- 17 Aralık 2017
- 7.484
- 4.238
Kesin görürsün :)acaba ben salı günü görebilicem mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin görürsün :)acaba ben salı günü görebilicem mi ya
Bende anlamadım ama büyük ihtimalle o gün yumurtladım.Şimdi varsayalım o gün yumurtladım yumurta döllenirse ne zaman çıkar acaba.Çünkü ben hala adet olmadım.Doktora gitsem eminim bana söktürücü vericek bu ihtimali göz önünde bulundurmayacak.Yaa nasıl oluyor kafayı yiyecem :) yumurtlama olsa silikleşirdi tamamen hamilelik olsa koyulaşırdı. Hangisi şimdi anlamadım.
O koyu olduğu güne 14 gün ekleyip hesapla. Söktürücü verse bile hamilelik varsa işe yaramıyor zaten onlar.Bende anlamadım ama büyük ihtimalle o gün yumurtladım.Şimdi varsayalım o gün yumurtladım yumurta döllenirse ne zaman çıkar acaba.Çünkü ben hala adet olmadım.Doktora gitsem eminim bana söktürücü vericek bu ihtimali göz önünde bulundurmayacak.
Allahım yarappim şimdi bi daha 14 gün beklicem 14 gün içinde 14 gün bekliyorum resmenO koyu olduğu güne 14 gün ekleyip hesapla. Söktürücü verse bile hamilelik varsa işe yaramıyor zaten onlar.
Bende pazartesiye randevu alayim diorum yarin cokmu erken olurharika bi doğumgününü hediyesi
valla sen bilirsinBende pazartesiye randevu alayim diorum yarin cokmu erken olur
Kesin görürsün :)
Pazartesiye aldim canim hadi hayirlisi insallahvalla sen bilirsin
ben randevuyu daha hamile olduğumu bilmeden reglim düzensizleşti yumurta takibi yaptırayım diye almıştım
neye kısmetmiş
sabredemiyosan git
ama daha kese görünmüyor sonra gel derse de üzülme
Malesef yok o kadar umutlanmıştım ki bu ay. Hayatımda ilk defa 4 gün gecikme yaşadım. Ama yine olmadı, mens oldum :/ 5 aylık evliyim pek bilmiyorum şu işleri, hanımlar var mı tavsiyeleriniz? Ne yiyip ne içsem faydası olur?Kizlar nasılsınız varmi yenilerde bebek haberleri :)
Canim ben adetime 3 gun varken yapmistim erken gebelik testini evet ikinci cizgi vardi dier ucuz testlerden yaptgmda ikinci cizgi hic belli degildi simdi cok sukur 4 haftalik hamileyimKızlar Benim bat a 7 gün kaldı bu ay rahatsizlandim ümidim gitti gebelik için ama eşim 3 gündür burnumdan getirdi erken gebelik testi alalım yap diye kaç gün önceden belli olur ilk gebeligimde yanlış Sonuc vermişti var mı onericeginiz marka?
Canim ben yumirtlama testi yaparak hamile kaldim bu ay istersen sende dene bende 5 aylik evliyim ilk denememizde hic tutmadi 2. Denememizde dedgm gbi ovulasyin testi kullandim istersen bir dene birde sogan kuru varmis bu ay onu dene internete yaz bakMalesef yok o kadar umutlanmıştım ki bu ay. Hayatımda ilk defa 4 gün gecikme yaşadım. Ama yine olmadı, mens oldum :/ 5 aylık evliyim pek bilmiyorum şu işleri, hanımlar var mı tavsiyeleriniz? Ne yiyip ne içsem faydası olur?
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canm benim çok mutlu oldum senin adına.markasi neydi testin hatirliyormusun?Canim ben adetime 3 gun varken yapmistim erken gebelik testini evet ikinci cizgi vardi dier ucuz testlerden yaptgmda ikinci cizgi hic belli degildi simdi cok sukur 4 haftalik hamileyim
Canim kan verdin mi sonucun nasilCanim ben yumirtlama testi yaparak hamile kaldim bu ay istersen sende dene bende 5 aylik evliyim ilk denememizde hic tutmadi 2. Denememizde dedgm gbi ovulasyin testi kullandim istersen bir dene birde sogan kuru varmis bu ay onu dene internete yaz bak
Normalde korunmasız olmuyordu da işte dün kaynadi sağol canımOlmaz canım. Spermle aktarılan bişey değil ki antibiyotik. Ama sen yine de normalde de korunmazsan hemen ayağa kalk tuvalete git içerde kalmasın.
Ben eczaneden aliyordum icinde 5 tane olandan 26 tl miydi ole biseydi ama burda internetten alanlar var canim icinde baya olan adini hatirlamiorum Allah isteyen herkese biran once versin canm benmRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canm benim çok mutlu oldum senin adına.markasi neydi testin hatirliyormusun?
Verdim canim benm kan sonicim 575 cikti 4 haftalk hamileymisim cok mutluyumCanim kan verdin mi sonucun nasil