- 20 Ekim 2011
- 1.147
- 112
Mart yaniBenim de testler bugün geldi 11 şubatta başlayacağım test yapmaya inşallah bu ay pozitifleri görürüz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart yaniBenim de testler bugün geldi 11 şubatta başlayacağım test yapmaya inşallah bu ay pozitifleri görürüz artık
Maşallah. Ben o kadar dayanabilirmiyimki bilmiyorum inşallah sonu güzel olsun sizinki gibi hayırlısı ne zamansa o zaman gelecekCanim ben 2 ay kendi olsun diye bekledim ama sabredemedim hemen doktora kostum tabi. 5 ay klomen, klomenle birlikte 3 ay catlatma ignesi kullandik ama olmadi. Rahim filmi cekildigim ay hamile kaldim ben :) yani 7.ayda hamile kaldim darisi sizlere olsun insallah en kisa zamanda
Yaaa kıyamam sana idareli kullan bari testleri doktora gidene kadargünaydın,
yeni hobim ovulasyon testi yapmak
daha 5 gün var doktora gitmeme, elimde de 3 tane ovulasyon testi kaldı
her gün kan verip artış oluyor mu diye takip edemeyeceğim normal olarak, keşke laborant falan olsaydım kendi kanımı test edip dururdum
ben de elimde kalan ovulasyon testlerini yapıyorum.
daha da koyulaşacak mı falan diye.
hamileliğini ovulasyon testi ile anlamaya çalışanlara fikir olsun diye ekliyorum
bugün sonuç bu (gecikmenin 12. günü olduğunu düşünüyorum)
Eki Görüntüle 2120841
gerçekten hamilelikte lh de koyu çıkıyormuş ya
Yaaa kıyamam sana idareli kullan bari testleri doktora gidene kadar
Valla anlamıyorum canım ben artık bu testlerden bişey.Bu teste göre ben adetim 2 gün geçtiğinde yumurtladım.Çünkü o gün seninki kadar koyu çıkmıştı artık kafa kalmadı bende düşüne düşüne vallagünaydın,
yeni hobim ovulasyon testi yapmak
daha 5 gün var doktora gitmeme, elimde de 3 tane ovulasyon testi kaldı
her gün kan verip artış oluyor mu diye takip edemeyeceğim normal olarak, keşke laborant falan olsaydım kendi kanımı test edip dururdum
ben de elimde kalan ovulasyon testlerini yapıyorum.
daha da koyulaşacak mı falan diye.
hamileliğini ovulasyon testi ile anlamaya çalışanlara fikir olsun diye ekliyorum
bugün sonuç bu (gecikmenin 12. günü olduğunu düşünüyorum)
Eki Görüntüle 2120841
gerçekten hamilelikte lh de koyu çıkıyormuş ya
Valla anlamıyorum canım ben artık bu testlerden bişey.Bu teste göre ben adetim 2 gün geçtiğinde yumurtladım.Çünkü o gün seninki kadar koyu çıkmıştı artık kafa kalmadı bende düşüne düşüne valla
Son adet tatihinden 12 13 gun sonra baslarim diyodm. 9 gun sonra akinti geldi ama nobette oldugum icin test yapamadm. 10. Gun test yaptm cift cizgi vardi ertesi gun de siliklesmeye basladi. Bemce adet bitince basla eger testin fazlaysa. Bir onceki ay 13. Gun pozitif olmustu mesela benmKızlar eşim bu ay da ovulasyon testiyle deneyelim olmazsa önümüzdeki ay doktora git dedi bende rızası olmadan gitmek istemedim randevuyu iptal ettim testleri sipariş ettik bu ay da böyle olsun bakalım testleri hangi gün yapmaya başlayayım ?
Amin canim insallah hayirlisi olsun. Ama sabirli olmak gerek bu yol biraz uzun yorucu bazen uzucu onun icin sabir lazimMaşallah. Ben o kadar dayanabilirmiyimki bilmiyorum inşallah sonu güzel olsun sizinki gibi hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek
I Hepsibazı kadınlarda birden fazla yükseliyormuş lh
işin uzmanı değilim sadece bi tablo buldum.
mesela :
A şeklinde erken yumurtlayan kısa adet dönemi olan bir kadındaki lh
B orta uzunlukta adet döngüsünde 1 kere yükselen lh
C bir ayda 2 kere aynı derecede yükselen
D dalgalı lh
E tek bir pik yapan
F pikten sonra bir süre aynı seviyede kalan
G çift lh ama biri daha az yükseliyor
H çoklu lh yükselimi imiş.
acaba sende hangisi var
Eki Görüntüle 2120858
Kizlarrr Sonucumu Aldim saglik ocagindan hcg degerim 575 cikti doktor 4 haftalik dedi bugun bir daha kan verdm dier testler icin yarin kendi doktoruma gidicem kese kac haftalikken gozukuyor acaba yaa cok mutluyum Allah isteyene biran once versin insallah
evet öyle bende çok sabırsızımAmin canim insallah hayirlisi olsun. Ama sabirli olmak gerek bu yol biraz uzun yorucu bazen uzucu onun icin sabir lazim
hayırlı olsun canımmmmm walla çok sewindimTatlim erken gebelik testinde ikinci cizgim biraz belliydi ama normal testte ikinci cozgi cok silik Eki Görüntüle 2120168
Canim valla bilmiyorumki acaba neden benmki cok yuksek onde oldugu icinmi insallah biran once keselerinide goruruz kalp atislarinida canm benimAy yaşasın :)
Benim 260 bana da 4 haftalık dediler ama senin daha önde galiba bi kaç gün
Keseyi bana haftaya pazartesi salı görürsün dedi
Canim cok tesekkur ederim bende cok sevindim sabah olmadi bugun insallah saglikli sihhatli kucagimizada alirizhayırlı olsun canımmmmm walla çok sewindim