Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah. Ben o kadar dayanabilirmiyimki bilmiyorum inşallah sonu güzel olsun sizinki gibi hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek

günaydın,
yeni hobim ovulasyon testi yapmak
daha 5 gün var doktora gitmeme, elimde de 3 tane ovulasyon testi kaldı
her gün kan verip artış oluyor mu diye takip edemeyeceğim normal olarak, keşke laborant falan olsaydım kendi kanımı test edip dururdum
ben de elimde kalan ovulasyon testlerini yapıyorum.
daha da koyulaşacak mı falan diye.

hamileliğini ovulasyon testi ile anlamaya çalışanlara fikir olsun diye ekliyorum
bugün sonuç bu (gecikmenin 12. günü olduğunu düşünüyorum)

gerçekten hamilelikte lh de koyu çıkıyormuş ya

Yaaa kıyamam sana idareli kullan bari testleri doktora gidene kadar

Valla anlamıyorum canım ben artık bu testlerden bişey.Bu teste göre ben adetim 2 gün geçtiğinde yumurtladım.Çünkü o gün seninki kadar koyu çıkmıştı artık kafa kalmadı bende düşüne düşüne valla

Günaydın kızlar.hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.iğnemin 11 günü sonuç böyle çıktı.geçen ay 11.günden itibaren çizgim hiç yoktu.yorumlarınızı bekmiyorum

Eklentiler

• 20180308_071031.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 54
Adet takvimimde yumurtlama dönemim 28 şubat-7 mart arası gösteriyordu. Ben 28 inden beri kasık ağrım başladı sonra azaldı bu yumurtlamadan diye düşünüyorum ( hamile kaldığım ay yumurtlama gününden başlayıp düşük yapana kadar kasık agrısı ve batma devam etmişti). Sivilcelerim çıktı normalde sadece adet e bir hafta kala çıkardı. Şu an 13 gün var. Bel agrım var dünden beri. 4-5 gündür başım dönüyor. Ve hafif midem bulanıyor. Sağ bacağıma bir agrı vuruyor( hamile kaldığım ay da bacak agrım vardı) Psikolojik mi bilmiyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum bat tarihimi. Ben normalde bu kadar düşünmezdim ama az da olsa hamile kaldığım ay da bu belirtiler olduğu için acaba diyorum

bazı kadınlarda birden fazla yükseliyormuş lh
işin uzmanı değilim sadece bi tablo buldum.

mesela :
A şeklinde erken yumurtlayan kısa adet dönemi olan bir kadındaki lh
B orta uzunlukta adet döngüsünde 1 kere yükselen lh
C bir ayda 2 kere aynı derecede yükselen
D dalgalı lh
E tek bir pik yapan
F pikten sonra bir süre aynı seviyede kalan
G çift lh ama biri daha az yükseliyor
H çoklu lh yükselimi imiş.

acaba sende hangisi var

Son adet tatihinden 12 13 gun sonra baslarim diyodm. 9 gun sonra akinti geldi ama nobette oldugum icin test yapamadm. 10. Gun test yaptm cift cizgi vardi ertesi gun de siliklesmeye basladi. Bemce adet bitince basla eger testin fazlaysa. Bir onceki ay 13. Gun pozitif olmustu mesela benm

Maşallah. Ben o kadar dayanabilirmiyimki bilmiyorum inşallah sonu güzel olsun sizinki gibi hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek
Amin canim insallah hayirlisi olsun. Ama sabirli olmak gerek bu yol biraz uzun yorucu bazen uzucu onun icin sabir lazim

Reactions: 114
I Hepsi
Galiba galiba D ve H oluyor benimki

Ay yaşasın :)
Benim 260 bana da 4 haftalık dediler ama senin daha önde galiba bi kaç gün
Keseyi bana haftaya pazartesi salı görürsün dedi

Ay yaşasın :)
Benim 260 bana da 4 haftalık dediler ama senin daha önde galiba bi kaç gün
Keseyi bana haftaya pazartesi salı görürsün dedi
Canim valla bilmiyorumki acaba neden benmki cok yuksek onde oldugu icinmi insallah biran once keselerinide goruruz kalp atislarinida canm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…