok erken
5 haftalık ve sonrasında daham gu sağlıklı anlaşılıyomuş
Eşinin haberi var mı?
Sen nezaman gdiceksin doktora canimTamam doğrudur
ben de tahminlerime göre 20 şubatta hamile kaldığımı düşünüyorum
Benim yumurtlamam geç oldu
Çok ilginç di mi ya senin adetin 4 şubat benim 25 ocak ama belki de sen daha önce hamile olmuş oluyosun :)
Hayat mucize gibi gerçekten
Ne zaman doktora gideceksin?
Yaaa alttanmi bakiolar neden alttan bakiolar kese olemi gozukuyor
Sen nezaman gdiceksin doktora canim
Yok canim esime supriz yapicam 12 mart dogum gunum o bana hediye verdiginde bende kutunun icinde bir patik ve baba oluyosun yazicm
Karında yağ yoksa bhcg 3000-4000'den sonra, varsa 5000-6000'den sonra görülür. Alttan 1500'sen sonra görülebilir.yani erken dönemde öyleymiş
daha sonra karından görünüyor galiba
E Efulimm41 ne zaman karından görünür?
Hilal coban
salı günü benim randevum
sabırsızlanıyorum
Adete yakın gebelik var mı diye bakmak için ovülasyon testi yaptırdık canım. Yumurtlama günü olduğundan daha koyu oldu ve o gün yumurtlama akıntısı geldi. Bizde acaba geç mi yumurtladı çünkü gebelik testleri negatif diye düşünmeye başladık. Zaten gebelik olsa koyu devam eder hep.Konuyu çok takip e5medim ama arkadaşin yaptığı li testi silik çıkınca geç yumurtlamissin demek ne demek canım. Zaten ovulasyon harici t çizgisi koyu olmuyor ki.
Benimde bata 6 gün kaldı. Göğüs uçlarında ağrı var sadece. Ara ara kasıklarimda ağrı oluyor. Başka hiçbir belirti yok. Bu ayda olmadi sanırım.
Karında yağ yoksa bhcg 3000-4000'den sonra, varsa 5000-6000'den sonra görülür. Alttan 1500'sen sonra görülebilir.
Olmaz canım. Spermle aktarılan bişey değil ki antibiyotik. Ama sen yine de normalde de korunmazsan hemen ayağa kalk tuvalete git içerde kalmasın.Kafam çok karışık eşim bir saat önce antibiyotik aldı ve ilişki oldu ama içime boşaldı bebeğime bjsey olurmu