Yaptm canim ama cikmadi heralde sonucmu cikmadi ne artik sabah 9 da gel dedi sabah olmaz banaE-nabız'ın sitesine gir. E-devlet üzerinden giriş yap tuşu var. Gir. Tahlil sonuçları çıkacak. Orda şimdiye kadar yaptığın tüm tahliller çıkacak.
Konuyla ilgili bi fikrim yok aslındaHadi gözünaydın
B-hcg yüksekliği çoğul gebelikle bağlantılı değil diye biliyorum ben.
İnş canımmmmmAlya sura çok sağol çok tatlısın :)
İlk randevum oskar öğüten ile olacak
Memnun kalmazsak medical parka (batıkentte olan) gitmeyi düşünüyorum. Oturduğum yer açısından bunlar en ulaşılabilir olanlar
En kısa sürede seni de hamile göreceğiz bence
Erkenden uyu vakit çabuk geçsin :)Yaptm canim ama cikmadi heralde sonucmu cikmadi ne artik sabah 9 da gel dedi sabah olmaz bana
Bu bozuk bence canım. Bi tane daha yap istersen. Daha silik çıkarsa gerçekten çok geç yumurtlamışsın demektir.
Hiç bir bilgim yok ama mantıken olmaz benceKafam çok karışık eşim bir saat önce antibiyotik aldı ve ilişki oldu ama içime boşaldı bebeğime bjsey olurmu
Canım benim adet gününüm 2 gün geçmişken ovulasyonum pozitif çıkmıştı ovulasyon testleri de ya hamileyken pozitif çıkıyor ya da yumurtlayınca kanda negatif çıktı ve sanırım ben çok geç yumurtladım bilemiyorumKonuyu çok takip e5medim ama arkadaşin yaptığı li testi silik çıkınca geç yumurtlamissin demek ne demek canım. Zaten ovulasyon harici t çizgisi koyu olmuyor ki.
Benimde bata 6 gün kaldı. Göğüs uçlarında ağrı var sadece. Ara ara kasıklarimda ağrı oluyor. Başka hiçbir belirti yok. Bu ayda olmadi sanırım.
Canım benim adet gününüm 2 gün geçmişken ovulasyonum pozitif çıkmıştı ovulasyon testleri de ya hamileyken pozitif çıkıyor ya da yumurtlayınca kanda negatif çıktı ve sanırım ben çok geç yumurtladım bilemiyorum
Aynen ultrason cihazı alsaydım eve daha az maliyetli olurdu sanırım zaten her ay gebelik testlerine verdiğim paradanBu testler hep kafa karıştırıyor zaten. Şöyle bir cihaz olsada karnına tutunca herşeyi gösterse, yumurta olmuş mu, gebelik olmus5mu. :)
Değerlendirdin mi bari.
Aynen ultrason cihazı alsaydım eve daha az maliyetli olurdu sanırım zaten her ay gebelik testlerine verdiğim paradanvalla ben sonradan anladım durumu ama zaten olmuştu ilişki o gün gün aşırı yani artık şans mı desem mucize mi bilmiyorum ne beklediğimi
Canım pzt di o da pzt kan verdim negatif çıktıInşallah mucize gelir. Bugünkü ovulasyon testin koyuydu ama gebelik olabilir sanki. Diğeri dunmuydu köyü çıkan.
Canım pzt di o da pzt kan verdim negatif çıktıInşallah mucize gelir. Bugünkü ovulasyon testin koyuydu ama gebelik olabilir sanki. Diğeri dunmuydu köyü çıkan.
Valla canım 13. Günden itibaren başla benceKızlar eşim bu ay da ovulasyon testiyle deneyelim olmazsa önümüzdeki ay doktora git dedi bende rızası olmadan gitmek istemedim randevuyu iptal ettim testleri sipariş ettik bu ay da böyle olsun bakalım testleri hangi gün yapmaya başlayayım ?
Benim de testler bugün geldi 11 şubatta başlayacağım test yapmaya inşallah bu ay pozitifleri görürüz artıkKızlar eşim bu ay da ovulasyon testiyle deneyelim olmazsa önümüzdeki ay doktora git dedi bende rızası olmadan gitmek istemedim randevuyu iptal ettim testleri sipariş ettik bu ay da böyle olsun bakalım testleri hangi gün yapmaya başlayayım ?
Canim ben 2 ay kendi olsun diye bekledim ama sabredemedimMaşallah size sağlıkla kıcağınıza alıp büyütmekte nasip olsun :) darısı bizlere. Ne kadar sürede hamile kaldınız merak ettim. Çatlatma iğnesiyle mi oldu